Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Role aneb jak oživit sex

Ve vztahu se často řeší stereotyp a pokládá se zásadní otázka. Můžeme mít navždy vzrušující sex, když spíme jen s jedním člověkem, kterého už známe nazpaměť? Často se právě tady vloupá do hlavy myšlenka na někoho cizího. Přitom ten nebo ta cizí nemusí být nutně někým, koho neznáte. Že v tom máte zmatek? A co když si vezmete paruku, kostým nebo jen změníte jméno a povahu?

Role aneb jak oživit sex

Role v obyčejném vztahu

Role playing neboli hraní rolí je často cestou ke splnění přání pomocí změny identity. Na poli naší sexuální představivosti ohledně hraní rolí bezkonkurenčně vedou uniformy a já neznám muže, který by nesnil o pokojské, zdravotní sestřičce nebo školačce. Ženy zase přitahují hasiči a policisté. Ať už je to cokoli, jakýkoli scénář, který se vám v hlavě vybaví, zkuste ho! Využijte toho, že vedle sebe máte někoho, komu za tu dobu můžete bezmezně věřit a někoho, kdo do toho beze studu půjde. Hraní rolí neznamená jen BDSM techniky, kde na sebe vezmete roli otroka, naopak, hraní rolí je zábava a hra pro dospělé, která patří i do úplně „obyčejného“ vztahu. Ačkoli se většinou jedná o základní rozdělení na dominantního a submisivního (policistka- zloděj, prostitutka- zákazník, pán domu- pokojská) nemusí tomu tak být vždy a je jen na vás, jak nakonec s rolí naložíte.

Banánkovo tipy na erotické kostýmy

Otevřete skříň!

K dokonalosti přitom stačí opravdu málo a věřte tomu, že nějakou základní výbavu najdete i doma!

Moje první role byla role školačky. Rozhodla jsem se ho překvapit a být chvíli nevinnou malou holčičkou, která ale hrozně zlobila. Byl to naprosto impulzivní nápad před tím, než přijel z práce. Otevřela jsem skříň a chvíli přemýšlela. Vzala jsem si skládanou kostkovanou sukni, kterou jsem na sobě měla naposled ani nevím kdy, bílé podkolenky, košili s límečkem, kterou jsem zavázala pod prsy a ze které vykukovala červená podprsenka. K tomu, aby to bylo vše dotažené dokonce mi postačily dva culíky a make-up. Po hodině jsem na sebe zírala do zrcadla, vzrušená z celé té přípravy a překvapená z toho, jak můžu vlastně vypadat. A každá žena doma najde něco, co z ní udělá přísnou učitelku, sekretářku nebo pokojskou, bez toho, aniž by dopředu objednávala nějaký drahý kostým. Můžete si tak nejprve vyzkoušet, jestli vám role budou vyhovovat, jestli se umíte chovat tak, jak máte a jestli vás kostým spíš neuvádí do rozpaků. Po zkoušce je čas na opravdové sexy divadlo!

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Ve chvíli, kdy víte, že vás to opravdu chytlo, nebojte se investovat do opravdových erotických kostýmů, které jsou dovedené k dokonalosti, promyšlené a jednoduše vás promění k nepoznání. Pořiďte si dlouhou blond paruku a kostým zdravotní sestry, který seženete se vším všudy i s lékařským vybavením. Nepodceňujte přípravu, pokud se chcete cítit naprosto jistě nevynechávejte výrazný make-up ani žádné jiné detaily.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 7

Avatar Jana Jana před pár měsíci

Já jsem jednou pozvala přítele na společnou erotickou masáž, a od ty doby se nám strašně moc zlepšil vztah. Chceme tam zajít ještě jednou, protože ten zážitek nelze popsat slovy. Je to něco nového pro nás oba a je super, že to zkoušíme spolu dál. Doporučit mohu https://redmassage.cz/ - tam jsme právě byly.

Avatar Rebel33 Rebel33 před pár měsíci

No mi to ozivili uplne jinak.Nastrojila me jako kurvucku,paruku a namalovala.Doporucuji.

Avatar Pheobe Pheobe před pár měsíci

Máte prosím někdo zkušenost s obchodem s erotickými hračkami Erosstar ? Koukala jsem se na jejich stránky a docela bych si tam i vybrala :))

Avatar Robin Robin před pár měsíci

My oživujeme doma sex třeba nějakýma hezkýma oblečkama :) nebo spodním prádlem, ale to víš, taky někdy i erotickou hračku pořídíme :))) ať je trochu i sranda :)

Avatar Eskymka Eskymka před pár měsíci

No a čím se vám podařilo oživit sex? taky bych ráda nějakou radu... přece jenom s klukem už to máme nějaké všední... :(

Avatar Ivana Ivana před pár měsíci

mela jsem podobny napad,jako autorka.pucila jsem si od zname pracovni oblece-je zdravotni sestra.musim rici,ze to melo uspech.nakonec se ukazalo,ze staci projit satnik a vzdy na neco pridu.staci jen trochu predstavivosti.ivana

Avatar salamandr salamandr před pár měsíci

než jsme s manželkou přišli na sílu převleků, docela nás to v posteli přestávalo bavit, ale už se nás to netýká protože se často setkávám v posteli s jakousi sekretářkuo, která udělá co řeknu ;) pěkný článek, díky

Napsat komentář

Avatar

Další články

Sex a alkohol
Jen tak o sexu

Sex a alkohol S každou další sklenkou ztrácíme zábrany a touha po divokém sexu vzrůstá. Sex s trochou alkoholu v krvi zná asi každý. Ne nadarmo muži objednávají u baru drinky s vidinou, že žena je pak povolnější a do postele jim vleze sama. Ne nadarmo si ženy dávají víno, když si chtějí užít. Existuje ale velmi tenká hranice mezi tím, kdy po sexu neskutečně toužíme a tím, kdy toužíme akorát tak po ibalginu a spánku.

Vanilopka 4.5.2015
Jak si to udělat - pro muže

Jak si to udělat - pro muže Nemám penis, jak bych asi měla napsat článek o technikách masturbace pro muže? Prvním objektem mého výzkumu byl můj přítel, a tu zásadní otázku odnesl tedy on. „No, takhle si ho chytnu a takhle honím.“, marně jsem čekala na nějakou další techniku. „Pak můžeš použít druhou ruku.“řekl nadšeně, protože vymyslel další způsob a zároveň s pobavením. Copak neexistuje nic jiného? A světe div se, našla jsem toho víc, než jsem hledala.

Vanilopka 18.3.2015
Vakuové pumpy pro ženy
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro ženy Na rozdíl od vakuových pump pro muže jsou ty ženské o něco méně známější, možná dokonce o dost méně. Pokud jste si stejně jako já mysleli, že se jedná pouze o hračku pro muže, vyvedu vás z omylu. Dokonce jich my ženy máme mnohem víc!

Vanilopka 12.3.2015