Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky?

Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky?

Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí. Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání. Proto je nezapomínejte před, i po každém použití vždy důkladně umýt. Nejen, že předejdete množení bakterií, které by Vám pak mohly způsobit nějaké záněty, obzvlášť, pokud si je zavádíte do těla, ale i prodloužíte jejich životnost. 

Pokud máte voděodolné pomůcky, je možné je umýt teplou vodou s použitím speciálního čistícího prostředku na erotické pomůcky. Případně je tímto prostředkem dočistíte pomocí hadříku. Nezapomínejte ani na čistící prostředek obsahující antibakteriální složku. 

 

  • Kompatibilita s materiálem: Nejdůležitější je zjistit, z jakého materiálu je erotická pomůcka vyrobena (silikon, plast, kov, sklo atd.) a vybrat dezinfekční prostředek, který je s tímto materiálem kompatibilní. Některé dezinfekční prostředky mohou určité materiály poškodit nebo znehodnotit.
  • Účinnost proti bakteriím a virům: Vyberte dezinfekční prostředek, který je účinný proti širokému spektru bakterií a virů. Měl by být schopný efektivně odstranit všechny potenciální patogeny.
  • Bezpečnost pro kůži: Pokud máte citlivou kůži nebo alergie, je důležité vybírat produkty, které jsou hypoalergenní a neobsahují dráždivé chemikálie.
  • Bez zápachu nebo s příjemným zápachem: Některé dezinfekční prostředky mohou mít silný chemický zápach, což může být nepříjemné. Vyberte produkt, který je buď bez zápachu, nebo má jemnou, příjemnou vůni.
  • Snadnost použití: Některé produkty jsou dodávány ve spreji nebo ve wipech, což usnadňuje aplikaci a čištění.
  • Zdravotní a bezpečnostní schválení: Je dobré vybírat produkty, které jsou schváleny relevantními zdravotnickými nebo regulačními orgány, což zajišťuje, že jsou bezpečné a účinné.

Při výběru čisticího prostředku pro erotické pomůcky je důležité zvolit něco šetrného k materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Hledejte čisticí prostředky speciálně navržené pro dané materiály (silikon, latex, kov, sklo atd.), ideální budou ty s neutrálním pH. Před použitím vždy zkontrolujte návod k čistícímu prostředku a dodržujte doporučené postupy. 

Tipy a triky:

  • Při používání lubrikantů se ujistěte, že jsou kompatibilní s materiálem dané erotické pomůcky.
  • Používejte kondomy na erotických pomůckách, které jsou určeny pro penetraci, abyste co nejvíce omezili možnost  přenosu bakterií.
  • Vyberte si bezpečné a soukromé místo, kde budete mít jistotu, že ne nikdo mimo vás nemá přístup k Vašim pomůckám.
  • Ukládejte své pomůcky odděleně od sebe, aby nedošlo k vzájemného poškození.
  • Pozor na použití mýdla místo speciálních čisticích prostředků, klasické mýdlo by mohlo narušit materiál pomůcky.

Tipy na nejlepší dezinfekční spreje

Když své pomůcky máte čisté, měli byste je i správně uskladnit. Mějte je uklizené na suchém a chladném místě, mimo přímé sluneční světlo. Vlhkost by mohla narušit materiál pomůcek. Pro oddělení a jednotlivé uskladnění používejte uzavíratelné obaly, nebo třeba bavlněné sáčky. V balení spousty erotických hraček je i přímo od výrobce přiložen sáček na bezpečné uložení. 

Pravidelně kontrolujte stav svých pomůcek, pokud jsou poškozené, z bezpečnostních důvodů se jich zbavte. 

Pokud se budete správně starat o své erotické pomůcky a pečlivě je skladovat, budou vždy připraveny k bezpečnému použití a mohou Vám složit i roky

Máte ještě nějaký dotaz? Zeptejte se v diskuzi pod článkem, rádi Vaši dotazy zodpovíme.

Témata článku #erotické pomůcky

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 2

Avatar Fufenko Fufenko před 2 měsíci

Miluju oral onoudtrsny 69 a lizu i anal

Avatar Nadržená buchtička Nadržená buchtička před 3 měsíci

Já své ero pomůcky tak rychle vošoupu, že je ani nestačím čistit :D Ale jsem ráda, že o tom nikdo z mého okolí neví :D

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak vybrat venušiny kuličky?
Erotické pomůckyNákupní rádce

Jak vybrat venušiny kuličky? Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Ann C 1.1.2024
Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky
Erotické pomůcky

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a už byste měli začít shánět ty nejlepší vánoční dárky. Ponožky a kosmetické balíčky ze supermarketu jsou klasika, ale zkuste se zamyslet a určitě přijdete na něco lepšího. Ti, kteří mají na vymýšlení dárků méně fantazie, se mohou inspirovat u nás!

Ann C 2.11.2023
Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023