Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Wow
Jen tak o sexu

Jak velký je velký klitoris „Víš, že ho máš strašně malýho?“ tuhle otázku jsem neřekla já ale on. On, můj druhý partner na sex, on, který vystřídal přede mnou už pěknou řádku holek. Od té doby už uplynulo pár let a nikdo jiný se nad mým klitorisem nepozastavil, přesto jsem tenkrát zjistila, že mám skutečně malý klitoris a několikrát jsem se ujistila, pomocí různých porno videí, že měl pravdu!

Vanilopka 27.2.2016 24 komentářů
Úrazy při sexu
Jen tak o sexu

Úrazy při sexu O tom, že způsobit si nějaký úraz při sexu není nic složitého a neobvyklého, už se přesvědčila řada z nás. Některé úrazy jsou vtipné a možná vám pokazí sex, jiné jsou vtipné už méně a končí trapným vysvětlováním na pohotovosti. Jaké úrazy jsou nejčastější? A které z nich už máte za sebou?

Vanilopka 21.11.2015
Různé druhy orgasmů
Jen tak o sexu

Různé druhy orgasmů Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Vanilopka 3.11.2015 6 komentářů
Kdy má cenu předstírat orgasmus?
Jen tak o sexu

Kdy má cenu předstírat orgasmus? „Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Vanilopka 15.9.2015 2 komentáře
Proč reálný sex nemá 50 odstínů
Jen tak o sexu

Proč reálný sex nemá 50 odstínů „Proč jsou všechny ženy hotové z 50 odstínů šedi, ale když na ně vytáhneme bič, tak je to nebere?“ Tohle je jeden z mužských dotazů, který mi dal námět na celý článek. Tahle otázka je totiž dost podobná jako: „Proč když mě kousnul pavouk, nejsem Spider-Man?“ nebo: “Proč se moje auto nepřemění na robota?“ Jasně, je to trošku nadsázka, ale je třeba si uvědomit, že film má od reality daleko a taky to, že pan Grey je neskutečně sexy milionář, který sice dá svojí Aně přes prdel, ale následně jí odveze ve vrtulníku. Nebudeme se teď bavit o samotném filmu, protože to by bylo vážně na dlouho, stačí, když vám povím, kterému muži bych nastavila já a kterého bych poslala s bičem tam, odkud přišel.

Vanilopka 31.7.2015
Titty fucking
Jen tak o sexu

Titty fucking Titty fucking, Španělský sex nebo jednoduše sex mezi prsa je jednou z praktik, které milují všichni muži a která je skvělým zpestřením sexu nebo jen předehrou. Hned na úvod, zásadní pro tuto praktiku je velikost prsou. Ideální je pro ženy, které se pyšní velkým poprsím a pokud máte spíš plochý hrudník, myslím, že ani nemá cenu se o to pokoušet. Na druhé straně, není třeba obrovských balónů, mezi kterými celý penis zmizí, jak se spousta žen domnívá.

Vanilopka 16.7.2015 5 komentářů
1–6 z 19 článků
1 Další 4
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma