Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak docílit zvětšení penisu?

Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Jak docílit zvětšení penisu?
Jaké jsou možnosti z malého kašpárka udělat většího kašpárka?

Ještě než začneme, je důležité dopředu říct, že bohužeů neexistuje žádný zázračný přípravek nebo pomůcka, která mávnutím kouzleného proutku udělá z malého penisu klacek obřích rozměrů. Avšak nezoufejte, všechno ještě není ztraceno, každé i malé zvětšení penisu se počítá!

Natahovače penisu (expandéry) fungují

Hned v úvodu bych Vám chtěla představit výrobek, který funguje na principu trvalého prodloužení tkání. Jedná se o plastovou dlahu, kterou si nasadíte na penis a nosíte jí několik hodin denně. Použití této dlahy je zcela bezpečné, má potřebnou certifikaci a změny jsou trvalé.

Náš TIP:  Pomozte svému parťákovi k větší délce! Sada na trvalé zvětšení penisu AndroExtender - Andromedical je bezpečná zdravotní pomůcka pro trvalé zvětšení penisu fungující na principu postupného napínání tkání

https://www.bananek.cz/sada-na-trvale-zvetseni-penisu-androextender-andromedical/

Sada na zvětšení penisu Penis Extender bezpečná a účinná

Ideální bude, když ji budete nosit 4-9 hodin denně. Nemusíte mít strach, za chvíli si na ni zvyknete a už o ní nebudete vůbec vědět. Výsledky by měly být vidět již po měsíci, kdy můžete změřit nárůst svého penisu zhruba o půl centimetru. Ano, není to tolik, ale v součtu nošení třeba půl roku bude rozdíl délky už 3 cm a více a to už není vůbec zanedbatelné, co myslíte?

Kvalitní a pevná erekce je základ

Máte dostatečně kvalitní erekci? Čím tvrdší bude Vaše chlouba, tím bude vypadat i větší. S tímto Vám můžou pomoci potravinové doplňky, které zlepšují potenci a kvalitu erekce. Vaše sexuální energie a síla bude na vrcholu. Zajišťují lepší prokrvení, stimulují krevní tok a rozšiřují cévy. Stačí si zobnout tabletku zhruba půl hodiny před pohlavním stykem a jízda může začít! Dodržujte však doporučené dávkování!

Náš TIP: Tablety na větší penis(Big Boy Golden XXL) - Toužíte po delším a širším penisu a kvalitní erekci, kterou udržíte déle, než doposud? Tablety BIG BOY Golden XXL vám k tomu pomohou.

https://www.bananek.cz/tablety-na-vetsi-penis-big-boy-golden-xxl/

Tablety na větší penis Big Boy Golden XXL

Pokud nechcete užívat žádné potravinové doplňky, další možností může být zvětšující lubrikační gel na erekci, který působí na nervová zakončení ve Vašem penisu. Obsahuje přírodní složky, které i pomáhají oddálit ejakulaci, ať máte víc času si užít zábavu.

Náš TIP: Penis XXL 80ml(gel na erekci) - Penis XXL, tak zní velmi příznačný název pro tento gel na erekci.

https://www.bananek.cz/penis-xxl-80ml-gel-na-erekci/

Penis XXL 80ml gel na erekci

Prodlužovací návleky na penis

Nezapomeňte také na návleky na penis. Zvětší jak délku, tak i průměr Vašeho penisu. Vaše drahá polovička bude v sedmém nebi. Na povrchu těchto návleků jsou i vroubky, které úroveň rozkoše Vaší partnerky vyzdvihnou do závratných výšin. Nebojte se, tyto výstupky a vroubky budou stimulovat samozřejmě i Vás.

Náš TIP: Prodlužovací návlek na penis APOLLO(průsvitný) - Transparentní šedý prodlužovací návlek na penis Apollo dokáže váš penis prodloužit až o 5 cm.

https://www.bananek.cz/prodluzovaci-navlek-na-penis-apollo-prusvitny/

Prodlužovací návlek na penis APOLLO průsvitný

Pokud jste majitel menšího penisu, nebo máte problémy s dosažením erekce, určitě využijete vakuovou pumpu. Můžete vybírat mezi automatickými i manuálními. Tyto pumpy Vám pomocí podtlaku pomůžou s erekcí. Váš penis bude tvrdý a připravený tak jako nikdy!

Máte ještě nějaký dotaz? Zeptejte se v diskuzi pod článkem, rádi Vaši dotazy zodpovíme.

Zdroje: https://cs.wikipedia.org/wiki/Rozm%C4%9Bry_lidsk%C3%A9ho_penisu

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar Jenis Jenis před 2 měsíci

Díky za dobrý souhrn, co se dá dělat pro zvětšení penisu.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Wow
Tipy a rady

Anální sex - návod pro muže Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Ann C 2.10.2023
Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?
Tipy a rady

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex? Orální sex je bezesporu oblíbeným tématem mezi mnohými páry. Muži to prostě milují a myslím, že neexistuje muž, který by to nevyžadoval. Téměř všichni to berou jako nezbytnou součást své sexuality, ať už jde o součást předehry nebo svého muže chcete jen tak překvapit a přivést ho ústy až do slastného finále.

Ann C 14.9.2023
Wow
Jen tak o sexu

Jak velký je velký klitoris „Víš, že ho máš strašně malýho?“ tuhle otázku jsem neřekla já ale on. On, můj druhý partner na sex, on, který vystřídal přede mnou už pěknou řádku holek. Od té doby už uplynulo pár let a nikdo jiný se nad mým klitorisem nepozastavil, přesto jsem tenkrát zjistila, že mám skutečně malý klitoris a několikrát jsem se ujistila, pomocí různých porno videí, že měl pravdu!

Vanilopka 27.2.2016