Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Kdy má cenu předstírat orgasmus?

„Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Kdy má cenu předstírat orgasmus?

Špatné předstírání orgasmu

Na začátku vztahu

Pokud máte sex na jednu noc, je úplně jedno, jestli orgasmus zahrajete nebo bude skutečný. S tímhle člověkem už to dost pravděpodobně znovu nebudete zažívat a tak není co zkazit. Něco jiného, vlastně něco úplně jiného, je to v případě, že jste na začátku vztahu. V téhle chvíli se orgasmus rozhodně nepředstírá, protože je to právě ta chvíle, kdy si můžeme dost naběhnout.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Sice se možná obáváte o sebevědomí vašeho nového partnera nebo máte pocit, že když nedosáhnete vrcholu, budete vypadat jako špatná milenka, ale nedělejte to. Pokud se na téhle vlně povezete od začátku, těžko pak budete vysvětlovat, že se vám vlastně takový sex nelíbí a že něco není podle vašich představ. V okamžiku, kdy předstírat přestanete, se dočkáte otázek: “Jak to, že ses neudělala? Takhle se ti to přece vždycky líbilo!“

Předstírání orgasmu z nudy

Už půl hodiny sledujete přes jeho rameno strop a přemýšlíte nad tím, kolik užitečnějších věcí se dalo v těch nekonečných třiceti minutách stihnout. Je to nuda, nic to s vámi nedělá, ale on si to přece užívá. Napadne vás to ukončit orgasmem? Ne. V případě, že začnete právě teď hraně vykřikovat nejen, že vaše show bude nejspíš viditelně o ničem, ale ošidíte se o zážitek dost možná i příště. Přesně tady bych moc ráda něco vzkázala mužům. Já vím, že se říká, že by muž neměl být sobecký, že správný milenec přivodí několik orgasmů ženě a pak až sobě a kdesi cosi, ale netrvejte na tom za každou cenu.

Sex se mi sice líbil, ale věděla jsem, že se dneska prostě neudělám. „Pojď, udělej se do mě!“ řekla jsem roztouženě. „Ne, ještě ses neudělala ty!“ řekl on a já byla zoufalá. Deset minut na to jsem orgasmus předstírala jen pro to, protože náš sex jinak nekončí. Orgasmus milujeme, zbožňujeme a určitě je nejlepší se o něj snažit, ale ne vždy! Tenhle zničující přístup má víc mužů než jsem si myslela a nechtěně tak tlačí ženy tam, kam nechtějí.

TIP na problémy s orgasmem:

Stimulační gel na klitoris Durex (Intense Orgasmic Gel) - Stimulační gel Durex Intense Orgasmic Gel byl stvořen pro dokonalé a intenzivní orgasmy.

Stimulační gel na klitoris Durex Intense Orgasmic Gel

Stimulační gel na klitoris Durex Intense Orgasmic Gel

Dobré předstírání orgasmu? Existuje!

Falešný orgasmus nemusí být nutně jen špatný a nemusíme z něj mít vůbec černé svědomí, když přijde ve chvíli, kdy jste na nejvyšším stupni vzrušení. Možná to v tomhle případě není tak úplně předstírání, ale spíš prožívání toho, co je. Nemusíte čekat na orgasmus, můžete si pořádně užít, i když víte, že orgasmus to není. Tak asi takhle: Máte super sex, buší do vás zezadu tak, jak to milujete, cítíte, že každou chvíli to musí přijít. Začnete vzdychat, přehánět, křičet, stahovat se uvnitř tak, jako při orgasmu, vlastně to vypadá, jako byste už na vrcholu byla. A pak to buď přijde, nebo taky ne.

A co Vy? Předstíráte orgasmus?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 2

Avatar TEST TEST před 2 měsíci

TEEEST

Avatar Janka Janka před pár měsíci

Ano a už me to nebaví,

Napsat komentář

Avatar

Další články

Wow
Tipy a rady

Znáte nuru masáž? Pro další masírovací článek jsem si vybrala svojí nejoblíbenější masáž, která je označovaná jako mimořádně intenzivní a sexy. Tahle masáž nese zvláštní název a říká se jí také masáž „body-to-body“ nebo „body slide“ neboli masáž „tělo na tělo“. Pracuje vám teď fantazie na plné obrátky? Je to NURU masáž!

Vanilopka 21.8.2015
Sex ve třech s umělou vagínou
Erotické pomůcky

Sex ve třech s umělou vagínou Ležel na posteli se šátkem přes oči a s napětím očekával moje překvapení. Držela jsem v ruce umělou vagínu, kterou jsem pro tenhle účel objednala a sama jsem si rozhodovala, jestli si bude užívat mě nebo jí. Byla to neskutečně sexy podívaná, zlobit ho touhle průhlednou gelovou hračkou a sledovat jak do ní proniká, zatímco mě dráždí jazykem.K nápadu pořídit si umělou společnici a vzít jí do postele mě přivedlo jedno porno video. Strašně mě vzrušovalo, jak byl muž se zavázanýma očima zmatený a zatoužila jsem po tom tahle potrápit i toho mého. Pokud vyberete správně a správně ji do sexu zapojíte, bude mít totiž opravdu co dělat, aby poznal která je která.

Vanilopka 16.8.2015
Proč reálný sex nemá 50 odstínů
Jen tak o sexu

Proč reálný sex nemá 50 odstínů „Proč jsou všechny ženy hotové z 50 odstínů šedi, ale když na ně vytáhneme bič, tak je to nebere?“ Tohle je jeden z mužských dotazů, který mi dal námět na celý článek. Tahle otázka je totiž dost podobná jako: „Proč když mě kousnul pavouk, nejsem Spider-Man?“ nebo: “Proč se moje auto nepřemění na robota?“ Jasně, je to trošku nadsázka, ale je třeba si uvědomit, že film má od reality daleko a taky to, že pan Grey je neskutečně sexy milionář, který sice dá svojí Aně přes prdel, ale následně jí odveze ve vrtulníku. Nebudeme se teď bavit o samotném filmu, protože to by bylo vážně na dlouho, stačí, když vám povím, kterému muži bych nastavila já a kterého bych poslala s bičem tam, odkud přišel.

Vanilopka 31.7.2015