Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sex zaměřený na klitoris

Víte o tom, že se uvádí, že 90% žen je schopno dosáhnout orgasmu jen při dráždění klitorisu? To je docela vysoké číslo, zvlášť když si uvědomíme, že při souloži vlastně klitoris většinou vůbec nepoužíváme! A právě tady vzniká ten zásadní problém: „Nemohu dosáhnout orgasmu při sexu!“. Že je sex bez orgasmu taky fajn si nemusíme říkat, ano je, ale orgasmus je zkrátka tím nejlepším, co na sexu je. Pokud patříte k těm ženám, které dosahují při dráždění klitorisu při masturbaci vyvrcholení rychlostí blesku, ale při sexu vůbec neví o čem je řeč, je tenhle článek určený právě pro vás.

Sex zaměřený na klitoris

Ruka nebo hračka

Ještě předtím, než se zaměřím na polohy, které přímo zaútočí na váš klitoris, chtěla bych říct, že při každé poloze se dostanete s trochou šikovnosti do klína rukou nebo nějakou vibrující hračkou. Není důvod se stydět a takhle si při sexu pomoci nebo o to požádat partnera. Ať už si budete třít klitoris dlaní při sexu zezadu nebo vám ho bude jemně masírovat bříškem prstu na koníčka, užívejte si to!

TIP na skvělý vibrátor na klitoris: Luxusní vibrátor Pink Leaf, vyrobený ze sametově hebkého a zdravotně nezávadného lékařského silikonu vás nadchne nejen neotřelým designem! Jeho silná stránka spočívá v jeho široce modelované hlavě, stimulujících drážkách a výstupku ve spodní části.

Vibrátor Pink Leaf luxusní

Vibrátor Pink Leaf luxusní

Zkuste trénovat také při masturbaci. Pokud vždy volíte dráždění klitorisu, zapojte tentokrát do hry i vibrátor. Soustřeďte se na vaše spolehlivě známé brnění v klitorisu a zároveň na projíždění hračky uvnitř vašeho těla, to bude reagovat úplně jinak a odrazí se to pak i při sexu. Právě takhle jsem se já přesunula i k vnitřnímu orgasmu.

Ty správné třecí polohy!

Nejsem příliš zastáncem diktování poloh. Tahle a tahle vám bude vyhovovat, při téhle se neuděláte a tamta je vhodná jen pro někoho. Pokud víte, kde máte klitoris, nenechávejte ho z ostychu opomíjený, není třeba dělat jen ty známé polohy, dobře víte, že je pro vás důležité ho neustále třít. Experimentujte!

Tipy na nejlepší stimulátory klitorisu

Na koníčka s opěrkou

Poloha na koníčka nepatří zrovna k mým oblíbeným polohám, tedy jen do chvíle, než si přitáhnu k sobě jeho stehno. „Pokrč nohu!“, zašeptala jsem, obkročila ji a pevně jsem přitiskla klín na jeho stehno. Tady jsem zjistila, že každý přírazem k němu, při kterém sklouznu po jeho noze, si můj klitoris náramně užívá! A k ještě dokonalejšímu požitku vám doporučuji použít spoustu lubrikačního gelu.

Zaseknuté nůžky

Oba dva ležíte na boku, kolmo k sobě. Představte si dvoje rozevřené nůžky, které do sebe zaseknete, přesně tak budou vypadat vaše nohy. Partnerovo stehno si můžete chytit rukama a sama si tak udávat tlak.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Misionář

Že se klitoris nedá dráždit v téhle klasické poloze? Ale kde že! Stačí jen když muž pevně tlačí na partnerky pánev a záměrně tře stydké kosti o sebe. Tohle jde nejlépe v případě, že žena natáhne nohy a dá je k sobě. Podrobněji se misionáři, který nemusí být rozhodně nuda,  věnuji ve článku Týden s misionářem.

Sex Zezadu

Opět je důležité tření. Takže pokud žena překříží v této poloze nohy a bude je tisknout k sobě, bude to ono!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar lída lída před pár měsíci

při jakékoliv poloze prsty dráždím klitoris.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Úrazy při sexu
Jen tak o sexu

Úrazy při sexu O tom, že způsobit si nějaký úraz při sexu není nic složitého a neobvyklého, už se přesvědčila řada z nás. Některé úrazy jsou vtipné a možná vám pokazí sex, jiné jsou vtipné už méně a končí trapným vysvětlováním na pohotovosti. Jaké úrazy jsou nejčastější? A které z nich už máte za sebou?

Vanilopka 21.11.2015
Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?
Erotické pomůcky

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4? Možná už máte každý svůj šuplík v nočním stolku, kde máte různé množství různých pomůcek, které vám z masturbace dělají naprosto dokonalý a bezchybný zážitek. Možná si některými čas od času zpestřujete sex. Ale máte nějakou, která je přímo pro vás pro oba? Něco, čím se uspokojíte oba dva zároveň? Pokud ne, nabízí se jednoduché řešení a tím je pořízení párového vibrátoru!

Vanilopka 7.11.2015
Různé druhy orgasmů
Jen tak o sexu

Různé druhy orgasmů Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Vanilopka 3.11.2015