Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Banánkův magazín

Vše, co potřebuješ vědět o sexu a erotických hračkách

Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024 1 komentář
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024 2 komentáře
Jak vybrat venušiny kuličky?
Erotické pomůckyNákupní rádce

Jak vybrat venušiny kuličky? Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Ann C 1.1.2024 1 komentář
Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky
Erotické pomůcky

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a už byste měli začít shánět ty nejlepší vánoční dárky. Ponožky a kosmetické balíčky ze supermarketu jsou klasika, ale zkuste se zamyslet a určitě přijdete na něco lepšího. Ti, kteří mají na vymýšlení dárků méně fantazie, se mohou inspirovat u nás!

Ann C 2.11.2023
Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023 1 komentář
Wow
Tipy a rady

Anální sex - návod pro muže Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Ann C 2.10.2023 3 komentáře
1–6 z 50 článků
1 Další 9
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma