Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Nejlepší erotická masáž krok za krokem
Tipy a rady

Nejlepší erotická masáž krok za krokem Pokud se rozhodnete partnera překvapit erotickou masáží, není třeba zvláštních dovedností, možná právě naopak, na všechny poučky a tabulky zapomeňte a nechte se vést intuicí. Podstatné pro to, aby byla erotická masáž opravdovým zážitkem je celkové naladění a odvaha povýšit masáž na předehru. Zažila jsem několikrát opravdu božskou erotickou masáž, při které se moje tělo naprosto uvolnilo, naladilo a roztoužilo, proto souhlasím s tím, že taková masáž je tou nejlepší předehrou. A protože mám ráda věci dokonalé a erotická masáž pro mě neznamená jen nějaké minutové hnětení zad, ráda bych se s vámi podělila o své rady, zážitky a postupy.

Vanilopka 12.6.2015 12 komentářů
Pegging - když se role obrátí!
Tipy a rady

Pegging - když se role obrátí! Pegging, netradiční název a také netradiční praktika, která se ale objevuje v mnoha ložnicích (jen se o tom možná nemluví). Je to totiž obrácení rolí, kdy do té aktivní role vstupuje žena a ten, kdo naopak přijímá je muž! Pokud narazíte v sexshopu na strap- on, připínací dildo nebo prostě lidově připínák, první co si pravděpodobně vybavíte, jsou dvě lesbičky, ale je čas odhodit předsudky a představit si také něco jiného.

Vanilopka 1.10.2014 8 komentářů
Masáž prostaty krok za krokem
Tipy a rady

Masáž prostaty krok za krokem „Je to tak strašně zvláštní, něco jako když se ti chce hrozně čůrat a je to tak vzrušující, že se uděláš. No ale neuděláš se normálně, je to dlouhý a tak, že ti to projíždí celým tělem....“ Řekl mi první, komu jsem tuhle masáž udělala. Před tím, než se udělal, jsem sama na jeho výrazu viděla, jaké to je. A tenhle výraz jsem pak viděla ještě několikrát a vídám ho i teď, když svému partnerovi tuhle masáž dělám. Kombinaci slov – masáž prostaty, slyšel už každý chlap, a každý k tomu má trochu jiný postoj. Většinou je to tak, že dokud to nezkusili, vlastně po tom ani moc netouží, ale když už to zkusí, zjistí, že jim to celou dobu chybělo.

Vanilopka 1.10.2014 8 komentářů
1–3 ze 3 článků
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma