Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Různé druhy orgasmů

Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Různé druhy orgasmů

Orgasmus přes klitoris

Tenhle orgasmus považuji za ten „základní“, kterého by měla dosáhnout každá žena. Orgasmus přes klitoris je nejsnadněji dosažitelný, je prudký a rychlý. Výhodou klitorisu je to, že se dá velmi jednoduše a různě dráždit a tím probudit k životu a to jak při masturbaci, tak při sexu. Moje nejvíce osvědčené dráždění? Sprcha! Pokud nastavíte proud (ideálně masážní) sprchy na klitoris, dopřejete mu pořádný a rovnoměrný tlak. Podobného efektu se dá dosáhnout i při masturbaci s polštářem nebo otíráním o jakoukoli plochu. Často je totiž rozloženější tlak na celou oblast kolem klitorisu právě to, po čem touží!

Vnitřní orgasmus

Dosáhnout orgasmu vnitřní stimulací je často popisováno jako nějaký zázrak. Při tom to není zas tak složité, jen je třeba se zaměřit na to správné dráždění. Dlouhou dobu jsem uvnitř zažívala jen orgasmus přes dráždění děložního čípku. Prudké přírazy v poloze zezadu, poloha s nohama na ramenou, prostě co nejhlubší průnik a co největší tlak. Tenhle orgasmus řada žen ani nezná, přitom je hodně intenzivní a já z něj několikrát měla i ženskou ejakulaci. Při masturbaci je pak nejlepší pořídit si pořádně dlouhý vibrátor, který (na rozdíl od prstů) dosáhne tam, kam potřebujete.

Pak je tady ten starý známý bod G a orgasmus, který vznikne po jeho dráždění. Bod G pro mě není jen nějaký maličký výběžek ale celá plocha (celý článek o hledání bodu g najdete ZDE), kterou najdete velmi snadno! Je to stěna směrem k podbřišku a začíná hned po vstupu do pochvy. Je to vlnkovaná, poměrně hrubá tkáň, a věřte tomu, že je dost prostorná na to, abyste se jí naučily dráždit. Co je třeba zkusit? Při masturbaci otáčení vibrátoru a různé úhly přirážení. Při sexu různé polohy, při kterých budete cítit tlak na podbřišek.

 

Anální orgasmus

Když jsem poprvé dosáhla análního orgasmu, měla jsem pocit, že mi brní celé tělo a že lepší orgasmus jsem v životě neměla. Nemusíte nutně mít anální sex, stačí dráždění nebo různé erotické pomůcky, a pokud se vám to povede, možná už nebudete chtít nic jiného.

Mokrý orgasmus

Mokrý orgasmus považuji spíš za důsledek jednoho z těch, které jsem už vyjmenovala. Nemyslím si, že by mokrý orgasmus vznikl při jiném dráždění. Mokrý orgasmus je pořád tak trochu tajemstvím, protože je těžké pochopit, kde a jak vzniká. Ejakulace je přitom podle mě jen doprovod orgasmu a nemusí se vždy jednat o nějaké „výbuchy sopky“ při kterých omdlíte. Stejně tak se neustále diskutuje nad množstvím tekutiny, která tak vznikne a nad tím, zda je v ní moč nebo není. Já občas dosáhnu orgasmu, při kterém bych odhadla množství tekutiny klidně na půl litru. A co vy?

Kombinovaný

To nejlepší na tom všem je, že se orgasmy velmi snadno mezi sebou kombinují a vznikají tak úplně nové dojmy. Pokud nemůžete orgasmu dosáhnout, zkuste přidat dráždění ještě jiné části a spojte tyhle dvě dohromady! Třeba zjistíte, že právě kombinace dvou je pro vás to nejlepší!

A jaký orgasmus máte nejraději Vy?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 6

Avatar fred fred před pár měsíci

Dablice to bych chtěl zažít,musí to být nádhera

Avatar Bobulka Bobulka před pár měsíci

Ja mivam i dva orgasmy během milování☺

Avatar tomas vlcek tomas vlcek před pár měsíci

obcas sukam tak tvrde ze budouci zena strika litr moci s lekeci je to mrda a to vite ze kocka dava zilou a pes nosem ??

Avatar anulka anulka před pár měsíci

strikam jak kdybych della u hasicu pritel to chyta do dlane a jeste u toho prdi mi pipina

Avatar jo jo před pár měsíci

jo pořád ho mám

Avatar Dablice Dablice před pár měsíci

Já mám hodně silný mokrý orgasmus ...jsem za něho vděčna,jen ta potopa je někdy nepříjemna.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Vybíráme anální hračku
Tipy a radyErotické pomůcky

Vybíráme anální hračku Pokud máte rádi anální sex nebo jen chcete zkusit něco nového, doporučuji se podívat po některých análních hračkách. Právě tyhle pomůcky jsou totiž cestou k nečekaným orgasmům a sex pro vás okamžitě dostane úplně jiný rozměr. Z čeho všeho můžete vybírat a na co si dát pozor?

Vanilopka 23.10.2015
Kdy má cenu předstírat orgasmus?
Jen tak o sexu

Kdy má cenu předstírat orgasmus? „Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Vanilopka 15.9.2015
Wow
Tipy a rady

Znáte nuru masáž? Pro další masírovací článek jsem si vybrala svojí nejoblíbenější masáž, která je označovaná jako mimořádně intenzivní a sexy. Tahle masáž nese zvláštní název a říká se jí také masáž „body-to-body“ nebo „body slide“ neboli masáž „tělo na tělo“. Pracuje vám teď fantazie na plné obrátky? Je to NURU masáž!

Vanilopka 21.8.2015