Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak používat vakuovou pumpu?

Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Jak používat vakuovou pumpu?

A jak ji použít? Záleží na typu pumpy, kterou si chcete pořídit.

Nejlevnější variantou je manuální vakuová pumpa. Ta je skvělá pro začátečníky, pokud s pumpami nemáte ještě zkušenosti a nevíte přesnou intenzitu podtlaku, který potřebujete. Manuální pumpou si podtlak kontrolujete sám a můžete v klidu vyzkoušet, co a jak Vám sedí. 

Jednoduše do vakuové pumpy strčíte svou chloubu. Pomocí malého nafukovacího balonku nebo pumpičky odsajete vzduch z válce a najednou začne Vaše chlouba růst a tvrdnout. Vše musí skvěle těsnit, tudíž musíte válec nasadit až ke kořeni penisu. Není na škodu se i vyholit, ať je válec úplně až u těla. Při nasazování můžete použít i lubrikační gel. U někoho může dosažení erekce trvat i o něco dále. Může to trvat třeba i 10, nebo více minut. Avšak nepoužívejte pumpu déle jak 20-30 min, mohlo by dojít k popraskání cév a bolestivým modřinám. 

Naše nabídka vakuových pump na penis


Variantou pumpy, se kterou se moc nenadřete je automatická pumpa, která odsaje vzduch a vytvoří podtlak, pouze zmáčknete čudlík, nic neodsáváte ručně. Automatická pumpa je lepší pro muže, kteří již s pumpami mají nějakou zkušenost a přesně znají svou hranici, kterou k dosažení erekce potřebují.

Existují i pumpy, které se dají použít ve sprše, nebo ve vaně. Udělejte si pěkný večer ve vaně a pohrajte si. 

Tipy na závěr:

  • Víte, kdo je nejlepší kamarád vakuové pumpy? Erekční kroužek! Vakuová pumpa Vám pomůže ke kvalitní erekci a erekční kroužek zajistí její výdrž.
  • Víte, že si můžete vybrat i náhradní manžetu k vakuové pumpě, která bude mít například tvar ženských úst, nebo vagíny?
  • Po každém použití pumpy ji umyjte hygienickým prostředkem k tomu určeným. 
  • Pumpu můžete použít společně s partnerkou v rámci předehry. Určitě Vám ráda pomůže k pořádně erekci, přeci jenom, je to i pro ni.

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024
Jak vybrat venušiny kuličky?
Erotické pomůckyNákupní rádce

Jak vybrat venušiny kuličky? Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Ann C 1.1.2024