Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Vybíráme anální hračku

Pokud máte rádi anální sex nebo jen chcete zkusit něco nového, doporučuji se podívat po některých análních hračkách. Právě tyhle pomůcky jsou totiž cestou k nečekaným orgasmům a sex pro vás okamžitě dostane úplně jiný rozměr. Z čeho všeho můžete vybírat a na co si dát pozor?

Vybíráme anální hračku

Anální kolík

Mezi nejznámější a nejpopulárnější anální hračky patří bezesporu anální kolíky. Na trhu najdete velké množství barev, provedení, materiálů a hlavně velikostí, takže nebudete mít problém najít ten pravý pro vás. Typický tvar análního kolíku vám zajistí, že po zasunutí zůstane pevně na svém místě a nebude se vysouvat nebo naopak, v horším případě, pohybovat se směrem dovnitř. Kromě toho, že vás tahle vlastnost potěší určitě při sexu, se zasunutým kolíkem se dá zažít spoustu jiných věcí a pocit, který ve vás vyvolá vyplnění análku při běžných aktivitách, je jednoduše slast.

Co se týče velikostí, doporučuji na začátek menší anální kolík (sehnat se dají i kolíky s průměrem okolo jednoho centimetru) a postupně si zvykat na větší. Dopřát si můžete i kolík nafukovací, vibrující, různě vroubkovaný nebo s jiným než klasickým tvarem.

Materiály kolíků jsou různé od gelu, silikonu nebo plastu, ale můžete se setkat i s kolíkem kovovým nebo skleněným. Já osobně mám moc ráda ten gelový, je měkký a při pohybu nebo při sexu nikde netlačí. Naopak nejméně mi sedí kovový s poměrně ostrou špičkou. 

To nejlepší ze světa análních kolíků

Anální kuličky

Možná tomu neuvěříte, ale spousta lidí si plete anální kuličky a venušiny kuličky, protože nemá tušení, jak takové anální kuličky vypadají. Většinou se jedná o vzájemně propojené kuličky, které vytvářejí delší ohebnou hračku. Někdy se kuličky postupně zvětšují nebo mění svůj tvar, jindy jsou stejné, ale mohou se dělit do tvaru písmene Y pro dráždění obou dírek najednou. Anální kuličky se mi moc líbí, jsou většinou pestré, gumové a hlavně, pomalé vysouvání kuliček vám zadeček krásně roztáhne. Obvyklá délka kuliček je kolem 30 cm, s tím že ty delší bez zakončení očkem se dají použít současně pro vaginální dráždění, ale při troše šikovnosti také jako párová hračka.

Naše nejprodávanější anální kuličky

Anální dilda a vibrátory

Pokud vám přijde pořízení análního vibrátoru jako zbytečnost, můžete samozřejmě používat i ten klasický. Je ale nutné dávat pozor na tvar vibrátoru, který není mnohdy pro anál vhodný, protože může vklouznout dovnitř díky stahování análku a dále také na udržování vibrátoru v extrémní čistotě. Anální vibrátor je většinou jinak tvarovaný, nejčastěji užší a menší. Stejně jako ty klasické jsou vibrátory a dilda pro anální hrátky podlouhlého tvaru s jediným rozdílem a tím jsou vibrace.

Top anální vibrátory a dilda

Lubrikace

K anální pomůcce si rovnou pořiďte lubrikační gel, protože s ním je anální dráždění vždy příjemnější. Dbejte přitom na složení gelu, protože ačkoli váš zadeček pravděpodobně bude nejvíc milovat silikonové lubrikanty, není dobré je kombinovat se silikonovými hračkami.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book
 

Opatrnost

Zvlášť pokud začínáte s análním drážděním nebo pokaždé, když zkoušíte něco nového, dejte si pozor na trhliny a oděrky, které se tady velmi těžce hojí, a jsou opravdu nepříjemné.

Čistota

Nejen pokud hračky používáte i pro klasickou stimulaci, ale pokaždé, věnujte análním pomůckám zvláštní péči, co se týče omývání. Klasické pomůcky omývám teplou vodou, ty anální pak ještě dezinfekcí. Čistoty tady není nikdy dost!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 3

Avatar Janus Janus před pár měsíci

Mám penis mokré a teče mí spermie Jak mám dát penis do vagína.

Avatar forpumas forpumas před pár měsíci

Je tady nějaká žena z Jižní Moravy co hledá anální sex? forpumas@email.cz

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Ja miluju hracky do zadecku dělám si to do zadku při masturbaci a i manzelka mě tak uspokujuje mám to rád.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Kdy má cenu předstírat orgasmus?
Jen tak o sexu

Kdy má cenu předstírat orgasmus? „Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Vanilopka 15.9.2015
Wow
Tipy a rady

Znáte nuru masáž? Pro další masírovací článek jsem si vybrala svojí nejoblíbenější masáž, která je označovaná jako mimořádně intenzivní a sexy. Tahle masáž nese zvláštní název a říká se jí také masáž „body-to-body“ nebo „body slide“ neboli masáž „tělo na tělo“. Pracuje vám teď fantazie na plné obrátky? Je to NURU masáž!

Vanilopka 21.8.2015
Sex ve třech s umělou vagínou
Erotické pomůcky

Sex ve třech s umělou vagínou Ležel na posteli se šátkem přes oči a s napětím očekával moje překvapení. Držela jsem v ruce umělou vagínu, kterou jsem pro tenhle účel objednala a sama jsem si rozhodovala, jestli si bude užívat mě nebo jí. Byla to neskutečně sexy podívaná, zlobit ho touhle průhlednou gelovou hračkou a sledovat jak do ní proniká, zatímco mě dráždí jazykem.K nápadu pořídit si umělou společnici a vzít jí do postele mě přivedlo jedno porno video. Strašně mě vzrušovalo, jak byl muž se zavázanýma očima zmatený a zatoužila jsem po tom tahle potrápit i toho mého. Pokud vyberete správně a správně ji do sexu zapojíte, bude mít totiž opravdu co dělat, aby poznal která je která.

Vanilopka 16.8.2015