Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Pegging - když se role obrátí!

Pegging, netradiční název a také netradiční praktika, která se ale objevuje v mnoha ložnicích (jen se o tom možná nemluví). Je to totiž obrácení rolí, kdy do té aktivní role vstupuje žena a ten, kdo naopak přijímá je muž! Pokud narazíte v sexshopu na strap- on, připínací dildo nebo prostě lidově připínák, první co si pravděpodobně vybavíte, jsou dvě lesbičky, ale je čas odhodit předsudky a představit si také něco jiného.

Pegging - když se role obrátí!

Co přesně je ten pegging?

Co? Třeba právě vás a vašeho partnera a to nemusí nijak souviset s dominancí, kterou obyčejně máte rozdělenou úplně jinak. Pegging je jednoduše vše, co souvisí s pronikáním do partnerova análního otvoru, můžete sem zařadit také prsty nebo různé anální hračky a já bych sem počítala také rimming, při kterém ho laskáte jazykem. Myslím si, že muži se těmto aktivitám tak nějak podvědomě brání, a myslím, že většinu z nich napadá otázka, zda to není tak trochu „gejské“. Jenže proč si nepřiznat fakt, že vás to vzrušuje? Proč na to nepohlížet úplně klasicky a vůbec ne jako by to znamenalo, že je gay?

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book
 

Než se budeme bavit o připínacích dildech, koukneme se na to ostatní a sem jsem zařadila prsty, stimulátory prostaty a jazyk. Jak už právě naznačuji, budeme se bavit o masáži prostaty, většinou totiž právě pro to muži o „obráceném“ análním sexu touží. Osobně mám velmi ráda různé anální hrátky, které můžu praktikovat na svém protějšku. Věřte tomu, že už jsem několikrát přemýšlela nad tím, co mě vlastně vzrušuje na tom, když mu do análního otvoru strkám prsty a při tom ho kouřím, nebo když sjedu jazykem mnohem dál než na koule. Nakonec jsem došla k závěru, že je to možná způsobeno tím, že mám pocit, jako by se mi partner oddával, důvěřoval mi a já mu za to udělala skvělý orgasmus. Miluji také ten pocit, před tím, než takového orgasmu přes prostatu dosáhne, je to sexy!

Když už jste oba dva zvyklí na různé anální hrátky prsty a jazykem, můžete zkusit anální kuličky nebo kolík, samozřejmě pokud s tím oba dva souhlasíte. Nezapomínejte na to, že i když váš chlap je pořádný tvrďák, pořád anální dráždění vnímá stejně (a možná ještě citlivěji než vy), proto je tady na místě dostatečná lubrikace a také žádný spěch, užívejte si to!

Když přijde „strap-on čas“

Pravděpodobně už jste zkusili mnoho a také si oba plně důvěřujete, přišel čas na to, vyzkoušet tohle dildo! Nemusíte se bát, že se budete muset soukat do nějakého koženého postroje s žilnatým penisem, takhle to totiž v dnešní době už vůbec vypadat nemusí. Já osobně, protože BDSM nemám příliš v lásce a přiznám se, že latexové kalhotky s imitací penisu bych na sebe nenavlékla, vidím výhodu především ve strap-on které drží díky svému tvaru a to tak, že jsou jedním koncem prostě zavedené uvnitř pochvy (např. Fun Factory Share). Líbí se mi to, že si užívají oba dva současně a také, že nepřipomínají penis, ale jsou to klasicky barevná silikonová dilda. Nebojte se zkoušet nové zážitky a zapomenout na předsudky a pegging se možná stane i vaší zálibou!

Tipy na erotické pomůcky pro pegging:

Strap-on penis Easy Rider pro muže i ženy
Strap-on penis Easy Rider pro muže i ženy 580 Kč
Dutý připínací penis Hollow Strap-On 8
Dutý připínací penis Hollow Strap-On 8" 780 Kč

A jaký máte názor nebo zkušenosti s peggingem Vy?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 8

Avatar vonWOLF vonWOLF před pár měsíci

Já to miluju jen stálejší partner nebo partnerka se hledá těžko,jsem unavený pořád vypisovat že jsem BI a 24 h v kalhotkách které jsou mi příjemnější. Dámy které do toho šly mi prozradily že jsou zvědavé a ostatní které se naučily nedají dopustit a jsou spokojené že to naučily i partnery.Muži to mají horší (ochrana snižuje citlivost) ale ti co vydrželi jsou nadšení a zkoumají dále doma. Já zůstávám sám a je mi to moc líto že jen naučím a utečou domů chjoo.Za sebe tedy je to nádhera jak s ženou tak i mužem.

Avatar GB GB před pár měsíci

je to super, nebojte se to vyzkoušet

Avatar Peter Peter před pár měsíci

Ještě jsme to nezkusili,ale silně o tom přemýšlím,jen ta představa mě hrozně vzrušuje.

Avatar Leny Leny před pár měsíci

Můj muž to miluje

Avatar Pepi Pepi před pár měsíci

Je to nepopsatelny pocit blaha..... partnerka miluje analni sex a uzivame si to. A i ona ho dela me...je to opravdu super..jsem bi tak ze si to uzivam ☺

Avatar Berny Berny před pár měsíci

Teda, me to moc neba. Zkouseli sme doma dvakrat a je to spis neprijemny. Mozna zalezi i na tom s kym to praktikujete.

Avatar Lenka Lenka před pár měsíci

Přijde mi to divné, ale ráda bych vyzkoušela :-))

Avatar gh gh před pár měsíci

je to super

Napsat komentář

Avatar

Další články

Masáž prostaty krok za krokem
Tipy a rady

Masáž prostaty krok za krokem „Je to tak strašně zvláštní, něco jako když se ti chce hrozně čůrat a je to tak vzrušující, že se uděláš. No ale neuděláš se normálně, je to dlouhý a tak, že ti to projíždí celým tělem....“ Řekl mi první, komu jsem tuhle masáž udělala. Před tím, než se udělal, jsem sama na jeho výrazu viděla, jaké to je. A tenhle výraz jsem pak viděla ještě několikrát a vídám ho i teď, když svému partnerovi tuhle masáž dělám. Kombinaci slov – masáž prostaty, slyšel už každý chlap, a každý k tomu má trochu jiný postoj. Většinou je to tak, že dokud to nezkusili, vlastně po tom ani moc netouží, ale když už to zkusí, zjistí, že jim to celou dobu chybělo.

Vanilopka 1.10.2014
Wow
Tipy a rady

Jak na anální sex Pro spoustu z nás představuje anální sex něco tajného, „zakázaného“ a o to víc rajcovního. Pouštíte si porno s análním sexem? Rádi si o něm čtete a máte ho jako fantazii při masturbaci? Přesto vám možná zbývá udělat ten největší krok.. Zkusit to!

Vanilopka 30.9.2014
Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024