Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sex na jednu noc

O sexu na jednu noc už se toho napovídalo spoustu. Sex na jednu noc není totiž nic neobvyklého a může k němu dojít z mnoha různých důvodů. Možná jste právě single a s trochou alkoholu pod kůží se vrhnete na zcela neznámý protějšek, potřebujete si trochu zvednout sebevědomí nebo zalepit rány po rozchodu. Na opačné straně je sex na jednu noc v případě, že zas až tak single nejste. Kdy do toho jít a kdy se radši držet zpátky?

Sex na jednu noc

Sex na jednu noc ANO, ale..

Ujasnit si pár otázek je docela důležité a já až teď s odstupem času vidím, jak důležité to vlastně je. Sex na jednu noc je mnohdy impulzivní, neplánovaný, spontánní, ale pokud jste si před ním nepoložili čistě teoreticky otázky, které jsou podstatné, může vaše vystřízlivění docela bolet. Pokud jste s někým ve vztahu, myslete na to, že ten vztah bude nějakým stylem pokračovat i po tom, co se vyspíte s náhodnou známostí. Budete muset pravděpodobně zatloukat a potlačovat v sobě vzpomínky na to, co jste zažili. Máte na to? Kdybych si tuhle otázku položila, vyhnula bych se nepříjemnému vyzpovídání. Ne, moje svědomí skutečnost, že jsem spala s někým jiným, tenkrát neuneslo a ačkoli jsem se snažila, moje chování k partnerovi se změnilo.

Sex na jednu noc nemusí být nutně z někým neznámým, koho potkáte v baru, může to být váš vzdálený kamarád, kamarádka, známá, někdo koho nevidíte poprvé. Dejte si ale pozor na to, s kým do postele skočíte, jednorázovka s někým blízkým může vaše vztahy narušit a věřte tomu, že se zpráva o vašem úletu okamžitě rozkřikne do širokého okolí a stanete se tak nechtěně slavnými.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book
 

Krokem vedle je i plánování jakékoli budoucnosti, k čemuž máme sklony především my, ženy. Váš nový objev je tak krásný, sexy, milý, vtipný a už se cítíte zamilovaná, ani nevíte, jak k tomu došlo. Ano, jsme schopné kvůli jednomu úletu překopat celý náš život, opustit partnera, toužit po svobodě a naivně si plánujeme poznávání naší nové „lásky“. Věřte tomu, že v tomhle případě vám zbudou oči pro pláč a prázdná postel. Zrazené city jsou ale riskantní i v případě, že na vás doma nikdo nečeká. Zatahovat do sexu na jednu noc city je chůze po tenkém ledě, které je lepší se vyhnout.

Nepředstavujte si sex vašich snů

Ten, se kterým jsem „ulítla“ já byl okouzlující, přitahoval mě a netoužila jsem po ničem jiném než zažít tu magickou přitažlivost v posteli. Při mazlení mezi námi lítaly jiskry, a když na to konečně mělo dojít, byla jsem vzrušením bez sebe. Náš sex ale nebyl rozhodně tím, co jsem si představovala. Omlouvala jsem to všelijak, ale teď už vím, že to byla jednoduše katastrofa.

Po čtyřech letech jsem tenkrát spala s někým jiným než s mým přítelem a těžce jsem pak nesla, když na mě vytáhl penis, který jsem nechtěla, aby vytáhl a udělal se dřív, než, jsem chtěla. Nenechte se strhnout myšlenkou, že zažijete nejlepší sex svého života. A že po pár skleničkách šampaňského takové myšlenky opravdu máte a věříte jim. Zvlášť pokud jste oba dva něco popili, může se stát, že vaše sny nebudou splněny.

Sex na jednu noc je skvělý zážitek z mnoha důvodů. Cítíte se tak neskutečně sexy, protože jste někoho sbalili během chvilky, cítíte se tajemní a na výši, protože konečně máte něco, co je pro společnost tabu, cítíte se nad věcí, protože víte, že tohle už (pokud nechcete) nemusíte opakovat a nakonec (přes to všechno i přes to, co se nepovedlo) víte, že máte, co jste chtěli. A to je přece paráda!

A co Vy a sex na jednu noc?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 8

Avatar Tolija Tolija před pár měsíci

Hledám ženu co se nebojí do toho vrhnout po hlavě jsem sám a potřeboval bych pořádně vybouchat všechnu energii

Avatar brońa brońa před pár měsíci

ještě jsem neměl sex na 1 noc a zajíma mě vaše názory

Avatar Pája Pája před pár měsíci

Sex na jednu noc odsuzuji.Nemá to nic společného s láskou a nakonec,má to být lásky vyvrcholení.Sex na jednu noc je spíše něco jako prostituce zdarma

Avatar Pul Pul před pár měsíci

Odsuzují to

Avatar Moko Moko před pár měsíci

Sex. Beru. Najdnu..noc. super

Avatar Riki Riki před pár měsíci

Jmenuju se Radek a jsem momentálně v Praze je mi 40 a sex jsem neměl hodně dlouho a už mi to leze na mozek potřebují se vyprázdnit doufám že mi nějaká holka slečna žena toto umožní budu rád a budu se těšit na vášnivou noc plnou sexu

Avatar Kaťule Kaťule před pár měsíci

Já jsem měla sex na jednu noc s hodně dobrým kamarádem, trochu jsme oba popili a už to bylo... teď toho lituju a od té doby jsme se přestali stýkat.. Takže za mně sex na jednu noc ano, ale jak píšeš ne s někým blízkým..

Avatar Esterka Esterka před pár měsíci

By mně zajímalo jak se na tohle téma liší názory obou pohlaví - muž vs. žena..:)

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jasně dané role
Tipy a radyJen tak o sexu

Jasně dané role Když se řekne dominance a submisivita, většina z nás si představí mučení, biče a temné vlhké sklepy nebo při nejmenším příběh 50 odstínů šedi. Nemusíte mít doma skříň plnou BDSM pomůcek abyste si vyzkoušeli jasně dané role. Na začátek stačí použít svoje vlastní těla a některé předměty a doplňky, které máte doma. Záleží jen na vás, kam necháte svoje hrátky dojít a možná zjistíte, že je to víc příjemné, než jste si dosud představovali.

Vanilopka 5.1.2015
Holit nebo neholit?
Jen tak o sexu

Holit nebo neholit? Ve chvíli, kdy mi začaly růst první chloupky, jsem je začala holit. Stála jsem s kamarádkou v koupelně a v ruce držela tátovu žiletku. Bylo nám třináct a v Bravu psali, že se to nosí, bylo to automatické, bez rozmyslu, prostě protože to bylo tak správné. Samozřejmě jsem neudržovala svoje intimní partie trvale hladké, ale žádný porost jsem nikdy nezažila. Najednou mi bylo patnáct, přišel první sex, a já si myslela, že je nutnost být neustále holá a tak to bylo vlastně do dvaceti.

Vanilopka 29.12.2014
Erekční kroužky
Erotické pomůcky

Erekční kroužky Existuje spousta hraček, pomůcek a různých vychytávek, které můžete použít ve dvou. Pokud bych měla jmenovat jednu z nich, která by neměla chybět ve vašem nočním stolku, bez rozmýšlení řeknu erekční kroužek. Ano, zní to asi příliš obyčejně a možná vás napadne, co z toho vlastně má žena. Kroužek přitom může být dokonalým společníkem a váš sex dokáže neskutečně vylepšit, jen stačí vybrat ten správný nebo se naučit správně kombinovat. ff

Vanilopka 22.12.2014