Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sex a alkohol

S každou další sklenkou ztrácíme zábrany a touha po divokém sexu vzrůstá. Sex s trochou alkoholu v krvi zná asi každý. Ne nadarmo muži objednávají u baru drinky s vidinou, že žena je pak povolnější a do postele jim vleze sama. Ne nadarmo si ženy dávají víno, když si chtějí užít. Existuje ale velmi tenká hranice mezi tím, kdy po sexu neskutečně toužíme a tím, kdy toužíme akorát tak po ibalginu a spánku.

Sex a alkohol

Neskutečná dřina!

Velmi dobře znám následující situaci. S drahým sedíme v baru, popíjíme s partou přátel a vrháme na sebe nadržené pohledy. Pomalu cucám už několikátou skleničku vína a cítím mravenčení mezi nohama a neskutečnou chuť se na něj vrhnout a znásilnit ho na gauči přímo před zraky ostatních. I on se na mě lačně zadívá a při každé možné příležitosti mi šeptá do ucha chlípné řeči nebo mě chytne za zadek. Na záchodě zjišťuji, že mám úplně mokré kalhotky a vzrušení mi způsobí už jen to, že čůrám. Téhle chvíli říkám „orgasmické čůrání“☺ a je chvíle dobře známá určitě i vám.

Okamžik, kdy cítíte největší vzrušení a taky okamžik, kdy máte jít domů, pokud si chcete užít divoký sex zakončený divokým orgasmem. Ve chvíli, kdy se vrátím a naznačím, že bych šla domů, následují další dvě skleničky vína. Místo dobré nálady a uvolnění přichází lehká opilost, která se ale po cestě domů trošku umocní teplem v taxíku. Jsou dvě verze toho, co může přijít doma a jednou z nich je nic. Druhá verze je taková, že přijde neskutečná dřina! Zběsile do toho bušíme v různých polohách a já pomalu zjišťuji, že jsem neskutečně otupělá a orgasmu asi nikdy nedosáhnu. Intenzivně ale máme sex dál, aby se udělal on, ovšem jeho „kamarád“ začne vypovídat službu. Nakonec to často vzdáme, vyčerpaní, unavení, s bolestí hlavy v okamžiku, kdy zjistíme, že ani jeden vrcholu nedosáhneme a že je lepší se pořádně vyspat. Znáte to taky?

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Alkohol, kapavka a nevěra

Pak je tady ještě jedna z těch horších variant a to ta, že vám správně nefunguje mozek. Tedy funguje, ale přemýšlet nad některými věcmi se zdá být naprosto zbytečné a obtěžující. Což se vám může vymstít, zvlášť pokud se mezi takové věci řadí těhotenství, kapavka nebo nevěra. Samozřejmě teď mluvím především o chvíli, kdy se do sexu bez zábran budete vrhat s někým na párty. Pokud o sobě víte, že dokážete napáchat řadu škod, jednoduše nepijte nebo se takovému sexu cíleně vyhýbejte, jde to těžce, ale jde.

Poslední (ale přesto důležitou) je skutečnost, že pokud to s alkoholem přeženete, můžete vidět věci (ale i lidi) jinak. Ten „trapák“ s mastnými vlasy se jeví jako náramně vtipný a okouzlující muž a kamarádova holka jako prostě nějaká zadaná, ale sexy kost, se kterou si můžete užít.

Osobně se myslím, že sex pod vlivem alkoholu má svoje neskutečné kouzlo, ale nesmíte zapomenout, že je rozdíl, když do sebe nalijete trochu vína nebo vodku. Nejideálnější to je, pokud to vychytáte a okamžitě, když na sobě vzrušení pocítíte, se na to vrhnete nebo už nebudete dál pít. Muži si tak zachovají pevnou erekci, ženy schopnost dosáhnout (mnohdy ještě lepšího) orgasmu a dohromady vám zůstane rozum, odvaha, touha a ztracené zábrany. Možná se necháte zlákat k něčemu, co pro vás jindy nepřichází v úvahu a nebo zkusíte něco úplně nového.

Ano, právě tady a teď přicházejí ty nejlepší zážitky, na které budete vzpomínat celý život (tedy pokud budete schopni si na ně vzpomenout ráno).

A co Vy, sex a alkohol? Pochlubte se Banánkovi do diskuze :)

Témata článku #sex, #orgasmus, #alkohol

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 4

Avatar Anamor Anamor před pár měsíci

Jde sex....myslim postaví se chlapovi pri dvou promilech?Nebo po pul flasce vodky a 5 pivech?

Avatar pepa pepa před pár měsíci

Mě to tedy dost pomáhá. Po pár pivech jsem v posteli efektivnější. Na druhou stranu jsou některé ranní šoky, Petro23, opravdu nepříjemné. Jednou jsem se dokonce probudil ve vedlejším městě...

Avatar Alča Alča před pár měsíci

Alkohol sice sexu moc neprospívá, ale když chcete neplánovaně otěhotnět, tak je to výborná volba..:)

Avatar Petra23 Petra23 před pár měsíci

Jj alkohol může někdy pomoct, ale nesmí se to s ním určitěpřehnat. Přece jen probuď se vedle někoho, koho vůbec neznáš, nevíš co se stalo a vidíš ho prvně, není úplně nejlepší start dne..:)

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak si to udělat - pro muže

Jak si to udělat - pro muže Nemám penis, jak bych asi měla napsat článek o technikách masturbace pro muže? Prvním objektem mého výzkumu byl můj přítel, a tu zásadní otázku odnesl tedy on. „No, takhle si ho chytnu a takhle honím.“, marně jsem čekala na nějakou další techniku. „Pak můžeš použít druhou ruku.“řekl nadšeně, protože vymyslel další způsob a zároveň s pobavením. Copak neexistuje nic jiného? A světe div se, našla jsem toho víc, než jsem hledala.

Vanilopka 18.3.2015
Vakuové pumpy pro ženy
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro ženy Na rozdíl od vakuových pump pro muže jsou ty ženské o něco méně známější, možná dokonce o dost méně. Pokud jste si stejně jako já mysleli, že se jedná pouze o hračku pro muže, vyvedu vás z omylu. Dokonce jich my ženy máme mnohem víc!

Vanilopka 12.3.2015
Sexy fotky
Tipy a radyJen tak o sexu

Sexy fotky Kdo netouží po tom mít svoje vlastní sexy fotky? A kdo netouží po tom mít nahé fotky svojí partnerky? Jděte do toho, modelku a fotografa přece máte doma! To, jak sexy vaše fotky v závěru budou, záleží především na tom, jak sexy se cítíte v danou chvíli vy.

Vanilopka 2.3.2015