Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jasně dané role

Když se řekne dominance a submisivita, většina z nás si představí mučení, biče a temné vlhké sklepy nebo při nejmenším příběh 50 odstínů šedi. Nemusíte mít doma skříň plnou BDSM pomůcek abyste si vyzkoušeli jasně dané role. Na začátek stačí použít svoje vlastní těla a některé předměty a doplňky, které máte doma. Záleží jen na vás, kam necháte svoje hrátky dojít a možná zjistíte, že je to víc příjemné, než jste si dosud představovali.

Jasně dané role

Řekla bych o sobě, že jsem přirozeně submisivní člověk. Nenechávám si v běžném partnerském životě nasazovat vodítko nebo něco takového, to vůbec ne. Dokážu se ozvat, když se mi něco nelíbí a dokážu se hádat a křičet. V práci i ve společnosti jsem průbojná. Ale mám ráda někoho nad sebou. Tato moje vlastnost se odráží v sexu. Dokonalý sex je pro mě ten, kdy cítím moc, kterou nade mnou muž má a jednoduše to, že si mě může vzít tak, jak chce on. Nepotřebuji žádné mučení, ale stačí mi naprosto přirozená gesta a doteky. Tyto doteky mám pak spojené s tím, že se dostávám do podřízené role, ale naopak je dokážu sama použít, když chci ukázat, že teď budu mít zase navrch já.

Stisk a tlak

Poprvé jsem pocítila vzrušení z toho, že mě někdo ovládá ve chvíli, kdy mi můj první sexuální partner zvedl ruce nad hlavu a stiskl pevně zápěstí. Je to naprosto jasné gesto ať už ho uděláte při předehře nebo při samotném sexu, ať už ho uděláte ve stoje, kdy ruce opřete o zeď, když partner stojí čelem nebo zády k vám nebo v leže. Pokud obvyklé hlazení vyměníte za tlak a pevný stisk, okamžitě dáte najevo to, že dnes jste pánem vy. Zkuste tlak nejprve na méně citlivých místech, jako jsou právě ruce a nohy, pomalu pak můžete přejít ke krku, k hrudníku a nakonec i na ta nejcitlivější místa. Ráda tohle používám při orálním sexu, kdy se partnerovi pevně opřu o stehna. Využívejte momentu překvapení, pomalu táhněte ruku po těle a najednou prudce stiskněte. Pro hrátky se střídáním tlaku je ideální šátek přes oči, čímž umocníte napětí.

Pouta na ruce s umělým kožíškem
Pouta na ruce s umělým kožíškem 370 Kč
Erotický bičík luxusní
Erotický bičík luxusní 940 Kč

Tahání za vlasy

Pokožka hlavy je protkána množstvím nervů, které nám dokážou při správném zacházení zařídit neskutečně vzrušující pocity. Lepší je tahat za větší plochu nebo pramen vlasů, úplně ideální je v tomto případě culík, díky kterému se bolest rozloží a místo toho aby byla nepříjemná, se mění ve vzrušující.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book
 

Facky a plácání

Plácání po zadku především v poloze zezadu zná většina z nás, tahle poloha k tomu přímo vybízí. Ale zkuste plácání zapojit i do zbytku vašeho sexu a pomalu můžete zvyšovat intenzitu. Kam až to necháte zajít je jen na vás. Někoho vzrušuje jen jemné plácání po zadku, někoho vzruší pořádná facka do obličeje. Pokud vám ruka nestačí a chcete zkusit ještě víc pocitů, zapojte do hry plácačku. S pomalým startem máte v praktikách, které se nemusí úplně každému líbit větší šance na úspěch, proto přistupujte ke všemu, co způsobuje bolest ze začátku velmi opatrně.

Znemožnění pohybu a vzdychání

Pokud jsem se někdy cítila opravdu podřízená, bylo to ve chvíli, kdy jsem se nemohla hýbat. Zkuste použít šátky nebo třeba šňůru na prádlo a upevněte druhého pevně k posteli. Začít můžete klasicky spoutáním zápěstí, ale mě osobně se líbí, když mám přivázané i kotníky. Jeden ze šátků můžete použít jako roubík a tím se druhého plně zmocníte. Před tím, než se rozhodnete partnera umlčet, se dohodněte na nějakém gestu, kterým se může zachránit.

Při takových jemných a nezavazujících hrátkách snadno zjistíte, jestli je to váš šálek kávy nebo není a příště se můžete začít porozhlížet po dalších pomůckách a doplňcích.

Témata článku #sex, #dominance, #bdsm, #erotické hrátky

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar Klára Klára před pár měsíci

Ráda bych to zkusila, ale trochu se bojím, že se mi partner vysměje a bude si myslet, že jsem úplná blbka. Máte někdo zkušenosti nebo rady, jak to doma navrhnout?

Napsat komentář

Avatar

Další články

Holit nebo neholit?
Jen tak o sexu

Holit nebo neholit? Ve chvíli, kdy mi začaly růst první chloupky, jsem je začala holit. Stála jsem s kamarádkou v koupelně a v ruce držela tátovu žiletku. Bylo nám třináct a v Bravu psali, že se to nosí, bylo to automatické, bez rozmyslu, prostě protože to bylo tak správné. Samozřejmě jsem neudržovala svoje intimní partie trvale hladké, ale žádný porost jsem nikdy nezažila. Najednou mi bylo patnáct, přišel první sex, a já si myslela, že je nutnost být neustále holá a tak to bylo vlastně do dvaceti.

Vanilopka 29.12.2014
Erekční kroužky
Erotické pomůcky

Erekční kroužky Existuje spousta hraček, pomůcek a různých vychytávek, které můžete použít ve dvou. Pokud bych měla jmenovat jednu z nich, která by neměla chybět ve vašem nočním stolku, bez rozmýšlení řeknu erekční kroužek. Ano, zní to asi příliš obyčejně a možná vás napadne, co z toho vlastně má žena. Kroužek přitom může být dokonalým společníkem a váš sex dokáže neskutečně vylepšit, jen stačí vybrat ten správný nebo se naučit správně kombinovat. ff

Vanilopka 22.12.2014
Máte zkusit sex ve třech?
Jen tak o sexu

Máte zkusit sex ve třech? Jedna z mých fantazií je sex ve třech. Dvě ženy a jeden muž. Dlouho jsem o tom snila a pak přišlo období, kdy jsem naprosto reálně toužila po tom si do postele někoho pozvat. Jenže právě v tuhle chvíli jsem si uvědomila, že trojku sice chci, ale. Těch ale bylo najednou tolik, že jsem z toho zase opatrně vycouvala a uložila svoje fantazie někam do tajného šuplíčku s nápisem Masturbace.

Vanilopka 15.12.2014