Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Banánkův magazín

Vše, co potřebuješ vědět o sexu a erotických hračkách

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?
Tipy a rady

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus? Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Ann C 11.7.2024
Jak správně udělat anální klystýr?

Jak správně udělat anální klystýr? Správné používání análního klystýru vyžaduje pečlivost a hygienu. Zde najdete pár tipů, jak si správně udělat anální klystýr a připravit svůj zadeček na nové zážitky.

Ann C 11.7.2024
Jak správně nasadit kondom?
Tipy a rady

Jak správně nasadit kondom? Jak navléct kondom, aby vše šlapalo, jak mělo a tys nemusel za pár měsíců měnit plenky? Nebo brát antibiotika na nějakou nepříjemnost…

Ann C 4.7.2024
Jak vybrat vibrátor?
Nákupní rádce

Jak vybrat vibrátor? Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Ann C 4.7.2024
Jak používat vibrační vajíčka?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vibrační vajíčka? Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Ann C 29.6.2024
Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024
1–6 z 56 článků
1 Další 10
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma