Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?
Tipy a radyJen tak o sexu

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus? Asi to pánové neradi uslyšíte, ale zásadní součástí přípravy na ten nejlepší orgasmus je dokonalá předehra. Věnujte ji dostatek času. Masáž, líbání, různé formy doteků, hlazení, laskání, sání…

Ann C 23.8.2024
Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?
Tipy a rady

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus? Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Ann C 11.7.2024
Různé druhy orgasmů
Jen tak o sexu

Různé druhy orgasmů Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Vanilopka 3.11.2015 6 komentářů
Kdy má cenu předstírat orgasmus?
Jen tak o sexu

Kdy má cenu předstírat orgasmus? „Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Vanilopka 15.9.2015 2 komentáře
Sex a alkohol
Jen tak o sexu

Sex a alkohol S každou další sklenkou ztrácíme zábrany a touha po divokém sexu vzrůstá. Sex s trochou alkoholu v krvi zná asi každý. Ne nadarmo muži objednávají u baru drinky s vidinou, že žena je pak povolnější a do postele jim vleze sama. Ne nadarmo si ženy dávají víno, když si chtějí užít. Existuje ale velmi tenká hranice mezi tím, kdy po sexu neskutečně toužíme a tím, kdy toužíme akorát tak po ibalginu a spánku.

Vanilopka 4.5.2015 4 komentáře
Jak si to udělat - návod pro ženy
Tipy a rady

Jak si to udělat - návod pro ženy Věta „Jaký si to uděláš, takový to máš.“ platí v různých oblastech, ale nejlépe vystihuje masturbaci. Musím se přiznat, že je mi smutno, když čtu o tom, jak se slečny prostě neudělají prsty a pro to mají pocit, že jsou anorgasmické, že v životě nedosáhnou orgasmu nebo že něco není dobře. „A zkusila jsi třeba sprchu?“ zeptala jsem se a předem jsem věděla odpověď. Chápu, že někdo nezkoumá svoje tělo, nenapadne ho místo prstů použít sprchu nebo něco úplně jiného, ale neznamená to, že když nemáte doma vibrátor nemáte žádnou erotickou hračku. Právě naopak, máte jich přece spoustu!

Vanilopka 28.1.2015 78 komentářů
1–6 z 7 článků
1 Další 2
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma