Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak na anální sex

Pro spoustu z nás představuje anální sex něco tajného, „zakázaného“ a o to víc rajcovního. Pouštíte si porno s análním sexem? Rádi si o něm čtete a máte ho jako fantazii při masturbaci? Přesto vám možná zbývá udělat ten největší krok.. Zkusit to!

Jak na anální sex

Začínáme s análním sexem

Přesto, že tahle praktika je jednou z těch, o kterých se v současné době už hodně mluví, existuje spousta překážek, přes které někteří prostě nemohou přejít a spousta otázek, na které nemohou najít odpovědi. Anální sex, není jen čistě o průniku do zadečku a také nedoporučuji tímhle začínat. Poznejte svoje tělo, ani „klasický“ sex jste přece nezačínali okamžitě samotným stykem. Do análního sexu jednoduše patří dráždění prsty, masturbace nebo lízání análního otvoru neboli rimming. To všechno si můžete zkusit, než seberete odvahu k samotnému aktu.

 

Můj první anální sex byl hodně zvláštní a bolestiví. Zpětně vidím jako obrovskou chybu to, že jsem svoje tělo neznala a nedokázala se uvolnit, nebyla jsem zvyklá na pocity, které jsou normální, když uvnitř něco je a neustále mě brzdily obavy. Proto se stal anální sex na dlouhou dobu praktikou, kterou jsem nijak nevyhledávala právě proto, že jsem se bála, že to zase bude bolet. Zkusila jsem to ještě několikrát, často neúspěšně, a když už jsem to „vydržela“ tak jen pro to, aby si to užil on. Pak jsem se začala análnímu sexu bránit úplně.

TIP na skvělý gel na anální sex: Užijte si anální sex s úžasnou kluzností a bez nepříjemných pocitů! Silikonový anální lubrikační gel Pjur Analyse Me! díky výtažku z jojoby poskytuje uvolňující účinek bez znecitlivění, zvyšuje pružnost pokožky a má vyhlazující a zklidňující vlastnosti. Svou výbornou kluznost si udržuje po dlouhou dobu.

Silikonový anální lubrikační gel Pjur Analyse Me! 100 ml

Silikonový anální lubrikační gel Pjur Analyse Me! 100 ml

Jenže jsem si k těmhle hrátkám později našla cestu sama. Zkusila jsem si při masturbaci ve sprše nejprve kroužit kolem a pak dovnitř strčit prst, nejprve jeden, pak dva a zjistila jsem, že když jsem uvolněná, dá se tak začít mnohem silnější orgasmus! Pořídila jsem si první anální kuličky a anální kolíček, zkoušela jsem vše tak, jak jsem chtěla já. Anální sex, který přišel asi dva roky od toho prvního a který přišel až po tom, co jsem svoje tělo chápala, byl úžasný! Můj nový partner nikam nespěchal, dlouho mě připravoval prsty, nešetřil gelem a pak použil skleněné dildo. Sama jsem cítila, když do mě vniknul, jak jsem neskutečně vzrušená. Ležela jsem na zádech, s pokrčenýma nohama opřenýma o jeho hrudník. Nenechte se zmýlit tím, že pro anální sex je nejlepší poloha zezadu a hledejte tu, která vám vyhovuje! Když jsem asi po pěti minutách intenzivního pronikání dosáhla orgasmu, nemohla jsem tomu uvěřit. Šlo čistě jen o dráždění análu, nikde jinde jsem jeho doteky cítit ani nechtěla.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Od té doby vím, že i když se vám to možná tak nezdá, anální sex může být neskutečně vzrušující cesta k vyvrcholení! Jen vás z té cesty nesmí svádět bolest nebo nepříjemné pocity.

Řada otázek a nepříjemných pocitů:

Pocit strachu z „nehody“

Určitě víte, o čem mluvím. Možná jste to slyšeli od známých nebo viděli ve videu nebo vás to prostě jen děsí samo o sobě. Váš strach vzrůstá okamžitě, když vás začne dráždit. Těmto pocitům se můžete velmi snadno vyhnout, pokud se budete věnovat přípravě. Udělat si klystýr není nic složitého ani nebezpečného a já ho doporučuji před každým análním sexem. Proč? Jednoduše pro to, že se zbavíte strachu a pocitu, že se to stane!

TIP: Klystýr Shower Me od You2Toys je praktická a univerzální pomůcka pro intimní hygienu, vhodná jak pro anální, tak vaginální výplach.

 www.bananek.cz/klystyr-na-analni-sex-shower-me-you2toys/

Klystýr na anální sex Shower Me You2Toys

Pocit plnosti

Než jsem se naučila svoje tělo vnímat, velmi mi vadilo, že se už při drážděním prstem cítím hodně plná a navíc tak, jako bych prostě musela okamžitě na záchod, klystýr neklystýr. Tyto pocity některé z vás popisují jako pocit k nevydržení, pocit přes který to prostě dál nejde, nepříjemný tlak atd.. Snažte se v tuto chvíli prostě překonat svoje vlastní tělo, většinou se jedná jen o chvíli, než se anální otvor přizpůsobí a roztáhne, takže vždy o ten začátek, když přijímá něco nového. V tuto chvíli mi pomáhá intenzivně si třít klitoris nebo mačkat bradavky, protože svoji pozornost tak odvedu jinam. Také anální masturbací si na tento pocit zvyknete a už vám nebude připadat tak „k nevydržení“.

Tipy na anální hračky pro začátečníky:

Anální sex nebolí!

Nebo spíš, správný anální sex nebolí. Chce to mít (zvlášť ze začátku) trpělivost a anální otvor roztahovat pomalu a nešetřit gelem nebo slinami. Výborně se mi osvědčily zvlášť na začátek různé anální pomůcky, můžete zkusit kolík, kuličky nebo dildo, cokoli, co vám bude vyhovovat a také si vybrat opravdu kvalitní kluzký gel. Uvolňujte se postupně, veškerá zranění v téhle oblasti jsou nejen bolestivá, ale také se těžko hojí, navíc jeden špatný, bolestivý anální sex, vás může od této praktiky odradit na celý život. Naopak, příjemné zkušenosti vás budou vzrušovat a lákat k tomu, pokračovat dál a zkoušet nové věci.

Dráždění análního otvoru je díky spoustě nervových zakončení pro většinu opravdu nádherný zážitek. Zkuste spojit stimulaci jak vaginální, tak anální a dosahovat nových orgasmů a nových rozměrů vzrušení. Anální sex by měl vyplynout z vašeho chtíče a touhy a rozhodně ne z toho, že na vás někdo naléhá. Zvlášť tady platí, že trénink dělá mistry, a také to, že partner by měl být vnímavý a citlivější, než kdy jindy. Na partnerovi také stojí to, že pokud najednou nebude mít po ruce výborný anální lubrikační gel, bude moc hrr, nebo anální kuličky bude hodinu hledat v šuplíku, může se stát, že z toho jednoduše sejde. Vyvarujte se prosím také různých připomínek. Mojí kamarádce její přítel, při análním sexu řekl, že Michala takové přípravy vůbec nepotřebovala, že je asi přecitlivělá. Byl to poslední anální sex, který spolu měli.

A jaké jsou Vaše zkušenosti s análním sexem?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 25

Avatar Ferry Ferry před pár měsíci

Moje budoucí žena byla dost stydlivá a trvalo dlouho, než mi ukázala nahé kozy, nechala si na ně sáhnout a cucat je. Pak jsem jí konečně přiměl k svléknutí kalhotek a ukázání kundy. Měla hodně chlupatou píču a já jsem jí strčil prst mezi laple a pak jí honil poštěváka. Cítil jsem že je vzrušená a z kundy jí tekla mrdina.Lehnul jsem si na ní a chtěl jí strčit čurák do kundy. Nešlo to a tak jsem jí pošeptal, aby si ho vzala do ruky a strčila si ho tam sama ! Vzala mi čuráka do ruky a roztáhla nohy a zasunula čůráka mezi laple. Když jsem ucítil jak mám žaluda na krajíčku kundičky zabral jsem a vrazil jsem jí ho do kundy !Zasténala a z kundy se jí vyvalila krev z panenské blány. Nedbal jsem toho a začal jí pořádně mrdat. Šeptalka, abych dal pozor a nevystříkal se jí do kundy !Otočil jsem jí, klekla si a vystrčila na mě prdel. Viděl jsem roztaženou kundu a také její velkou prdel. Strčil jsem jí prst do prdele, honil jsem jí prdel, pak jsem jí tam nacpal ještě jeden prst. Byla roztažená a já jí tam zarazil svého mohutného čůráka. Vrazil jsem ho do ní až po kořen a začal jí mrdat do prdele, ona sténala a pak začala přirážet a to mě tak vzrušilo, že jsem se do ní vystříkal. Byl to mohutný výstřik s velkým množstvím mrdiny. Když jsem ho vytáhnul, viděl jsem jak jí z prdele teče moje i její mrdina. Sklonil jsem hlavu mezi její nohy a lízal jsem jí nejdřív kundu a pak prdel a púolykal naše šťávy.

Avatar Jaja Jaja před pár měsíci

Nevím zda zvládnu anální sex manžel je dosti vyvinutý a mám pocit že mě to bolí víc než by mělo!!Občas se mě stane že se neudělám ani v pochvě a stoho mám orgazmus jako prase!!Jsem asi divná ale chtěla bych zkusit anální sex bez bolesti ale nevím jak na to manžel je dost hrr!!

Avatar Retui Retui před pár měsíci

Moje prvni zkušenost s kanálem se stala už na základce kdy mě jednou spolužačka zavedla na záchody a svlékla se do naha a řekla že to tady a teď chce zkusit, měli jsme asi 30 minut čas, takže jsme se do toho pustili, ale najednou mi oznámila že n3chce ve 16 dítě tak nastavila anal. Neměli jsme po ruce nic tak jsem ji ho musel naslinit ale nakonec jsme si to krásně užili a konečný výstrik jsem ji poslal přímo hluboko do análu.

Avatar Nikol Nikol před pár měsíci

Dělala jsem ho hodněkrát, vždycky jen proto, abych udělala radost partnerovi. Popravde ale- nic z toho nemam, akorat pocit ke sr... a husi kuzi.... kdyz tady ctu, jak si to vsichni uzivate, tak nevim, asi sem divna

Avatar Šobul Šobul před pár měsíci

Od 16ti o sobě vím, že jsem bisexuál.. Touha zkusit to byla velká.. Až jednou, ve 20ti, jsem na serveru amateri.com narazil na jednoho chlapíka, kousek odsud. Psali jsme si, až jsme se domluvili.. Ve 20ti, pár měsíců dozadu. Bylo to super. Měl jsem totiž trpělivého učitele, který nikam nespěchal a to péro.. Už jen toho macka držet v ruce. Zprvu jsem si říkal, jak se do mě má vejít.. :D Ale šel na to pomalu a opatrně. S lubrikantem. Mohlo to být na lepším místě, než venku, opřený o kapotu, ale nevadí, zážitek byl super. Snadno jsem se uvolnil a pomalinku do mě zasouval žaluda, až do mě hezky vklouzl.Ten prvotní pocit byl k nezaplacení. Pak už to šlo lehce a já ho měl v sobě skoro až po kořen, to už ve mně zvesela jezdil, občas až nadoraz. Bylo to tak intenzivní, že jsem brzy stříkal jako o závod, takže své poprvé hodnotím na jedničku. :) Krátce na to jsem si pořídil dildo, které používám při masturbaci.

Avatar aref aref před pár měsíci

I já přidam zkušenost s análním sexsem. Já jsem to považoval za úchilku , ale když jsem měl milenku a měla své dny tak mi nastavila zadeček měa ho připravený olejíčkem, já jsem tam vklouzl ani jsem pomalu nepoznal že jsem v análu, penis byl pěkně obepnutý svěračem uzdičk byla nááádherně masírovaná a když přišlo k výstřiku ta toho bylo mnohém víc jak u klasiky.

Avatar Mato Mato před pár měsíci

Ako drazdit anal aby sa uvolnila partnerka ??

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Analni sex je naprosto příjemný mám ho rád a rád bych ho mnel častěji.

Avatar CAVALKA CAVALKA před pár měsíci

Zdravím vás. Anální sex mě od začátku nelákal,ale postupem času to chtěl můj přítel vyzkoušet.jenze nebyl úplně sám připravený.Vyptavala jsem se kamarádek zda to skusili atd.... Šla jsem do toho, stále jsem si říkala že to vydržím stačí se správně naladit a uvolnit a prozijete něco nádherného.Ja osobně lepší orgasmus nezazila.Mohu doporučit všem ženám.Prekonejte strach, zaručeně se vám to bude líbit

Avatar Džanina Džanina před pár měsíci

Zamilovala jsem se do homosexuála / ale nemá problém mít sex se ženou. Žije už 7 let s přítelem. Chtěla bych se s ním milovat a myslím, ýe bych ho dokázala svést. Sám mi to naznačil. Ovšem nevím,jak by to mělo probíhat. On je v jeho vztahu žena. Co by ode mne chtěl a co by chtěl dělat mně? Nemám problém mu ho vykouřit, ale análu se bojím. Kromě toho sama dosáhnu pouze tehdy, když mi partner líže a saje klitoris. Chtěla bych, aby můj vysněný "buzerantík" byl při sexu se mnou na vrcholu blaha. Poradíte mi?

Avatar Capr Capr před pár měsíci

Analnim sexem experimentuji od mich 13let maluju ho a rad se predvadim. Nejsem gej jsem hetero ale to neznamena ze dych se nenechal ojet od naky perverzacky poradnym vybratorem. Kdo to driv odsoudil nes vyskousel je vzivote hodne ochuzen.

Avatar mona mona před pár měsíci

Dik za radu pisnu jak to probehlo. Pa

Avatar Banánek Banánek před pár měsíci

Pro Monu: Pro roztáhnutí a uvolnění zadečku dopuručuju vyzkoušet tento znecitlivující uvolňující anální sprej a také jít na to postupně a pomalu, jak radím v článku.

Avatar mona mona před pár měsíci

Rada bych to také zkusila,ale pritel ho ma hodne velkého,tak se trochu bojim jak trenevat zadeček aby se roztáhnul.

Avatar vodnik58 vodnik58 před pár měsíci

rad bych vedel jak dlohej analni kolik muzu pouzit aby to bilo bespecne videl sem i 30 cm a vic

Avatar Alena Alena před pár měsíci

Ahojte, ja by som sa chcela opytat, je potrebne radsej, aby mal partner kondom?

Avatar Smutnej milovník análního sexu Smutnej milovník análního sexu před pár měsíci

Co dělat, když přítelkyně by občas ráda anál zkusila, ale nedělá žádnou přípravu? Nechce prsty, nechce lízání zadečku.. Pochopitelně se dovnitř dostávám hodně obtížně, protože neni ready.. Dík :)

Avatar stasa stasa před pár měsíci

a co když se bojím že délka mého penisu není dostatečně dlouhá a že ženu dobře neuspokojím ??? =(

Avatar Banánek Banánek před pár měsíci

Pro Janu: Na anální sex můžu doporučit gel Lona Gel, který je pro anální sex a je za super cenu. Vyniká opravdu skvělou kluzností a nezasychá.

Avatar Jana Jana před pár měsíci

Díky za pěkný článek, chtěla jsem se zeptat jaký lubrikační gel je nejlepší pro anální sex? Děkuji

Avatar Orgasmo Orgasmo před pár měsíci

Anální sex je pro ženu skvělý, ale musí být zkušený milenec..

Avatar Věra Věra před pár měsíci

Já jsem anální sex s mým mužem zkoušela 2x poměrně dávno ... hodně mě to bolelo i při požití lubrikantu ... a teď jsme se o tom zas bavili, a nevím ... nějak se nedokážu odhodlat ...

Avatar Martina Martina před pár měsíci

My s manželem mame take "anal" za sebou :-P Dlouho jsem odolávala, ale jednou jsem se nechala přemluvit, bylo to super, jednou jsem to dokonce sama navrhla muži a připadalo mi to este vzrušující jako "klasika".

Avatar Petra89 Petra89 před pár měsíci

Já anální sex nemusim. Můj současný přítel ho má rád, děláme ho ale jen někdy, např. když jsem měla menses. Já chci ze sexu taky něco mít a při análu tedy nemám. Zprvu je to bolestivé, ale když na to jde opatrně pomalu tak se dá.

Avatar Bety Bety před pár měsíci

Pěkný článek, přidám mojí zkušenost s análním sexem. Já jsem měla ze začátku strach a odsuzovala jsem to, až dokud jsem anální sex nevyzkoušela. Je to něco úplně jiného vzrušujícího a opravdu to může obohatit sexuální život, hlavně v manželství. Je ale pravda že tento druh sexu by měli praktikovat jen partneři co se dobře znají.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Co je elektrosex a jak na něj?
Tipy a radyNákupní rádce

Co je elektrosex a jak na něj? Elektrosex je forma sexuálních hrátek pro pokročilé, která zahrnuje používání elektrické stimulace k dosažení sexuálního potěšení nebo vzrušení. Můžete používat speciální elektrosexuální hračky, které dávají malé elektrické impulzy a stimulují nervová zakončení v oblasti genitálií.

Ann C 24.9.2024
Jak vybrat anální kolík?
Nákupní rádce

Jak vybrat anální kolík? Pro začátek si řekněte, zda je začátečník a chcete teprve začít zkoušet anální hrátky, nebo jestli patříte mezi takový ten střed, nebo jste expert na anální sex a celkově na anální hrátky?

Ann C 28.8.2024
Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?
Tipy a radyJen tak o sexu

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus? Asi to pánové neradi uslyšíte, ale zásadní součástí přípravy na ten nejlepší orgasmus je dokonalá předehra. Věnujte ji dostatek času. Masáž, líbání, různé formy doteků, hlazení, laskání, sání…

Ann C 23.8.2024