Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Vakuové pumpy pro muže

Řekla bych, že vakuové pumpy pro muže není třeba nějak zdlouhavě představovat, protože si asi každý dokáže představit, o co se jedná. Jak ale taková pumpa funguje? A máte si jí pořídit i vy? Na to se podíváme zblízka.

Vakuové pumpy pro muže
Výběr vakuových pump je v sexshopu Banánek široký

Jak vakuová pumpa funguje?

Pro začátek si ve zkratce povíme, na jakém principu taková mužská pumpa funguje. Když se na ní podíváte, vypadá to vcelku jasně. Válec, ve kterém se vytváří podtlak se nasadí na penis a potom pumpováním balonkem odsáváte vzduch. Penis je tak „vsakován“ a vtahován pomocí podtlaku a dochází k prokrvování, což vede ke skálopevné erekci. Tuhle pumpu si ale můžete pořídit klidně jen tak, i když vše funguje tak, jak má. Proč? Po napumpování bude váš penis opravdu mnohem citlivější a všechny doteky budete vnímat intenzivněji. Vaší partnerku zase potěší skutenost, že díky pumpě vytvoříte neskutečně tvrdý nástroj, který bude ještě větší a ještě úžasnější než byl.

TIP:

Vibrační vakuová pumpa(Power Pump) - Luxusní vibrační vakuová pumpa Power Pump vám skvěle poslouží k dosažení kvalitní erekce.

Vibrační vakuová pumpa Power Pump

Vibrační vakuová pumpa Power Pump

Luxusní vibrační vakuová pumpa Power Pump vám skvěle poslouží k dosažení kvalitní erekce. Pumpa pracuje rychle a snadno a váš penis bude ještě pevnější než kdykoli jindy! Více ZDE

Pokud se rozhodnete pro koupi svojí první vakuové pumpy, možná vás překvapí, na jaký výběr narazíte. Stejně jako je tomu u ostatních erotických pomůcek i tady si můžete vybrat z různých cenových kategorií, od těch nejlevnějších, po kousky za které zaplatíte v řádech tisíců. Jak se vlastně takové kousky liší? I když se může zdát, že je pumpa jako pumpa, nenechte se zmást. Může se stát, že pokud sáhnete po nekvalitním kousku, budete pumpovat jako diví a bez výsledku. Naopak ty lepší kousky s kvalitní těsnící manžetou, která na kořen penisu opravdu pevně přilne, vás překvapí. Nejlepšího výsledku dosáhnete s kombinací potlak a erekční kroužek, kdy vaši erekci ještě podpoříte stažením a zaškrcením, které zabrání odtoku krve z penisu a tak erekci prodlouží. Stále ale platí, že se zaškrcováním není dobré si zahrávat a zapomínat při tom na čas, doba, kdy je zaškrcení „zdravé“ je 15-30 minut.

Univerzální řešení? Ne.

Myšlenka, že vakuová pumpa vám dlouhodobě vyčaruje dlouhý penis je sice hezká, ale není dobré se na ní příliš upínat. Vliv na dlouhodobé zvětšení nebyl nijak potvrzen a někteří lékaři označují tohle tvrzení jen za „reklamní tah“. A pokud se přeci jen dočkáte nějakého zvětšení jedná se o milimetry. Také co se týče úplné erektilní dysfunkce, jsou výsledky pumpy nepříliš jisté, prý pomůže, ale ne u každého, nicméně risk je mnohdy zisk.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Jdu na to aneb použití vakuové pumpy

Pokud se už konečně chystáte na první použití, tak se ujistěte, že nemáte kolem svého nářadíčka chlupy. Před použitím vakuové pumpy je dobré se oholit. Ne že by se vám mohlo s ochlupením něco stát, ale cílem je přitisknout válec tak aby co nejlépe těsnil.Nezapomeňte na lubrikační gel a ani na to, že nic se nemá přehánět. Při prvním použití vakuové pumpy je dobré si vyzkoušet, jaké naumpování je pro vás to pravé a nepumpovat tak dlouho, dokud vám nezmodrá penis. I tady platí všeho s mírou.

Suma sumárum

Vakuová pumpa je skvělým oživením, kvalitním doplněním sexu a také cestou k pevnější erekci. Myslím, že každý kdo si zkusí podtlak na vlastní kůži bude mile překvapen, ale jen v případě že neočekává nějaké řešení zásadních problémů.

Témata článku #vakuové pumpy

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar zlatak zlatak před pár měsíci

chci pumpu bez balonku jen s rucni pumpou a potrebuji k tomu poppers co d tim udelate

Napsat komentář

Avatar

Další články

Týden s misionářem
Tipy a radyJen tak o sexu

Týden s misionářem Když řeknu, že moje nejoblíbenější poloha je misionář, mám pocit, že se dobrovolně přiznávám k tomu, že náš sex probíhá jednou za měsíc přesně ve středu, pod peřinou a za tmy. Když vám řeknu, že bych sex v téhle poloze mohla mít klidně každý den po celý týden, možná vás napadne, že to musí být opravdová nuda, u které se chlap nadře a žena leží a kouká do stropu. Právě pro to vznikl tenhle článek, ne abych vám vyplnila diář, ale abych ukázala, že to není úplně černobílé.

Vanilopka 16.2.2015
Tipy na dárek k Valentýnu
Erotické pomůcky

Tipy na dárek k Valentýnu Valentýn. Chodíte kolem růžových výloh plných medvídků a přepadá vás pocit nenávisti k americkému svátku lásky? Nebo naopak tenhle den berete jako výjimečnou příležitost vyznat svoje city? Ať je to jak chce, nabízí se vám o důvod navíc proč přinést (nejen) do ložnice nějakou hračku a posunout svůj sex někam za hranice všednosti. Vybrala jsem pro vás ty nejlepší a nejzamilovanější dárky, které si užijete jak jinak než ve dvou!

Vanilopka 2.2.2015
Jak si to udělat - návod pro ženy
Tipy a rady

Jak si to udělat - návod pro ženy Věta „Jaký si to uděláš, takový to máš.“ platí v různých oblastech, ale nejlépe vystihuje masturbaci. Musím se přiznat, že je mi smutno, když čtu o tom, jak se slečny prostě neudělají prsty a pro to mají pocit, že jsou anorgasmické, že v životě nedosáhnou orgasmu nebo že něco není dobře. „A zkusila jsi třeba sprchu?“ zeptala jsem se a předem jsem věděla odpověď. Chápu, že někdo nezkoumá svoje tělo, nenapadne ho místo prstů použít sprchu nebo něco úplně jiného, ale neznamená to, že když nemáte doma vibrátor nemáte žádnou erotickou hračku. Právě naopak, máte jich přece spoustu!

Vanilopka 28.1.2015