Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024
Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024 2 komentáře
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024 2 komentáře
Jak vybrat venušiny kuličky?
Erotické pomůckyNákupní rádce

Jak vybrat venušiny kuličky? Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Ann C 1.1.2024 1 komentář
Venušiny kuličky
Erotické pomůckyNákupní rádce

Venušiny kuličky Když jsem poprvé zkusila Venušiny kuličky, všechno obyčejné se změnilo v zajímavý zážitek, hlavně cesta autobusem. Před pořízením svých prvních kuliček mě odrazoval jen jeden fakt a tím je velký výběr a jen malá představa toho, co od nich vlastně čekám. Jsou vhodné na běžné nošení? Nebudou slyšet? Nebudou těžké, velké, tvrdé? Je to vlastně erotická hračka v pravém slova smyslu nebo jen spíš nějaký nástroj na cvičení? Myslím, že tyhle otázky se před koupí kuliček položí každá žena a tak na ně zkusím odpovědět dřív, než si na ně odpovíte samy.

Vanilopka 3.11.2014 1 komentář
1–5 z 5 článků
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma