Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sexy fotky

Kdo netouží po tom mít svoje vlastní sexy fotky? A kdo netouží po tom mít nahé fotky svojí partnerky? Jděte do toho, modelku a fotografa přece máte doma! To, jak sexy vaše fotky v závěru budou, záleží především na tom, jak sexy se cítíte v danou chvíli vy.

Sexy fotky

Příprava modelky na sexy fotky

Nepodcenit přípravu se vyplácí a to pro to, že až přijde na samotné focení, budete neodolatelná a sebevědomá. Začněte koupelí, při které se důkladně oholíte a provoníte svoje tělo, po koupání nezapomeňte na tělové mléko. Chvíle, kdy si můžete dovolit opravdu výrazný make-up právě přišla, nebojte se červené rtěnky, nalepovacích řas, dramatických černých linek ani výrazného stínování obličeje, brzy totiž zjistíte, že na fotce to vypadá naprosto přirozeně. Dodejte vašim vlasům objem! Krásné akty jsou ty, které vypadají tak trochu jako právě po milování a válení se v posteli. Neříkám, že máte mít na hlavě vrabčí hnízdo, ale přidejte vlasům na objemu a zkuste tupírování a přirozený „rozcuch“. Teď už je řada na tom, dovoluji si říct, nejvíc podstatném a tím je prádlo. Samozřejmě záleží jen na vás, nakolik se rozhodnete ukázat kůži a nakolik chcete zůstat oblečená, ideální ale podle mě je, mít toho na sobě víc a s přibývající odvahou kousky odkládat. Vyberte si erotické prádlo, které lichotí vaší postavě, nikde se nezařezává a cítíte se v něm dobře a nezapomeňte ani na vysoké podpatky, punčochy nebo další doplňky.

Natrénujte si i samotné pózování, inspirujte se modelkami a odkoukejte, co nejčastěji dělají. Vidíte, že se prohýbají v zádech, aby zvýraznili svoje přednosti? Prsa jsou tak větší a kulatější a celkově tak získáte velmi sexy postavu přesýpacích hodin! Zkuste si i výraz, smyslně pootevřené rty a přivřené oči.

Příprava pro fotografa na sexy fotky

Zatímco se modelka chystá, chystejte prostředí! Chcete mít dokonalé sexy fotky a určitě by nebylo hezké, kdyby se v zorném poli objevily ponožky, kus lampy nebo skříně. Myslete na to a snažte se odstranit vše, co jde, aby na obrázku zůstala jen vaše krásná žena. Ve chvíli, kdy se zdá, že je vše pryč zvažte, jaká je v místnosti teplota, a přitopte, myslete na to, že ona tady bude nahá. Je čas vyřešit osvětlení, cílem je místnost ztmavit tak, aby se v ní dalo se světlem experimentovat. Možná jste o tom něco četli nebo prostě intuitivně vycítíte, jaké světlo je nejlepší, nebojte se při tom lampiček a světla, které na tělo dopadá ze strany. Zkontrolujte foťák, já vím, že je to možná naprosto zbytečná rada, ale určitě nechcete, aby po prvním snímku naskočila varovná červená baterie a přístroj se vypnul. Jak se asi modelka nejvíce uklidní a bude se cítit příjemně? Zajistěte pomalou sexy hudbu, víno, skleničky a v závěru sami odhoďte alespoň tričko!

Poznámka - nádherně vypadá nahá žena na kožešině! Zkuste tuto rekvizitu do focení zapojit!

Akce v roli modelky

Vstoupíte do vašeho domácího ateliéru, kterým může být třeba ložnice, odhodíte župan a můžete se pustit do samotného focení. Díky dokonalé přípravě jste sexy, popíjíte vínko a posloucháte hudbu. Pózujte a odvažte se, ale ne tolik abyste zapomněla na to, že je třeba zatáhnout bříško. Nesnažte se nutně u každé fotky koukat přímo do objektivu, flirtujte s objektivem, stojí za ním váš partner, svádějte ho, bavte se, škádlete ho. Nemusíte ležet jako prkno, právě naopak. Pokud odkládáte oblečení a chcete opravdu hezké fotky, je třeba mít na paměti, že můžete mít na těle nehezky otlačenou podprsenku nebo kalhotky, dejte si proto mezi prádlem a úplnou nahotou malou pauzičku.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Akce v roli fotografa

Nesnažte se okamžitě o ty nejlepší snímky a zároveň nic nemažte. Mačkejte spoušť jako diví, protože čím více fotek pořídíte, tím lepší bude výběr. Osobně u aktů preferuji černobílý režim a mohu ho napoprvé doporučit i vám. Nemusíte stát na jednom místě a fotit strnule tak, jak jste to viděli při focení se na občanku. Poletujte kolem svojí ženy, zabírejte jí z úhlů, ve kterých vypadá sexy, nebojte se jí trošku „naštelovat“ k obrazu svému, protože ona se na displeji nevidí. I když jste možná světlo vyladili, zkoušejte ho přemisťovat a tvořit tak nové a nové stíny. V okamžiku, kdy máte foťák plný odvážných a sexy fotek můžete ho zkusit položit a fotit se na samospoušť nebo ho půjčit do ruky modelce, věřte, že fotky, které mohou vzniknout po takovém focení, mohou být opravdu odvážné.

Po akci

Společně usedněte k počítači a vyberte fotky, které se vám líbí. Fotograf by si měl ušetřit nemístné poznámky a rýpání, protože se může stát, že to modelku od dalšího focení odradí, naopak je fajn vyzdvihnout hezké snímky slovy: “Wauu tady jsi fakt sexy!“. Úžasné na černobílých fotkách je to, že se nemusíte starat o barvy, nemusíte zdlouhavě ladit, zakrývat červená místa a kdejaké nedostatky a naopak vám postačí jen drobné filtry.

Právě držíte v rukou vaše sexy fotky, které jste si sami vytvořili, tahle sbírka je jen vaše a pro to by ji bez vědomí toho druhého neměly vidět cizí oči. A příště si můžete role obrátit!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 3

Avatar Luky Luky před pár měsíci

Trochu mi u tohoto článku chyběl odstavec "Akce v roli modela". Když jsem přítelkyni k focení konečně přesvědčil, dohodli jsme se, že příště si role obrátíme. Upřímně, je mi to divný a nevím jak se role zhostit. Je to asi víc pro ženský. Nějaké rady?

Avatar aneta aneta před pár měsíci

Ja jsem presne takova jako ty tu pises prosim napiš kdy se sejdeme a udělame sex

Avatar jonášek jonášek před pár měsíci

Všechno je hezký, ale jak to zařídit, když není k dispozici manželka, milenka, či jiná lepá děva-i s eventálními kilečky navíc,zato boky, zadeček,chlupatá chlácholinda, pevnější a středně velká prsa. Prosím, ozvi se na eccevita@seznam.cz, nebo na 608874713. Dík. Jonášek.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Vakuové pumpy pro muže
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro muže Řekla bych, že vakuové pumpy pro muže není třeba nějak zdlouhavě představovat, protože si asi každý dokáže představit, o co se jedná. Jak ale taková pumpa funguje? A máte si jí pořídit i vy? Na to se podíváme zblízka.

Vanilopka 24.2.2015
Týden s misionářem
Tipy a radyJen tak o sexu

Týden s misionářem Když řeknu, že moje nejoblíbenější poloha je misionář, mám pocit, že se dobrovolně přiznávám k tomu, že náš sex probíhá jednou za měsíc přesně ve středu, pod peřinou a za tmy. Když vám řeknu, že bych sex v téhle poloze mohla mít klidně každý den po celý týden, možná vás napadne, že to musí být opravdová nuda, u které se chlap nadře a žena leží a kouká do stropu. Právě pro to vznikl tenhle článek, ne abych vám vyplnila diář, ale abych ukázala, že to není úplně černobílé.

Vanilopka 16.2.2015
Tipy na dárek k Valentýnu
Erotické pomůcky

Tipy na dárek k Valentýnu Valentýn. Chodíte kolem růžových výloh plných medvídků a přepadá vás pocit nenávisti k americkému svátku lásky? Nebo naopak tenhle den berete jako výjimečnou příležitost vyznat svoje city? Ať je to jak chce, nabízí se vám o důvod navíc proč přinést (nejen) do ložnice nějakou hračku a posunout svůj sex někam za hranice všednosti. Vybrala jsem pro vás ty nejlepší a nejzamilovanější dárky, které si užijete jak jinak než ve dvou!

Vanilopka 2.2.2015