Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Vakuové pumpy pro ženy

Na rozdíl od vakuových pump pro muže jsou ty ženské o něco méně známější, možná dokonce o dost méně. Pokud jste si stejně jako já mysleli, že se jedná pouze o hračku pro muže, vyvedu vás z omylu. Dokonce jich my ženy máme mnohem víc!

Vakuové pumpy pro ženy

Z čeho můžeme vybírat?

Nemusíte zůstat pouze u klasické vaginální pumpy, právě naopak já doporučuji zkusit si maličkou pumpu na klitoris nebo na bradavky a zajímavé pocity přináší i ta, která vám „nasaje“ celé prso. Jak už asi různé části těla napovídají, ačkoli vakuové pumpy pro muže i pro ženy fungují na stejném principu, tvary se liší.

Klasická pumpa - pumpa na vagínu

Kdybych měla co nejpřesněji popsat tvar pumpy, kterou přikládáte na celou vagínu, řeknu, že vypadá jako mistička, mušle, možná přesněji jako nějaký dýchací přístroj. Úkolem mušle je obejmout vše, co má. Právě v tomhle okamžiku můžete zjistit, že je nakonec velká nebo malá. Zvlášť od těch velkých bych dala ruce pryč, měla jsem jednu, která dosahovala až někam k análnímu otvoru nebo na břicho, vůbec tedy netěsnila a neplnila tak svoji funkci. Před použitím pumpy tedy platí, že musí těsně přilehnout na kůži, proto odstraňte chloupky a nezapomeňte ani na lubrikační gel. V okmažiku, kdy rozpumpujete balónek, ucítíte tlak a vtahování velkých i malých pysků, což způsobuje prokrvování, které vám zajistí neskutečnou chuť na sex. Po sundání misky sama uvidíte, čeho se dá dosáhnout. Tzv. paviání pysky jedni milují a druzí zase ne, ale kromě estetického výsledku je vaše vagína velmi citlivá! Pokud máte chuť existují i pumpy s vibrací, které slibují divoké orgasmy. Mě osobně se tahle kombinace příliš neosvědčila, není nad to se krásně napumpovat a pak použít svůj oblíbený vibrátor a dopřád si nekonečnou jízdu.

TIP:

Vakuová pumpa (pro ženy) - Vakuová pumpa pro ženy je klasická erotická pomůcka, pracující na bázi prokrvení intimních partií ženy a tím i zvýšení citlivosti.

www.bananek.cz/vakuova-pumpa-pro-zeny/

 

Vakuová pumpa pro ženy

Pumpička na klitoris

Pumpa určená k „nafouknutí“ klitorisu je menší a často má tvar rtů. Vybrat si můžete z různých velikostí a opět i z různých materiálů, záleží jen na tom, co vám udělá dobře. Zvlášť u tak citlivého místa jako je klitoris je třeba dbát na lubrikaci a také dávat pozor na příliš velký podtlak. Výhodou vakuové pumpy je, že si můžete tyto zásadní věci řídit sama a tak se vám nemůže nic stát. Pro někoho může být pumpička na klitoris i tak až příliš, ale já doporučuji s citem napumpovat a pak se nechat dlouze a jemně lízat.

TIP:

Malá vakuová pumpička (na klitoris a bradavky) - Malá vakuová pumpička na bradavky s vysokým sacím výkonem. Lze ji využít také na klitoris.

www.bananek.cz/mala-vakuova-pumpicka-na-klitoris-a-bradavky/

Malá vakuová pumpička na klitoris a bradavky

Vakuové pumpy na bradavky

Malé balonky s plastovou koncovkou nebo možná žárovky, to jsou pumpičky určené k dráždění bradavek. Opět fungují na naprosto stejném principu a tak už asi víte, co čekat. Bradavky jsou vtahovány dovnitř, jsou větší a citlivější. Některé pumpičky mají na konci gumový kroužek, kterým se dá potom bradavka „zaškrtit“ (podobně jako u pumpy na penis) a prodloužit tak výsledný efekt.

TIP:

Vakuová pumpa na prsa(Easy Grow) - Kvalitní vakuová pumpa na prsa Easy Grow je méně tradiční erotickou pomůckou. 

www.bananek.cz/vakuova-pumpa-na-prsa-easy-grow-kobaltove-modra/

Vakuová pumpa na prsa Easy Grow

Pumpa na prsa

Dvě mušle spojené hadičkou a jeden balonek, kterým vypumpujete obě prsa najednou do úžasných stavů. Někomu je tahle forma dráždění příjemnější než samotný podtlak na bradavky, protože se tlak rovnoměrně rozloží a vtáhne celé prso, které je pak (jako všechny části, ke kterým se „přisajete“)větší.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Pokud vám vakuová pumpa nahání hrůzu, můžete ji jednoduše nejprve zkusit na jiné části těla (klidně na ruce nebo na břiše) a zjistit tak, jak funguje. Stejně tak, jako je tomu u trvalého zvětšení penisu pomocí pumpy, není nijak prokázáno, zda časté používání zvětšuje bradavky, prsa nebo vaše pysky.

Vakuová pumpa, kterou mohou používat ženy je neskutečná. Já jsem byla při prvním použití opravdu překvapená, ale je třeba promyslet, jestli se vám vaše proměněná kundička nebo velké bradavky budou líbit nebo vás (a vašeho partnera) spíš vyděsí. Za zkoušku to ale rozhodně stojí!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 4

Avatar Faustin Faustin před pár měsíci

Holky,to chce zodpovědného lízače a pumpy není třeba.

Avatar Marie Terezie Marie Terezie před pár měsíci

Je to užasný mam kluka a ten to umí bezvadne oooooohhh omg....

Avatar Eéčko Eéčko před pár měsíci

Fakt hrozný moje sestra si to ch ce koupit taky

Avatar miládka miládka před pár měsíci

Když je můj drahý na služební cestě je mým společníkem právě moje růžová pumpička ;-) Všem doporučuji, ale hlavně opatrně. Musí se na to s rozumem. Když to přeženete, nejenže se nedostaví cílený zážitek, ale vše tím pohřbíte :-/

Napsat komentář

Avatar

Další články

Sexy fotky
Tipy a radyJen tak o sexu

Sexy fotky Kdo netouží po tom mít svoje vlastní sexy fotky? A kdo netouží po tom mít nahé fotky svojí partnerky? Jděte do toho, modelku a fotografa přece máte doma! To, jak sexy vaše fotky v závěru budou, záleží především na tom, jak sexy se cítíte v danou chvíli vy.

Vanilopka 2.3.2015
Vakuové pumpy pro muže
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro muže Řekla bych, že vakuové pumpy pro muže není třeba nějak zdlouhavě představovat, protože si asi každý dokáže představit, o co se jedná. Jak ale taková pumpa funguje? A máte si jí pořídit i vy? Na to se podíváme zblízka.

Vanilopka 24.2.2015
Týden s misionářem
Tipy a radyJen tak o sexu

Týden s misionářem Když řeknu, že moje nejoblíbenější poloha je misionář, mám pocit, že se dobrovolně přiznávám k tomu, že náš sex probíhá jednou za měsíc přesně ve středu, pod peřinou a za tmy. Když vám řeknu, že bych sex v téhle poloze mohla mít klidně každý den po celý týden, možná vás napadne, že to musí být opravdová nuda, u které se chlap nadře a žena leží a kouká do stropu. Právě pro to vznikl tenhle článek, ne abych vám vyplnila diář, ale abych ukázala, že to není úplně černobílé.

Vanilopka 16.2.2015