Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Co je elektrosex a jak na něj?
Tipy a radyNákupní rádce

Co je elektrosex a jak na něj? Elektrosex je forma sexuálních hrátek pro pokročilé, která zahrnuje používání elektrické stimulace k dosažení sexuálního potěšení nebo vzrušení. Můžete používat speciální elektrosexuální hračky, které dávají malé elektrické impulzy a stimulují nervová zakončení v oblasti genitálií.

Ann C 24.9.2024
Jak vybrat anální kolík?
Nákupní rádce

Jak vybrat anální kolík? Pro začátek si řekněte, zda je začátečník a chcete teprve začít zkoušet anální hrátky, nebo jestli patříte mezi takový ten střed, nebo jste expert na anální sex a celkově na anální hrátky?

Ann C 28.8.2024
K čemu slouží erekční kroužky?
Nákupní rádce

K čemu slouží erekční kroužky? Erekční kroužky mají několik skvělých využití. Slouží k zaškrcení penisu a tím oddálí ejakulaci. Zaškrcením dojde ke zpomalení odtoku krve z penisu a skvěle tím zkvalitní, ale i prodlouží a udrží erekci.

Ann C 2.8.2024
Co jsou feromony a jak fungují?
Nákupní rádce

Co jsou feromony a jak fungují? Úplně jednoduše řečeno - feromony mohou za to, že si s partnerem navzájem voníme. Je to ta chemie, co potřebujeme cítit, když začínáme nový vztah. Takové to „jiskření“. Feromony jsou chemické látky sloužící k ovlivňování chování jiných jedinců stejného druhu. Tyto látky nesou informace, které mohou ovlivnit pohlavní přitažlivost, přilákání sexuálního partnera, sociální interakce, teritoriální chování nebo jiné aspekty života.

Ann C 27.7.2024
Jak vybrat vibrátor?
Nákupní rádce

Jak vybrat vibrátor? Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Ann C 4.7.2024
Jak používat vibrační vajíčka?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vibrační vajíčka? Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Ann C 29.6.2024
1–6 z 11 článků
1 Další 2
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma