Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024 2 komentáře
Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023 1 komentář
Wow
Tipy a rady

Anální sex - návod pro muže Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Ann C 2.10.2023 3 komentáře
Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?
Tipy a rady

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex? Orální sex je bezesporu oblíbeným tématem mezi mnohými páry. Muži to prostě milují a myslím, že neexistuje muž, který by to nevyžadoval. Téměř všichni to berou jako nezbytnou součást své sexuality, ať už jde o součást předehry nebo svého muže chcete jen tak překvapit a přivést ho ústy až do slastného finále.

Ann C 14.9.2023 2 komentáře
Sex zaměřený na klitoris
Tipy a rady

Sex zaměřený na klitoris Víte o tom, že se uvádí, že 90% žen je schopno dosáhnout orgasmu jen při dráždění klitorisu? To je docela vysoké číslo, zvlášť když si uvědomíme, že při souloži vlastně klitoris většinou vůbec nepoužíváme! A právě tady vzniká ten zásadní problém: „Nemohu dosáhnout orgasmu při sexu!“. Že je sex bez orgasmu taky fajn si nemusíme říkat, ano je, ale orgasmus je zkrátka tím nejlepším, co na sexu je. Pokud patříte k těm ženám, které dosahují při dráždění klitorisu při masturbaci vyvrcholení rychlostí blesku, ale při sexu vůbec neví o čem je řeč, je tenhle článek určený právě pro vás.

Vanilopka 29.1.2016 2 komentáře
1–6 z 24 článků
1 Další 4
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma