Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Anální sex - návod pro muže

Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Anální sex - návod pro muže

Udělá to kvůli Vám. Neudělá to proto, že by po tom toužila a je dost možné, že už se to jen tak nebude opakovat. Nebo se to opakovat bude, až bude mít Vaše žena dost toho chlapského kňourání, dožadování se, prosení a bude chtít mít zas na nějakou dobu klid. Pokud Vám tento přístup nevadí, je někde chyba. (Někde ve Vás), ale pokud jste opravdový chlap, co po své ženě touží, měl byste zpozornit!

Myslím se, že jednou takovou klasickou věcí, do které se ženy vyloženě nehrnou, je anální sex. Neříkám, že to nemá ráda žádná z nás, to vůbec ne. Spousta žen to také vyhledává, ale dle mého názoru převažuje množství žen, co bez análního sexu dokážou v pohodě žít a nemají potřebu s touto praktikou experimentovat. A v tomto případě se to už střetává s touhou jejich mužů, kteří se o anální sex rádi přihlásí. 

Chlapi, chcete análek? Klíčem je ta správná atmosféra

A jak? Je to asi klišé, ale klišé, které funguje. Předehra a celkové uvolnění. A co si budeme, anální sex vyžaduje jistou přípravu. Dopřejte své ženě romantickou koupel. Napusťte ji horkou vanu, přidejte například afrodiziakální pěnu do koupele a nechte ji relaxovat. K uvolnění ji určitě dopomůže i sklenička dobrého vína, nebo prosecca. Sedněte si k ní do vany, nebo klidně i jenom vedle vany a namasírujte ji krk a ramena. Hlaďte ji, líbejte ji.

Deci prosecca v horké vaně určitě po pár minutách udělá svoji práci a při masáži zad sjeďte prsty níž. Na bedra, na zadeček a začněte si pomalu připravovat svůj cíl. Hrajte si, masírujte ji, přitom určitě nezapomeňte na polibek na krk, něco zašeptat. Nezní to tak složitě, ne? V průběhu masáže už klidně může vklouznout Váš prst do jejího zadečku. Jen lehce, opatrně, nic pod nátlakem. Anální otvor se tímto bude pomalu uvolňovat a samozřejmě tomu pomůže i horká voda ve vaně s olejíčkem.

 

Pokračování v ložnici

V tomto duchu pokračujte i poté, co koupel skončí. Udělejte ji v ložnici příjemnou atmosféru. Teďka to není o Vás, je to o Vaší ženě. Položte si svou ženu na záda a začněte ji hladit, uspokojovat ústy. Nic nepřehánějte, v tomto případě není žádoucí její finish. jen dál podpořte její touhu.

Napínejte ji, aby se Vás nemohla nabažit. Poté si ji otočte na bříško. Pokračujte s hlazením, masírováním. Zaměřte se na masáž jejího zadečku, zkuste opět použít prsty a pomalu ji opět uvolňovat v anální oblasti. Nyní si už můžete vzít na pomoc nějakou erotickou pomůcku. Anální vibrátor, nebo třeba anální kolíček.

 

Kdo maže, ten jede

Nezapomínejte na to, aby to dobře vše dobře klouzalo. Ideální může být nějaký olejíček, ale pozor, pokud chcete poté následně použít kondom. Olej a kondomy nejdou dohromady. V tomto případě je lepší lubrikační gel na bázi vody. Použít můžete klasický lubrikační gel, případně je na trhu i spousta gelů speciálně vytvořených pro anální sex. Některé obsahují i znecitlivující látky, která lehce utlumí bolest při průniku penisu do zadečku. Pokud Vaše žena není na anální sex zvyklá, lehké utlumení bolesti jistě ocení.

 

Hlavně pomalu, anální sex není sprint

Nebuďte hrrr, nechte to na ní. Nechte ji ležet na zádech, nevymýšlejte kdoví jaké polohy, co jste viděli na internetu a pronikejte do ní pomalu. Ona Vám bude říkat, jak rychle můžete postupovat, případě se ozve i o maličkou pauzu. Ačkoliv tohle bude trošku zdlouhavější proces, dopřejte ji v tomto ohledu více času, ono se Vám to vyplatí!

Až budete v jejím zadečku až po kořen, můžete začít pomalu přirážet, postupně se zadeček bude víc a víc uvolňovat. A po pár minutách sama zjistí, že je jí to vlastně příjemné a vy už se nebude muset až tolik krotit. Win win pro Vás!

Jen myslete na hygienu a ať Vás ani nenapadne nahodile střídat otvory!

Pokud své ženě z análního sexu uděláte příjemný zážitek, kdy o ni budete pečovat, dopřejete ji dostatek času na uvolnění a nebude to pro ni jen „nutné zlo“, abyste ji dal na chvíli pokoj, budete si to užívat oba a nemusíte se toho dočkat jen na narozeniny! :-)

 

 

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 3

Avatar Ellis Ellis před 2 měsíci

Příroda anál neurčila k sexuálním hrátkám. Koho běžný orgasmus neuspokojí - má možnost využít této nehygienické praktiky. Podívat se - proč ne, ale ve starším věku řešit zdravotní následky v oblasti vyměšování - děkuji, nechci. Ještě, že je výroba plenkových kalhotek pro dospělé na vysoké úrovni!

Avatar icik icik před 5 měsíci

anální sex je ůžasný,děláme ho s partnerkou jednou do měsíce a vždy máme oba nádherný orgasmus.doporučuji všem.

Avatar Jana Jana před 5 měsíci

Dobrý večer, taky jsme s partnerem praktikovali a musím říct, že je to moc příjemná věc, která je výborná a za zkoušku to opravdu stojí. taky bych si nakoupila nějaké hračky co to usnadní.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?
Tipy a rady

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex? Orální sex je bezesporu oblíbeným tématem mezi mnohými páry. Muži to prostě milují a myslím, že neexistuje muž, který by to nevyžadoval. Téměř všichni to berou jako nezbytnou součást své sexuality, ať už jde o součást předehry nebo svého muže chcete jen tak překvapit a přivést ho ústy až do slastného finále.

Ann C 14.9.2023
Wow
Jen tak o sexu

Jak velký je velký klitoris „Víš, že ho máš strašně malýho?“ tuhle otázku jsem neřekla já ale on. On, můj druhý partner na sex, on, který vystřídal přede mnou už pěknou řádku holek. Od té doby už uplynulo pár let a nikdo jiný se nad mým klitorisem nepozastavil, přesto jsem tenkrát zjistila, že mám skutečně malý klitoris a několikrát jsem se ujistila, pomocí různých porno videí, že měl pravdu!

Vanilopka 27.2.2016
Sex zaměřený na klitoris
Tipy a rady

Sex zaměřený na klitoris Víte o tom, že se uvádí, že 90% žen je schopno dosáhnout orgasmu jen při dráždění klitorisu? To je docela vysoké číslo, zvlášť když si uvědomíme, že při souloži vlastně klitoris většinou vůbec nepoužíváme! A právě tady vzniká ten zásadní problém: „Nemohu dosáhnout orgasmu při sexu!“. Že je sex bez orgasmu taky fajn si nemusíme říkat, ano je, ale orgasmus je zkrátka tím nejlepším, co na sexu je. Pokud patříte k těm ženám, které dosahují při dráždění klitorisu při masturbaci vyvrcholení rychlostí blesku, ale při sexu vůbec neví o čem je řeč, je tenhle článek určený právě pro vás.

Vanilopka 29.1.2016