Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024 2 komentáře
Sex ve třech s umělou vagínou
Erotické pomůcky

Sex ve třech s umělou vagínou Ležel na posteli se šátkem přes oči a s napětím očekával moje překvapení. Držela jsem v ruce umělou vagínu, kterou jsem pro tenhle účel objednala a sama jsem si rozhodovala, jestli si bude užívat mě nebo jí. Byla to neskutečně sexy podívaná, zlobit ho touhle průhlednou gelovou hračkou a sledovat jak do ní proniká, zatímco mě dráždí jazykem.K nápadu pořídit si umělou společnici a vzít jí do postele mě přivedlo jedno porno video. Strašně mě vzrušovalo, jak byl muž se zavázanýma očima zmatený a zatoužila jsem po tom tahle potrápit i toho mého. Pokud vyberete správně a správně ji do sexu zapojíte, bude mít totiž opravdu co dělat, aby poznal která je která.

Vanilopka 16.8.2015 4 komentáře
Erotické pomůcky pro BDSM
Erotické pomůcky

Erotické pomůcky pro BDSM Už jste vyzkoušeli všechno a chcete ještě víc? Láká vás pořídit si domů něco, co okoření váš sexuální život? Chcete se podřídit dokonale za doprovodu dokonalých pomůcek? Pořídit si první hračku zařazenou v kategorii BDSM nemusí být lehké, protože výběr je opravdu veliký a vše je pro vás pořád trochu cizí. Jak by mohla vypadat taková ideální začátečnická sada? Myslím si, že po vyzkoušení řady věcí jsem si takovou sadu utvořila a chci se s vámi podělit.

Vanilopka 21.1.2015 1 komentář
1–3 ze 3 článků
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma