Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?

Orální sex je bezesporu oblíbeným tématem mezi mnohými páry. Muži to prostě milují a myslím, že neexistuje muž, který by to nevyžadoval. Téměř všichni to berou jako nezbytnou součást své sexuality, ať už jde o součást předehry nebo svého muže chcete jen tak překvapit a přivést ho ústy až do slastného finále.

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?
Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?

"hluboké hrdlo", neboli Deep Throat

Když jsem se ptala několika svých kamarádů na jejich oblíbené techniky v rámci tohoto druhu uspokojení, většina z nich okamžitě zmínila techniku zvanou "hluboké hrdlo", neboli Deep Throat. Mnozí muži tento způsob považují za vzrušující, protože jim to dává pocit hloubky a intenzity.

Samozřejmě, technika hlubokého hrdla nemusí být pro všechny snadná, zejména kvůli dávivému reflexu. Pokud s tím máte problémy, můžete vyzkoušet několik různých metod, jak tento reflex potlačit. Například zkoušet "polykat" penis, jako když polykáte sousto, nebo ho směrovat do stran hrdla. Pokud vám toto nevyhovuje, nebo je Váš dávivý reflex tak silný, že to nejste schopna ovlivnit, otevřená komunikace s partnerem je klíčová. On to jistě pochopí.

TIP: Užijte si hluboký orál bez nepříjemných pocitů! Uvolňujující sprej na krk Sensuva Deeply Love You Butter Rum vám pomůže uvolnit krční svalstvo a umožní tak hluboké zasunutí penisu do krku bez rizika dávicího reflexu.

Uvolňující sprej na na deepthroat Sensuva Deeply Love You rumový

Ženský, držte ho pořádně

Další častý tip se týká způsobu, jakým jeho chloubu držíte. Pevný a intenzivní úchop může udělat zázraky, ale ať nemá pocit, že mu ho chcete utrhnout. Jak jeden z kamarádů uvedl: "Ženský, držte ho pořádně." Spoustu mužů ke svému vyvrcholení potřebuje rytmické tempo, ale přeci si ho nebude x minut jen rychle honit do pusy. Akorát byste měla za chvíli křeč v čelisti. Střídejte tempo, střídejte intenzitu. Napínejte ho trochu.

Chvilku ho pevným stiskem pomačkávejte, zapojte jazyk. Uchopte jeho penis do ruky a od kořene až po žalud ho po celé délce olízněte, koukejte se mu při tom do očí. Věnujte pozornost jeho žaludu. Lehce nasávejte, kružte jazykem kolem dokola, nezapomeňte ani na uzdičku pod žaludem. Můžete střídat honění, nasávání. Nespěchejte. Nechcete, aby hned vyvrcholil, napínejte ho, ať po Vás touží! Jeden z kamarádů uvedl, že úplně miluje, když mu jeho žena kouří penis bez pomoci rukou. Ruce můžete využít jinak. Věnujte pozornost jeho bradavkám, nebo ho hlaďte po hýždích, po tříslech, varlata tam nemá jen tak bez důvodu.

Varlata jsou také velmi častým tématem

Ačkoli jsou muži většinou velmi citliví na svá varlata, jemnější manipulace s nimi mu může přinést velkou slast. Většinou nemají potřebuju si říkat o to, abyste si s nimi hrála, ale když to uděláte, protestovat v žádném případě také budou. A taková masáž hráze mezi šourkem a análním otvorem nebude přehlédnuta. Nebojte se toho! Zpestřete mu jeho zážitek!

Když mluvíme o erotogenních zónách, hýždě a anální otvor určitě patří mezi ty nejdůležitější. Stejně jako ženy si užívají, když je muž pohladí po zadečku, stejně tak muži oceňují, když je jejich partnerka pohladí či pomačká. V rámci předehry doporučuji namasírovat hýždě pomocí kvalitního masážního oleje a postupně směřovat k análnímu otvoru.

TIP: Masážní olej Energize od Intimate Earth dodá vaší erotické masáži příjemnou vůni pomeranče a zázvoru, navíc vám rozproudí krev v žilách a povzbudí mysl.

www.bananek.cz/masazni-olej-energize-intimate-earth-120-ml/

Masážní olej Energize Intimate Earth 120 ml

Krátká předehra nikomu neuškodí

Muži sice nepotřebují dlouhou předehru, to je nám všem asi jasné, ale když ho trochu napnete, jeho prožitek bude o to silnější. 

Tip pro labužníky: Když ho budete uspokojovat ústy, zkuste jemně zasunout prst do jeho análního otvoru, což může jeho orgasmus ještě zintenzivnit. Jen pozor, pokud máte dlouhé nehty! To by pro něho asi nebyl ten nepříjemnější zážitek.

Pokud je váš partner otevřený experimentování, můžete zvážit použití tenkého análního vibrátoru či kolíku. Je zde široký výběr materiálů, jako je kov, silikon nebo sklo. Jen nezapomeňte na lubrikant. Pokud Váš partner na takové hračky není zvyklý, nejprve o tom s ním mluvte a začněte jemně. Asi by nebyl nadšený, kdyby Vás viděl s vibrátorem v ruce bez předchozího upozornění.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

A co dál? Muži milují pohledy

Milují se koukat. Milují své představy na základě předchozí zkušenosti! Proto neváhejte a čas od času připravte svému miláčkovi menší představení. Při uspokojování ústy mu můžete pohlédnout do očí, když se budete věnovat jeho penisu. Zahrajte si na jeho pornstar a věnujte jeho penisu náležitou pozornost, natočte se tak, ať na Vás má dobrý výhled. Nestyďte se a nekuřte mu ho pod dekou, aby náhodou něco nezahlídl.

Využijte své tělo jako nástroj vizuálního potěšení. Pokud máte v ložnici zrcadlo, je to super pomocník! Využijte ho k tomu, aby Váš partner mohl obdivovat celé Vaše tělo z nejrůznějších úhlů. Chlapi milují zadečky! At si Váš muž klekne na postel naproti zrcadlu, vy se postavte na všechny čtyři, uchopte jeho penis do úst, vyšpulte svůj zadeček proti zrcadlu a uvidíte, co se bude dít! Pro dokonalý vzhled můžete zvolit i sexy prádlo nebo punčochy. Pokud jste otevřené experimentům, překvapení v podobně análního kolíku ve Vašem zadečku ho nenechá chladným. To si buďte zcela jista!

Co kluci říkají na polykání? Ano, či ne?

Pokud jde o toto, je to vždy na vás. Co jsem se tak ptala, muži vyloženě nepožadují, abyste to vždy polykala. Některým ženám to nevadí, zatímco jiné to nemohou snést. Ale pokud se rozhodnete to udělat, pánové opět protestovat nebudou. Z mých rozhovorů s kamarády jsem se dozvěděla, že mnoho mužů ocení intenzitu prožitku, když žena podtlakem jeho sperma při vyvrcholení nasaje. Samozřejmě samotné vyvrcholení muže uspokojí, i když sperma vyteče samo, ale když mu tímto způsobem pomůžete, bude se z orgasmu vzpamatovávat déle!

Témata článku #orální sex, #deepthroat

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 2

Avatar fanny fanny před 2 měsíci

Kde jste byli kdyz mne bylo 20 ??Po bitve kazdej generalem .,,!!Kecat o tom umi kazdej dneska tenkrat jste se ho bali vzit do ruky !!!!!!

Avatar Jana Jana před 4 měsíci

Super článek!

Napsat komentář

Avatar

Další články

Wow
Jen tak o sexu

Jak velký je velký klitoris „Víš, že ho máš strašně malýho?“ tuhle otázku jsem neřekla já ale on. On, můj druhý partner na sex, on, který vystřídal přede mnou už pěknou řádku holek. Od té doby už uplynulo pár let a nikdo jiný se nad mým klitorisem nepozastavil, přesto jsem tenkrát zjistila, že mám skutečně malý klitoris a několikrát jsem se ujistila, pomocí různých porno videí, že měl pravdu!

Vanilopka 27.2.2016
Sex zaměřený na klitoris
Tipy a rady

Sex zaměřený na klitoris Víte o tom, že se uvádí, že 90% žen je schopno dosáhnout orgasmu jen při dráždění klitorisu? To je docela vysoké číslo, zvlášť když si uvědomíme, že při souloži vlastně klitoris většinou vůbec nepoužíváme! A právě tady vzniká ten zásadní problém: „Nemohu dosáhnout orgasmu při sexu!“. Že je sex bez orgasmu taky fajn si nemusíme říkat, ano je, ale orgasmus je zkrátka tím nejlepším, co na sexu je. Pokud patříte k těm ženám, které dosahují při dráždění klitorisu při masturbaci vyvrcholení rychlostí blesku, ale při sexu vůbec neví o čem je řeč, je tenhle článek určený právě pro vás.

Vanilopka 29.1.2016
Úrazy při sexu
Jen tak o sexu

Úrazy při sexu O tom, že způsobit si nějaký úraz při sexu není nic složitého a neobvyklého, už se přesvědčila řada z nás. Některé úrazy jsou vtipné a možná vám pokazí sex, jiné jsou vtipné už méně a končí trapným vysvětlováním na pohotovosti. Jaké úrazy jsou nejčastější? A které z nich už máte za sebou?

Vanilopka 21.11.2015