Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Jak vybrat venušiny kuličky?
Erotické pomůckyNákupní rádce

Jak vybrat venušiny kuličky? Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Ann C 1.1.2024 1 komentář
Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky
Erotické pomůcky

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a už byste měli začít shánět ty nejlepší vánoční dárky. Ponožky a kosmetické balíčky ze supermarketu jsou klasika, ale zkuste se zamyslet a určitě přijdete na něco lepšího. Ti, kteří mají na vymýšlení dárků méně fantazie, se mohou inspirovat u nás!

Ann C 2.11.2023
Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023 1 komentář
Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?
Erotické pomůcky

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4? Možná už máte každý svůj šuplík v nočním stolku, kde máte různé množství různých pomůcek, které vám z masturbace dělají naprosto dokonalý a bezchybný zážitek. Možná si některými čas od času zpestřujete sex. Ale máte nějakou, která je přímo pro vás pro oba? Něco, čím se uspokojíte oba dva zároveň? Pokud ne, nabízí se jednoduché řešení a tím je pořízení párového vibrátoru!

Vanilopka 7.11.2015
Vybíráme anální hračku
Tipy a radyErotické pomůcky

Vybíráme anální hračku Pokud máte rádi anální sex nebo jen chcete zkusit něco nového, doporučuji se podívat po některých análních hračkách. Právě tyhle pomůcky jsou totiž cestou k nečekaným orgasmům a sex pro vás okamžitě dostane úplně jiný rozměr. Z čeho všeho můžete vybírat a na co si dát pozor?

Vanilopka 23.10.2015 3 komentáře
Sex ve třech s umělou vagínou
Erotické pomůcky

Sex ve třech s umělou vagínou Ležel na posteli se šátkem přes oči a s napětím očekával moje překvapení. Držela jsem v ruce umělou vagínu, kterou jsem pro tenhle účel objednala a sama jsem si rozhodovala, jestli si bude užívat mě nebo jí. Byla to neskutečně sexy podívaná, zlobit ho touhle průhlednou gelovou hračkou a sledovat jak do ní proniká, zatímco mě dráždí jazykem.K nápadu pořídit si umělou společnici a vzít jí do postele mě přivedlo jedno porno video. Strašně mě vzrušovalo, jak byl muž se zavázanýma očima zmatený a zatoužila jsem po tom tahle potrápit i toho mého. Pokud vyberete správně a správně ji do sexu zapojíte, bude mít totiž opravdu co dělat, aby poznal která je která.

Vanilopka 16.8.2015 4 komentáře
1–6 z 15 článků
1 Další 3
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma