Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Úrazy při sexu

O tom, že způsobit si nějaký úraz při sexu není nic složitého a neobvyklého, už se přesvědčila řada z nás. Některé úrazy jsou vtipné a možná vám pokazí sex, jiné jsou vtipné už méně a končí trapným vysvětlováním na pohotovosti. Jaké úrazy jsou nejčastější? A které z nich už máte za sebou?

Úrazy při sexu

Klasika – odřeniny

Kdo z nás neměl nikdy spálená kolena nebo záda od koberce, jako by neexistoval. Drobných odřenin a spálenin, které vznikly při sexu, si mnohdy všimneme až ve sprše a jsou důkazem toho, že za sebou máme spontánní a skvělý sex! Moje nejhorší odřenina byla na zádech, po celé délce páteře, která prosakovala přes tričko ještě tři dny po tom, nicméně, tenhle sex za to rozhodně stál!

Naraženiny, boule, natažené svaly

Sex občas bývá sám o sobě tak trošku akrobatickým představením, u některých poloh tak ani není divu, že svoje tělo přeceníte a léčíte se s nataženým svalem. Další z těch ještě vtipných úrazů jsou boule na hlavě od nočního stolku nebo od zdi, naražená záda nebo končetiny a pochroumané klouby od tvrdé podlahy. Sranda končí u zlomenin, které ale nejsou při sexu naštěstí tak časté.

Natržená vagína

Zprudka jsem dosedla a projela mnou bolest. Vyděšeně jsem se natáhla k lampičce a viděla, jak má můj milenec břicho celé od krve. „To je moje nebo tvoje krev?“. Byla moje! Natržení vagíny samo o sobě není zas tak bolestivým zážitek, respektive přímo v té chvíli vypadá hůř, než bolí. Protože je sliznice hodně prokrvená začnete krvácet. V případě, že se jedná o větší trhlinu, je krve opravdu dost a je těžké ji nějak zastavit, obecně se doporučuje v tomhle případě jet okamžitě k doktoru. Mě se roztržení stalo v noci a při představě, že to řeším s někým na pohotovosti, jsem radši ležela s mokrým hadrem v klíně a snažila se zastavit krvácení. Druhý den jsem si mohla vybrat, buď šití, nebo tří týdenní klid a koupání v řepíku.

„Zlomený penis“

Při tom hrozném zážitku s mojí natrženou kundičkou jsem se divila, že si spíš „nezlomil“ penis. K tomu totiž dochází při takových nečekaných vyklouznutí nebo při špatně zvolených polohách. Protože není v penisu kost nevím, proč se tomu říká zlomení, ale v podstatě „jen“ prasknou topořivá tělesa a krev se nalije do podkoží. Právě pro to na takový modročerný, nateklý penis není vůbec hezký pohled. A ne, nechtěla bych být muž, protože bolest to musí být hrozná!

Různé kousance při orálním sexu nejsou zas tak ojedinělé, jak jsem si myslela, i když je pro mě těžké pochopit, jak dojde k nakousnutí stydkých pysků, klitorisu nebo překousnutí uzdičky. Mezi další tak trošku vtipné úrazy patří cokoli zatoulaného ve vagíně nebo análu, což je docela děsivé, ale při představě, že vám vytahují z vagíny hlavičku Kena (ano to se stalo) nebo cokoli jiného, co tam nepatří, se musím smát.

A které úrazy při sexu už máte za sebou? Napište do diskuze.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?
Erotické pomůcky

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4? Možná už máte každý svůj šuplík v nočním stolku, kde máte různé množství různých pomůcek, které vám z masturbace dělají naprosto dokonalý a bezchybný zážitek. Možná si některými čas od času zpestřujete sex. Ale máte nějakou, která je přímo pro vás pro oba? Něco, čím se uspokojíte oba dva zároveň? Pokud ne, nabízí se jednoduché řešení a tím je pořízení párového vibrátoru!

Vanilopka 7.11.2015
Různé druhy orgasmů
Jen tak o sexu

Různé druhy orgasmů Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Vanilopka 3.11.2015
Vybíráme anální hračku
Tipy a radyErotické pomůcky

Vybíráme anální hračku Pokud máte rádi anální sex nebo jen chcete zkusit něco nového, doporučuji se podívat po některých análních hračkách. Právě tyhle pomůcky jsou totiž cestou k nečekaným orgasmům a sex pro vás okamžitě dostane úplně jiný rozměr. Z čeho všeho můžete vybírat a na co si dát pozor?

Vanilopka 23.10.2015