Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak velký je velký klitoris

„Víš, že ho máš strašně malýho?“ tuhle otázku jsem neřekla já ale on. On, můj druhý partner na sex, on, který vystřídal přede mnou už pěknou řádku holek. Od té doby už uplynulo pár let a nikdo jiný se nad mým klitorisem nepozastavil, přesto jsem tenkrát zjistila, že mám skutečně malý klitoris a několikrát jsem se ujistila, pomocí různých porno videí, že měl pravdu!

Jak velký je velký klitoris

Velikost penisu, jedna z nejvíce řešených velikostí vůbec. Velikost prsou. Velikost stydkých pysků nebo velikost neboli těsnost vagíny. Tyhle čtyři velikosti se ve spojitosti se sexem dost často řeší. Jak jsme na tom ale s velikostí našich klitorisů? A znamená pro nás něco převratného, pokud ho máme malý nebo naopak velký?

Klitoris jako Titanic

Už několikrát jsem viděla video, kde si žena klitoris normálně honí, odpuste mi ten výraz, ale v tomhle případě se to jinak říct nedá. Bylo to zvláštní a ještě zvláštnější pro to, že já ten svůj ani nechytím mezi prsty a jen opravdový umělec ho při orálním sexu chytí do zubů. Naštěstí mě uklidňuje fakt, že s orgasmem nemám vůbec žádný problém a také to, že samotný klitoris je tako Titanic. A pamatujete, jak malá část ledovce byla nad vodou?

Rozebírat tvar nebo přesnou velikost schovaného klitorisu je na dlouho a nejsem si jistá, jestli už se vědci vůbec dobraly závěru. Nejprve se totiž domnívaly, že tam nic není, pak že je to tkáň velká jako bříško palce no a nakonec že je mnohem, mnohem větší a spletitější. Vlastně je to možná i to místo, které se označuje jako bod G! Žádné tabulky na velikost klitorisu neexistují, nebo jsem je alespoň nikdy nenašla, takže vlastně nikdo neví, jak je to „správně“, jaká je norma a co už je odchylka.

Zázrak jménem vakuová pumpa

Jako u penisu se navíc nejedná o stálou velikost a v případě, že se vzrušíte a klitoris se prokrví, vzroste a to klidně tak, že bude mít ještě jednou tolik. Bohužel bych neřekla, že ten můj se nějak zázračně zvětší, naopak myslím, že zůstává pořád stejný, ale to nemění nic na tom, že mi dopřává skvělé orgasmy! Důležité totiž je se s ním naučit zacházet, což možná děláte naprosto přirozeně. A pak je tady zázrak ve formě vakuové pumpy, pokud přece jen zatoužím po něčem větším.

TIP: Máte potíže s dosažením vaginálního orgasmu? Nebo byste jen rády zažily vzrušení, které Vás přivede až na kraj extáze? Vakuová pumpa na klitoris Clit Sucker může být odpovědí, kterou hledáte.

Vakuová pumpa na klitoris stimulační Clit Sucker

S velkým klitorisem, který mě fascinuje, vás zase mohou naopak napadat otázky, jestli náhodou spíš nevypadá jako malý penis a jestli náhodou vašeho partnera nevyděsí. Zatím jsem ale zjistila, že muži tyto otázky řeší podstatně méně než ženy a pokud už je vůbec řeší, tak jsou rádi, že s vámi mají sex (ať už je váš klitoris jakýkoli). A vy můžete využít toho, že si s ním můžete výborně hrát!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 24

Avatar Petra Petra před 11 měsíci

redmassage.

Avatar Mirisi Mirisi před pár měsíci

je uzasne to mit doma ,taky tomu prikladam duraz

Avatar jarous jarous před pár měsíci

neni nad to si z necim takovym pohrat a ozuzlat jej a uzit si jej

Avatar Sofi Sofi před pár měsíci

Take mam velky,muzi sileji.miluju svuj velky klit ,ktery mi drzi v prstech a berou do zubu

Avatar Mirek Mirek před pár měsíci

Moc rád bych se seznámil se ženou s co největším, nejlépe hrozně velkým klitorisem a moc (hrozně) velkými, nejlépe paviáními pysky, která mohutně stříká... Rozkoš zaručena. Potřebuji prostor. Velké k velkému.

Avatar Kozel Kozel před pár měsíci

Máňo já bych ti ho našel

Avatar Milovník Milovník před pár měsíci

Velký klitoris je boží,ještě teď mám jeho chuť na jazyku.

Avatar Milovník Milovník před pár měsíci

Měl jsem ženu s velkým poštěváčkem a je to skvělý.Můžete ho dráždit prsty a mít ho v puse, tak to je lahůdka.Dodnes mám tu skvělou chuť na jazyku.

Avatar bubi3a bubi3a před pár měsíci

nikdy jsem nebyl tak daleko vpuštěn abych to mohl konrolovat škoda

Avatar Faustin Faustin před pár měsíci

Moje přítelkyně miluje dlouhé lízání klitorisu, který nebude až tak velký, což je škoda. Vždy když vydržím dlouho, až mě kolikrát bolí jazyk u kořenu, tak jsem odměněn jejím hlasitým orgasmem a slovním poděkováním.

Avatar kozel kozel před pár měsíci

Pro Mildu to ti asi chije do huby. Kozel

Avatar fred fred před pár měsíci

strašně mě vzrušuje velký klitoris nikrdy jsem neměl šanci to poznat jaká je to slast mít ho v puse,každému tak trochu závidím

Avatar Milda Milda před pár měsíci

Ma zena ma velký klitoris skoro 3 cm její orgasmy pri lizani a cucani klitorisu jsou neskutečné pri soulozi kdy je na koni je to stejné s obrovskym vystrikem

Avatar lucky lucky před pár měsíci

mam ho opravdu velky ??kdyz jsem vzrusena tak mne kouka ven az 3cm ale je to moc prijemny kdyz mne ho kluk cuca ,,trosku se stydim za nej ale zase ta krasa pri uspokojeni je fajn ,,

Avatar Kokojambo Kokojambo před pár měsíci

Jak můžete publikovat článek s takovou hromadou gramatických chyb?

Avatar janca janca před pár měsíci

www.bananek.cz/blog/jak-velky-je-velky-klitoris/#diskuze

Avatar janca janca před pár měsíci

No zajimyvy článek :D https://www.bananek.cz

Avatar forpumas forpumas před pár měsíci

Hledám velký klitoris z Jižní Moravy, abych ho mohl pořádně vylízat forpumas@email.cz

Avatar Jira Jira před pár měsíci

Lidko tvůj klitoris bych si dal lizani by bylo super a odměna vystrik nadhera.

Avatar Máňa Máňa před pár měsíci

Ja asi vubec ten klitoris nemám

Avatar Lidka Lidka před pár měsíci

Já mám klitoris dost velký, chlapi jej žužlají jako bombón a já se při tom udělám...prý u toho hodně křičím, nevím jsem vždy mimo. Jinak velký klitoris je vždy hodně vzrušivý a někdy se udělám i třením o kalhotky při chůzi a tak...pak jsem tam dole celá mokrá a chlap nikde.Co s tím mám dělat! Vždy mám chuť na pořádný péro, které mě masíruje mušličku až někda tam nahoře....pak i stříkám!

Avatar Megi Megi před pár měsíci

Frajtr je dobrá hračka, ať už je malý či velký.

Avatar jiří jiří před pár měsíci

... jestli už se vědci vůbec dobraly závěru. Nejprve se totiž domnívaly... Zopakuj si českou gramatiku a pak se věnuj klitorisu.

Avatar michal skyva plzen michal skyva plzen před pár měsíci

Též si honím klitoris

Napsat komentář

Avatar

Další články

Sex zaměřený na klitoris
Tipy a rady

Sex zaměřený na klitoris Víte o tom, že se uvádí, že 90% žen je schopno dosáhnout orgasmu jen při dráždění klitorisu? To je docela vysoké číslo, zvlášť když si uvědomíme, že při souloži vlastně klitoris většinou vůbec nepoužíváme! A právě tady vzniká ten zásadní problém: „Nemohu dosáhnout orgasmu při sexu!“. Že je sex bez orgasmu taky fajn si nemusíme říkat, ano je, ale orgasmus je zkrátka tím nejlepším, co na sexu je. Pokud patříte k těm ženám, které dosahují při dráždění klitorisu při masturbaci vyvrcholení rychlostí blesku, ale při sexu vůbec neví o čem je řeč, je tenhle článek určený právě pro vás.

Vanilopka 29.1.2016
Úrazy při sexu
Jen tak o sexu

Úrazy při sexu O tom, že způsobit si nějaký úraz při sexu není nic složitého a neobvyklého, už se přesvědčila řada z nás. Některé úrazy jsou vtipné a možná vám pokazí sex, jiné jsou vtipné už méně a končí trapným vysvětlováním na pohotovosti. Jaké úrazy jsou nejčastější? A které z nich už máte za sebou?

Vanilopka 21.11.2015
Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?
Erotické pomůcky

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4? Možná už máte každý svůj šuplík v nočním stolku, kde máte různé množství různých pomůcek, které vám z masturbace dělají naprosto dokonalý a bezchybný zážitek. Možná si některými čas od času zpestřujete sex. Ale máte nějakou, která je přímo pro vás pro oba? Něco, čím se uspokojíte oba dva zároveň? Pokud ne, nabízí se jednoduché řešení a tím je pořízení párového vibrátoru!

Vanilopka 7.11.2015