Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak správně lízat vagínu

Orální sex, dráždění ústy, prostě lízání vagíny. Dovolím si říct, že je to jedna z nejvíce intimních praktik, které můžete v sexu zažít. Když se bavím o orálním sexu, ráda říkám, že je to jediná oblast, kde radši dávám, než přijímám, protože mít partnerovu hlavu v klíně mě nikdy příliš nebralo. Přesto můžu říct, že jsem zažila opravdu úžasný orální sex a také ten, při kterém jsem si připadala jako miska, ze které lačně pije můj udýchaný pes. Jaký je mezi tím rozdíl? Podstatný, ale hranice může být tenká.

Jak správně lízat vagínu
Video - jak správně lízat vagínu

Nerada dávám návody na to, jak něco dělat správně, zvlášť u věcí, které sama nedělám (jednou jsem sice lízala kamarádku, ale to je vše). Rozhodla jsem se v tomhle článku pojmenovat chyby a divné praktiky, které muži se svým jazykem dělají.

Honem do toho, půl je hotovo, rychle od toho

Nejsem romantička a nepotrpím si na nějaké dlouhé líbání, objímání a hlazení. Ani moje tělo není romanticky založené a tak mě moc nevzrušují plouživé jemné doteky a půl hodina laskání u pupíku. Nicméně není horší uspěchaná věc, než uspěchaný orální sex. Chtěla bych všem mužům vzkázat, že oceníme, když nám ukážete, že na nás máte čas, chcete to dělat a děláte to rádi. Stejně tak jako každá žena nemiluje kouření, je nám jasné, že i mezi muži jsou “nelízalové“.

Ano, řekněte nám to, ale prosím šetrně. Pamatuji, když mi můj bývalý řekl, že to prostě nedělá, protože je mu z toho zle. Prý to dělal jednou, a když cítil tu chuť, zvedl se mu žaludek a už to znovu nechce. Ani později, když si svojí hlášku o nechutném orálním sexu rozmyslel a najednou chtěl ochutnat mě, jsem neměla dobrý pocit, nedokázala jsem se uvolnit a neustále jsem musela sledovat jeho výraz. Naopak velmi krásný orální sex jsem zažila ve chvíli, kdy jsem opravdu cítila, že to partnera baví a měla jsem pocit, že to není takové to záměrné oslintání, aby do mě mohl ve vteřině vniknout. Nedělejte to z laskavosti, to to radši nedělejte vůbec.

Tipy pro lepší orální sex:




Pouta na ruce s umělým kožíškem
Pouta na ruce s umělým kožíškem 370 Kč


 

Slintání při lízaní vagíny

Líbí se mi, když jsem vlhká a neznám ženu, které by se to nelíbilo. Ale pokud jsem vlhká sama o sobě, a to se dá předpokládat, pokud to muž umí, nepotřebuji další a další přívaly slin. Četla jsem a je tomu už asi rok, nějakou mužskou příručku o tom, že když vám vadí typická „příchuť“ vagíny při lízání, máte víc slintat, abyste šťávy zředily. To je zvláštní rada, protože já se chci cítit sexy ne jako nějaký mokrý slimák. Pamatuji si, když mi kamarádka vyprávěla o tom, jak měla právě takového uslintaného milence. Když se po pěti minutách objevil na světle denním po tom, co jí lízal, měl mokrý nejen celý obličej ale také ofinu.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Moc šetrné zacházení

Nebojte se naší kundičku rozevřít. Opravdu je příjemné, když nás laskáte jen tak zavřené, ale to bych ani nenazývala orálním sexem. Nebojte se přitlačit, a když se to líbí, nebojte se použít podtlak. Podtlak a sání se mi líbí mnohem víc než samotné lízání a ještě lepší je když zvládnete obojí najednou a ve stálém pravidelném tempu. Nemluvím za všechny ženy, ale nebojte se zkusit i kousání nebo přejíždění zuby. Myslím, že naše citlivost bývá leckdy přeceňována.

Nezájem o to, co se děje

Je sice fajn, že vaše bývalá měla ráda tohle a tohle, nebo že na internetu je taková rada, nejsme stejné a nechceme to stejně. Sice nám možná dělá problém označit věci pravými jmény a říct „Přestaň tak tlačit“ nebo „Tohle mě nevzrušuje“ ale minimálně to naznačujeme. Ano chybou žen je naznačování (a tak prosím naznačujte pořádně!), ale pokud ležíme jako prkno, nevzdychneme a nedáme nijak najevo, že se nám to líbí, možná se nám to nelíbí. Pokud máte partnerku, které dělá problém se o sexu bavit, bavte se o něm při sexu.

Zkuste pokládat otázky, na které jde odpovídat ano a ne nebo jen vzrušeně vzdychat a větší debaty si nechte na později. Zažila jsem (a dokonce ne jednou) jednu věc. Myslel jsem, že to děláš schválně, že odporuješ, abych mě to vzrušilo a lízal jsem tě dýl. Ne, to mi jen bylo hloupé říct „Prosím tě nech toho, vždyť je to hrůza“, ale snažila jsem se (nejprve s citem a pak důrazněji) dostat jeho hlavu nahoru a užít si konečně pořádný sex, protože v tom pro změnu vynikal.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 557

Avatar Mišák Mišák před 22 dny

Přesně ukázaná platí žádné kecy Tak Lízání zdar všechny kočky co nevědí co to je jazyk ve tvojí voňavé šťavnaté broskvičce zda to potřebuješ a ten tvůj tė třeba nelîže dej vědět jsem tady pro vás takové kočky co chcete třeba přeliznout jo já zase zapomněl to číslo no tak zda se nějaká ozvete napíšete komentář tak třeba příště zda bude zájem napíši kontakt pište svoje komentáře názory je to opravdu zajímavé čau kočky momentálně nemohu zase Lížu mám rád tu štávičku voňavé broskvičky Smradlavé staré kundy opravdu nelížu bohužel jo a Prdelky Zadky taky ne fuj.

Avatar Kadro Kadro před 24 dny

Andulko,to jsi šikovná a asi hodně ohebná,ukážeš mně to jak to děláš, chtěl bych to videt

Avatar Andulka Andulka před 24 dny

Já nepotřebuju chlapa já jsi ji vylížu sama

Avatar Mišák Mišák před 1 měsícem

Lížu moc rád a je to opravdu krásný tedy jen krásná šťavnatá broskvička žádná smradlavá kunda tak ahoj kočky zda vás ten váš nelîže tak škoda nevíte o co třeba přicházíte nebojte se napsat svůj názor komentář.jinak jsem z Kladna rád ti ji třeba zda budeš chtít taky přeliznu Kontakt dám vědět později momentálně nemohu Lížu

Avatar Kája Kája před 1 měsícem

Kiki já bych si taky rád liznul

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

Děkuji za podporu Kiki.Ty bys chtěla?

Avatar Kiki Kiki před 1 měsícem

Tak ne asi,Kadro máš pravdu

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

Tak pak nechápu co vůbec tady děláte, když víte o jaké téma tady jde a z nás,co to s Vámi myslí dobře,aby jste si užili udělejte prásáky.My se máme dobře a máme to v hlavě srovnány oproti Tobě Elis nebo Elen.?

Avatar Elena Elena před 1 měsícem

To vám neřekneme já jsem Elis a já se vás jenom zeptala jak se máte a vy hned todle vy jste ale prasata? Jo a ten druhý komentář byla sranda

Avatar Kája Kája před 1 měsícem

Ahoj Elis, dej mi prosím kontakt na kamarádku

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

Odkud jste holky

Avatar Elis Elis před 1 měsícem

Ne ale moje kamarádka ano

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

Ahoj Elis, chceš ji pěkně vylizat, jazýček mám připravený.

Avatar Kája Kája před 1 měsícem

Ahoj Elis, chtěla bys liznout?

Avatar Elis Elis před 1 měsícem

Ahoj jak se máte?

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

To by byla velká škoda, jazýček mám připravený

Avatar Kája Kája před 1 měsícem

Tady už se lizat nebude, nejsou divky, ženy

Avatar Kadro Kadro před 1 měsícem

Tak budem ještě lízat,nebo je tu už mrtvo

Avatar Armando Armando před 2 měsíci

Vyplnil jsem špatně pohlaví:-))

Avatar Armando Armando před 2 měsíci

Už dlouho mne láká si to vyzkoušet se 2mi krásnými ženami,koukat se jak se krásně dráždí s pak se přidat:-)

Avatar ppp ppp před 2 měsíci

kdo líže často vagínu, nemá nikdy angínu.

Avatar Roman Roman před 2 měsíci

Lízání miluji,rád uspokojim ,chcete kočky

Avatar Petr2209 Petr2209 před 2 měsíci

Mám moc rád lizani pipinek i strkani svého jazyků do pipinek,sání klitorisu také moc mam rad až kým se udělá i čtyři krát za sebou!

Avatar Dohy Dohy před 2 měsíci

Lízání je základ rodinnýho štěstí...

Avatar HONZA HONZA před 2 měsíci

Ahoj,mám rád lízání celého rozkroku.Hrát si třeba hodinu,a nej... je když je plná semene i když mi s naplňěním nekdo pomůže.Paráda a všechno vylízat.Pa .H.

Avatar Kája Kája před 3 měsíci

Mám rád lizani, sání a miluji když se uděláš

Avatar jihočech jihočech před 4 měsíci

lízání je nádherný a když je pipka s chloupkama mnam.holky 50+ chcete?

Avatar jirka jirka před 5 měsíci

Rád uspokojím ženu orálně...Určitě se domluvíme. Já JH. anochci@seznam.cz

Avatar Petr Petr před 6 měsíci

Ahojky, miluji lizani kundicky a myslim, ze to umim velmi dobre. Rad privedu jazykem k orgasmu divku/zenu s vonavou (nejlepe vyholenou) broskvickou - dlouze, nezne a diskretne. Pokud mas zajem, ozvi se na ora69@post.cz. Petr, Praha, 56let

Avatar Jiri Jiri před 6 měsíci

Nějaká černovláska,zrzka na vše krásné Zlín e-mail jirikil@seznam.cz

Avatar Bakos Bakos před 7 měsíci

Je to asi netradiční,ale jsem přes týden workoholik a čas mám jen o víkendu..O to víc bych si dal záležet Tě uspokojit.... Ozveš se..?..

Avatar Anetka Anetka před pár měsíci

Ahoj nenašel by se tady nějaký mladý kluk, který by mě chtěl vylízat popřípadě si i zašukat. Je mi 30 a ráda bych si chtěla užít pěkný sex s nějakým mladým klukem, kterému by nevadil můj věk.

Avatar Kluk co chce sex Kluk co chce sex před pár měsíci

Ahoj holky, nenašla by se zde nějaká dobrá duše která by si se mnou chtěla užít. Nejsem sice švihák a ani nemám moc zkušeností ale přesto by mě zajímala vaše nabídka. Neodmítnu ženu jakéhokoliv věku. Žatec a okolí

Avatar Jarysy Jarysy před pár měsíci

Velmi rád budu lízat ženu klidně v autě pravidelně a diskrétně žijeme jen jednou tak proč se nenechat trošku hyčkat a taky myslet občas na sebe co ženy holky jsem velmi diskrétní pohodařco miluju když mu teceš pěkně na jazyk 733 271 273 prosím jen sms též budu jen psát hezký večer

Avatar Tiblik Tiblik před pár měsíci

Mám rád sex.Orální sex,to je krása.Chci to prožít s ženou středního věku.

Avatar Jarysy Jarysy před pár měsíci

No velmi rad vylizu peknou kundicku zboznuju dlouhe lizani watsap na 733 271 273

Avatar lllkarel lllkarel před pár měsíci

najde se žena, která přijme orální uspokojení od staršího muže? LLLKAREL@SEZNAM.CZ

Avatar Mates Mates před pár měsíci

Sem z Rokycan chtěl bych ochutnat mladší než sem já mě je čtyřicet

Avatar chlapik chlapik před pár měsíci

barborko rád Ti to udělám

Avatar Miluju lízáni Miluju lízáni před pár měsíci

Ahoj je tu žena co miluje krásné a pořádné lízáni a krásné orgasmy.. jsemtady.g@gmail.com

Avatar Barborka Barborka před pár měsíci

Ahoj, nenašel by se zde nějaký nabíječ kolem 40, který by mi chtěl udělat dobře? Je mi 25 a ráda bych vyzkoušela muže v nejlepších letech. Kdo by chtěl ochutnat mojí svěží mladou kundičku?

Avatar Pilsneer Urgeel Pilsneer Urgeel před pár měsíci

Holky promítne mě je 38 a když budeš mít větší až velká prsa bude to super.MLASK

Avatar Pilsneer Urgeel Pilsneer Urgeel před pár měsíci

Hledám ženu na vylizani moji štěrbiny do 50 let najdu?!

Avatar lízálek lízálek před pár měsíci

rád lížu píči ženám starším 85ti let.Ty už vědí co chtějí a mají je již cvrklé a krásně jim smrdí.Ozvěte se a rád za Vámi přijedu s nabroušeným jazykem.

Avatar fotograf fotograf před pár měsíci

Rád bych našel ženu z Plzně a okolí na hezké lízání. 776697429

Avatar Kluk Kluk před pár měsíci

Chceš to ?

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Ivanko rád bych ti to udělal zepředu i ze zadu a rád tě i vylízal, vyprstil tvou kundičku, mušličku

Avatar Borec Borec před pár měsíci

Čus borci nezahrál by si se mnou někdo nějakou online hru csgo nebo neco podobnýho

Avatar Lili Lili před pár měsíci

Ráda bych, aby mě někdo vylízal a pořádně. Ozvěte se. liliana.kladivova@post.cz

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Lucko rád bych ti to svým penisem moc rád udělal a třebas i s kondomem do kundičky í análku :) semínka třeba pak na prsa, bříško, nebo na analek nebo do pusinky jak budeš chtít zlatko

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Markét ;) Rád bych si s tebou psal o sexíčku :) napiš skype

Avatar James James před pár měsíci

Kato rád se nechám i od tebe i vykouřit :-) Moc se na to těším

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Káťo rád bych tě něžně vylízal tvou sexy nadrženou mušličku, jeskyňku krásně ji i vyprstil jedním nebo dvě mi prsty :) Jak budeš chtít Zlatko :) :-* Těším se na tvou odpověď Kotě :) James

Avatar Brenda zrzka Brenda zrzka před pár měsíci

Tak ja jsem jedna z tech zen, ktere lizanim kundy nedosahnou prgasmu. Na druhou stranu, casto mam orgasm kdeyz me cizi muzi vidi nahou a nebo komentuji moji zrzavou kundu na nuda plai.. Casto jdu pri slunecnem dopoledni do parku a sedim na lsunicku na opustene lavicce, Vzdy se obleknu jen lehce, v kratke sukni a jeste mam slabe prusvitne tricko. Zasadbe nenosim podprdu a casto nemam ani kalhotky. Minuly tyden jsem sedela v parku a cetla sex magazine. Dala jsem jednu nohu nchoidlem na lavicky=u a drhou nohu jsem nechala na zeni. Nevidela jsem nikoho kolem a byla jsem si vedoma, ze slunicko svitilo na muj rozkrok a bylo to prijemne Na chvili jsem polozila sex casopis a zavrela oci. Vubec jsem nic neslysela a za chvilku jsem ale uslysela jak se prede mnou ozvaly kroky a zastavuku ==y se. Otevrekla jsem oci a styal nejaky muz s mobilem v rice a smilling at me. ''Ahoj, nebude ti vadit kdyz si te jeste jednou vyotim? Jednu fotku uz mam.'' '' Vubeec me to nevadi, je tu prijemne a klid.'' On poklekl ma koleno a rychle zza sebou udelal dve fota a kdyz jsem chtela dat nohu dolu, tak me rychle zastabil a nechtel abych smenila sboji polohu na lavicce. Tak jsem zvedla nohu a polozila chodidlo na lavucku jako red tim. On stale klecel a udel si fotku s mym oblicejem a potom namiril na muj rozkrok a uvedomila jsem si ze si vlastne foti moji kundu. Nehmula jsem se a najednou jsem ucitila jak se moje kunda vzrusla a ve nekolika vterinach jsem mela orgsmus. Naprosto necekane. On se na me chvili zadival a bylo mu zrejme, ze jsem mela orgasmus.# '' Tak ted si svlekni tricko !''4 Be rozmysleni jsem si to svlekla. Udelal dalsi fora a po chvili se rozhlednul , jestki jsme jeste sami. ''' Tak a ted si udelame par fotek se sukni a divej se orimo do kamery ! A potom svlekni sukni a a divej se do kamery porad.!. '' Udelal nekolik fotek a poprosil, abych si sedla rovne a roztahl vic nojy a Po nekolika snimcich chtel abych si roztahla rukama kundu Zase oar fotek JA DELALA JAKO V TRANSU VSE CO CHTEL. vYFOTIL ME CELOU NAHOU JAK STIKJIM U LAVICKY A NAKOEC CHTEK ABYCH SI SEDLA , ROZTAHLA NOHY A ROSTAHLA I ME STYDKE PYSKY HAAK NEJVIC JSEM MOHLA. pTI YOM ME FOTIL KUDU UPKE ZBLIZKA. pRI TOM NAJEDNOU UVIDEL ME TATEOVANI A MEM VNIY=TRNIM STYDKEM PYSKU A UPKNE HO TO VZRUSILO.. pOTOM SI KE ME PRISEDL A ZEPTAL SE JESTLIBYCH MOHLA PRIJIT DRUJY DEN, ZE BY RINESL LEPSI KAMERU. jA MELA ASI TRI ORGASMY BEHEM FOCENI A TAK JSEM JEN PRIKYVLA, ZE PRIJDU A PRO JISTOTU SI ODE MNE VZAL A =CISLO MEHO MOBILU. Znovu se rpzhlednul kolem a stale jsme nikoho nrvidrli. Obrtil se ke ,e > '' Nikdo tu neni, chces si udelat pa sex fotky? Treba i par hodne porno fotek'' Ja byla s toho vseho tak nadrzena, ze ze me vylezlo? '' Jo, moc rada.'' No moc velke porno to nebylo, jsen si vyfotil jak mu kourim penis a nakonec pridal chvili zasunu a jeden vystrik. Oblekla jsem se vcas, aby se prichazejici starik n 7a nas jen podezrivave dival# A ten nasledujici den jsem prisla a meli jsme vic oukroni , vybrali jsme si totiz lepe schovany kout. Pozdeji jsem neco podobneho zkusila znovy. Na jednom party dosla rec na sex a ja jim prozradila , ze mam orgasmy zasto bez sexu a masturbace. Chteli na me abych to dokazala, tak jsme se domluvili , ze ka pujdu do loznice, svleknu se donaha a oni ze vyberou dva muze, kteri tam potichu prijdou a septem se budou domlouvat o me nahote. Taj ti dva co to domluvili tam poslali ctyri chlapi , ja mela oci zavrene a rotazene nohy aa jeden z nich zapnul svetlo. Ja mela oci stale zavrene a oni se na me staledivali a ja doopravdy mela orgasmus. A stale mam rada vic souloz vic nez lizani kundy. I kdyz take rada kourim penisy. Pa, Brenda redpubics@hotmail.com

Avatar Qwer Qwer před pár měsíci

Jses trošku sub. Písni smsku 725369701 Vylizu tě vyprstim obě dírky.Spolykas pak vše 725369701

Avatar Qwer Qwer před pár měsíci

Ahoj chceš vylizat a pořádně si užít. Miluji když hodně teče. Pisni sms 725369701

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Káťo moc rád bych tvou kundičku vylízal i nežne vyprstil :) Co ty na to Zlato

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Baruško :) nech na sebe kontakt-skype.Zda jsi plno letá

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Baruško :) :-* Rád bych tě zbavil Pannenstvi ale něžně a pomalu a s ochranou :) Zlatko..co ty na to

Avatar James James před pár měsíci

ahoj Baruško :) :-* Rád bych tě zbavil Pannenstvi ale něžně a pomalu a s ochranou :) Zlatko..co ty na to

Avatar Lizal Lizal před pár měsíci

Vylizu paničky i slečny až k orgasmu

Avatar ja ja před pár měsíci

tak kterou muzu vylizat

Avatar chlapik chlapik před pár měsíci

už neni žádna divka co by chtěla líznout dírku

Avatar Jarin Jarin před pár měsíci

Jsem vášnivý lízač a to z Polabí , která potřebuje z Prahy vychod nejlíp Toušen nebo SB a Brandýs n/L volejte mobil 721 004 112 má i Whatshap pro poslání fota.

Avatar mariam mariam před pár měsíci

Mám chuť ochutnat a vylízat do sucha tvojí vlhkou broskvičku. Napiš nebo zavolej 605518868, mariankolas@seznam.cz

Avatar Pavrl Pavrl před pár měsíci

Ahoj rád bych lízal holku dokud a kde jen bude chtít Moravskoslezský kraj email: hilferund@seznam.cz

Avatar Mirda Mirda před pár měsíci

Holky která by chtěla vylízat obě dírky? Nejlepší by to bylo kdyby jsi byla na čtyřech a já Tě lízal zezadu...

Avatar Michsl N. Michsl N. před pár měsíci

Miluju lízání štěrbinky a klidně i vystříkané, má li nějaká z Brna zájem, prosím napiš na 123michalnovak@seznam.cz určitě budeš spokojená. M. N.

Avatar Kulisar Kulisar před pár měsíci

Nejaka zena z Hranic co by si chtela uzit oralek v aute?

Avatar Chlapik Chlapik před pár měsíci

Tak Káťo čekám až se ozveš moc se těším

Avatar chlapik chlapik před pár měsíci

Stršně rád Káto Ti to udělám

Avatar Káťa Káťa před pár měsíci

Ahoj nechtěl by mi někdo vylízat kundičku. Na oplátku bych vám mohla udělat také dobře. Vaše Káťa

Avatar Viktor Viktor před pár měsíci

Která žena z Ostravy mi sedne na obličej a já ji vylížu.Tel. č.732 858 986

Avatar Viktor Viktor před pár měsíci

Z Ostravy ženy vylížu vám vaši broskvičku,umím to krásně.Tel.č.732 858 986

Avatar P. P. před pár měsíci

Miluju lízání kundiček. Chci tě lízat,sát,dráždit G-bod a hrát si s tebou. Pouze ty,které to mají opravdu rády. Napiš mi - fabicia@seznam.cz

Avatar Ondra Ondra před pár měsíci

Ahoj, jmenuji se Ondra a hledám někoho na psaní o sexu, masturbaci atd..., možná pak i něco víc ;) všichni klidně pište na lent489@email.cz

Avatar Baruška Baruška před pár měsíci

Nechci nějak vyzvídat ale kolik ti je let. Nerada bych někoho staršího

Avatar Lesbička Lesbička před pár měsíci

Ahoj jsem lesbička a hledám nějakou spřízněnou duši která by se mnou chtěla zažít ten nejlepší orgasmus.

Avatar Petr Petr před pár měsíci

Baruško ty jsi vážně panna... Jestli ano tak bydlím v Žatci kousek od Loun. Takže jestli by jsi se chtěla domluvit tak napiš na petr.franz@seznam.cz a domluvíme se...

Avatar Baruška Baruška před pár měsíci

Ahojky kluci jsem ještě panna ale ráda bych o to přišla s někým koho neznám (asi to zní divně ale je to tak). Nenašel by se někdo takový. Nejlépe v okolí Loun.

Avatar luban luban před pár měsíci

Hledám paní na lízání z Chrudimi a okolí.Napiš na pegin1111@seznam.cz

Avatar el Barrto el Barrto před pár měsíci

Ahoj holky něchtela by jít nějaká holka jít na rande?

Avatar Markétka ;) Markétka ;) před pár měsíci

Ahojky, jsem Markéta, je mi 21 let a hledám někoho na psaní o sexu, masturbaci apod. Beru holky i kluky, všichni mi pište na markette69@seznam.cz ;)

Avatar Lerak Lerak před pár měsíci

Mám chuť ochutnat tvojí vlhkou broskvičku. Napiš nebo zavolej 605518868, mariankolas@seznam.cz

Avatar Fake marta Fake marta před pár měsíci

Nepsat uzivateli marta! Je to fake

Avatar Chlap Chlap před pár měsíci

Lucka je divna

Avatar Marta Marta před pár měsíci

Ahoj, je mi 26 a hledam nekoho na tvrdy sex :) mam rada vsechny druhy hracek a nebojim se experimentovat :) jsem z Prahy :) napis nebo zavolej 602 634 395 :) tesim se

Avatar Marta Marta před pár měsíci

Ahoj, je mi 26 a hledam nekoho na tvrdy sex :) mam rada vsechny druhy hracek a nebojim se experimentovat :) jsem z Prahy :) napis nebo zavolej 602 634 395 :) tesim se

Avatar Hanca94 Hanca94 před pár měsíci

Hledám muže co uspokojí moji pipinku přes coronu. Chtěla bych poprvé zkusit poradně vylízat protože se to ještě nikomu nepovedlo, veris si na mě? Napis 608 677 409 , těším se na tebe

Avatar Lenule oprava Lenule oprava před pár měsíci

Lenulino číslo je moje číslo nevolejte někdo mi sem dal moje číslo není to žádná žena co chce lizat celej večer takže nepsat nevolat děkuji

Avatar Lenula Lenula před pár měsíci

Ahoj, je mi 24 a rada bych nejakeho muze na celovecerni lyzani :P jsem z Prahy ale dojedu kamkoliv.. pis nebo volej kdykoliv 605 519 914

Avatar Lenula Lenula před pár měsíci

Ahoj, je mi 24 a rada bych nejakeho muze na celovecerni lyzani :P jsem z Prahy ale dojedu kamkoliv.. pis nebo volej kdykoliv 605 519 914

Avatar Luna Luna před pár měsíci

Nikdy jsem při orálu neměla orgasmus uspokojí mě někdo? 774296919

Avatar vylizu.te vylizu.te před pár měsíci

Miluju lízání.. mám míň jak 15 ale kdyby mel nekdo zájem tak napište lukaseditor14@gmail.com ;) Středočeský kraj.

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Zdar všem co se děje nikdo nic nemá, To se nenajde někdo z vás z nějakým zájmem, požadavkem a tak

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Tady je to mrtvé, žádná žena jen honici

Avatar milan milan před pár měsíci

ahoj rad bych se seznamil s peknou mladou holkou na sex z Melnika po tel.se domluvime....737282869

Avatar vana vana před pár měsíci

Tak to muzem udělat také rad 69

Avatar dick dick před pár měsíci

Miluju lízání! Lízání v poloze 69 je nej!!

Avatar Jbc Jbc před pár měsíci

Není tu nějaká. Která by to dnes chtěla. Z okolí Turnova

Avatar Karel Karel před pár měsíci

Lízání je super, pokud byste některá měla zájem... Brno

Avatar SOUMEN46 SOUMEN46 před pár měsíci

Hledám holku, která miluje dlouhé lízání mušličky i zadečku SOUMEN46@post.cz

Avatar Misacek Misacek před pár měsíci

Ahoj rád bych vylízal nákou tu slečnu tady ale lízaní miluju a ktomu i náký hrání s celou slečnou beru taky tak napiš 704703731 Jen Jihočeský kraj

Avatar kupa kupa před pár měsíci

rad lizu je to dobra věc třeba 3krat denně není tu někdo z havirova kdo by chtěl vylizat?604736908

Avatar Luca Luca před pár měsíci

Chci vylizat na oplatku vykoirim 739103962

Avatar Luca Luca před pár měsíci

Chci vylizat na oplatku vykoirim 739103962

Avatar HiJi HiJi před pár měsíci

Miluju lízání, ahhhh

Avatar boy boy před pár měsíci

Ahoj rád bych vylízal nákou tu slečnu tady ale lízaní miluju a ktomu i náký hrání s celou slečnou beru taky tak napiš 733 389 053

Avatar Boy Boy před pár měsíci

Ahoj rád bych vylízal nákou tu slečnu tady ale lízaní miluju a ktomu i náký hrání s celou slečnou beru taky tak napiš

Avatar Domes Domes před pár měsíci

Mám hroznou chuť to vyzkoušet, ale bohužel není šance na to nějakou najít, takže našla by se tu nějaká? Je mi 17 a sem z okolí Brna...

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Lucko, rád bych tě krásně a dlouze vylizal, ale ty nereagujes

Avatar Lachim Lachim před pár měsíci

Je tu nějaká šíkovná mladší Brňačka co by na to měla chuť??? Napiš zavolej 608353305 Michal

Avatar míla míla před pár měsíci

Strašně moc rád bych vylízal starší paničku.Punčochy a vysoké podpatky.737874577

Avatar Akrop Akrop před pár měsíci

Ahoj holky opravdu chci jen dlouze lízat nic jinými. 773534744

Avatar   sexy sexy před pár měsíci

staník wenemoer sirba dzrncirmao nzemsprvoa

Avatar Akrop Akrop před pár měsíci

Ahoj holky, jsem už starší a dlouhé lízání Kundičky je lepší než zásuvka. Miluju šťávičku kterou rád olížu.jsem z Prahy. 773534744. Na věku nezáleží hlavně chuť.

Avatar Dejv Dejv před pár měsíci

Ahoj bude mi skoro 20 rad bych lízal

Avatar Labužník Labužník před pár měsíci

Hledám ženu dívku na orální sex, lízání kundičky+penis Hevířov a okoli.. svela.bod@email.cz

Avatar rendlík rendlík před pár měsíci

Ahoj. Líbi se mi to. Rád také oralně uspokojim ženu z okolí - Havířova ,Ostravy. Jsem randy.vk@seznam.cz

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

Rád bych uspokojil oralne, nějakou ženu která to má ráda, nejlépe Olomoucko, ale není to podmínka můžu dojet, napište pro domluvu na email cern@centrum.cz

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

Ahoj je tu slečna z Brna která by chtěla Vylízat vagínu , a zašukat tak dvě hodiny sexu . 732265194 Mužme sex i v autě Mě je 30 let , pište ženy tak od 18 do 30 let pouze s autem

Avatar ZKlučina ZKlučina před pár měsíci

Pavlinko ozvise rád tě uspokojim ústy a klidně i zato zaplatím

Avatar fred fred před pár měsíci

také bych lízal ale není koho všem co mohou závidím třeba se někdo najde okr.Liberec díky

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Také rád si liznu, věk, váha,nerozhoduje důležitá je čistota Sms 728 264 853

Avatar Xapai Xapai před pár měsíci

Která by chtěla dlouze vylízat a pak ji postříkat 704814991 Moravskoslezský kraj

Avatar Xapai Xapai před pár měsíci

Nina ozvy se 704814991

Avatar Jenda Jenda před pár měsíci

Hmm... Lízání zbožňuju... Nechá se některá z vás vylízat? Do konce? Hmm... JendaLizal@centrum.cz

Avatar Goura Goura před pár měsíci

Sním o tom že bych přišel k nějaké ženě nebo dívce, byl spoután a pak bych ji musel svázaný vylízat. Nic víc. Vím, že jako padesátník nemám asi žádnou šanci, ale třeba by se v Praze nějaká taková našla. Diskretnost, zdraví, trvalejší kontakt. Děkuji. Mail "goura@centrum.cz".

Avatar Maestto Maestto před pár měsíci

Ahoj, chodí sem nějaký holky ještě Koukám většinu Komentářů je starých a nevím kolik lidí se tu opravdu sešlo je mi čerstvých 28 jsem Kousek od Kolína co se sexu Týče nebo Lízání Kundicky pokud je Holky nebo Žena chcete-li čistotná tak lízání si umím užít a chutná mi :) nějaká poblíž tu je? Co by se chtěla setkat?

Avatar kolibřík kolibřík před pár měsíci

ahojte holky chtěla by nějaká kundička vylízat kundičku rád lížu až do samého konce tvého vystřiku a je mi 18 let kdyby něco tak mi napište na e-mail vasajirsa@seznam.cz nebo na Messenger vasajirsa a mám profil takového zabyjaka bez nosu a má na zádech 2 meče

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Také rád liznu obě dirky, jen sms 728 264 853

Avatar Lizalek Lizalek před pár měsíci

Lucko ozvy se vylizu

Avatar Lizalek Lizalek před pár měsíci

Myško vylizal bych te ktera by chtela piste na chrasticko@seznam.cz

Avatar Lizalek Lizalek před pár měsíci

Rad vyližu růžovou kundičku až k tvemu vystriku

Avatar myška myška před pár měsíci

Kolín.. zase se ozvu :-) To byla krása,zezadu obě dírky

Avatar Pepinolabros@seznam. Cz Pepinolabros@seznam. Cz před pár měsíci

Ahoj hledám ženu na oralek časem něco vic731418079

Avatar Lesbička Lesbička před pár měsíci

Jen holky

Avatar neškodný neškodný před pár měsíci

Nestojí mi a tak ted uspokojuji ženy lízáním vagíny. Miluji lízání i v mých 67 letech. e-mail: observer18@seznam.cz, diskrétní jednání. Ostravsko.

Avatar Lucka Lucka před pár měsíci

Ahoj nechám se vylízat za odměnu tě vykouřim do konce 739103962

Avatar Kamca Kamca před pár měsíci

Chtěla bych se nechat krásně vylizat, ale přijde mi, že to tady je samej vejtaha

Avatar Jeniko Jeniko před pár měsíci

Chtěl bych jen říct ze mi můžete napsat i na mesenger iron Maiden mam profilovi obrazek cernou smrtku s lucernou a kosou když se vam holky neozvu na spravu tak piste na mesenger diky honza

Avatar Jirka Jirka před pár měsíci

Chtěla by to nějaká mladičká z okolí Turnova?722359064

Avatar Jeniko Jeniko před pár měsíci

chtěla by nějaká žena vilizat menuji se honza jsem diskrétní a rád ženu uspokojim jsem tmavsi pleti tel 722678186 jen sms lovosice, Ústí nad Labem, Litoměřice

Avatar Mgr.Frantes Mgr.Frantes před pár měsíci

Chtěl by jsem upozornit že diskuze od Broskvičky je zneužita emailova adresaod me manželky,dnes jsme podali trestní oznámení na neznamou osobu za zneužití její emailove schránky.

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Lizacka69 ahoj napiš mi kontakt prosím klučina

Avatar 007 007 před pár měsíci

Rád bych nějaký holcine pěkně vylízal,klidně j něco víc kdyby jsi chtěla. Uděláme 15-18 let v okolí Varů. Je mi 16 a jsem pro všechno co si řekneš. Kdyžtak piš na ig: tomis99 nebo 775 437 261,jen SMS

Avatar 007 007 před pár měsíci

Ahoj holky,rád bych nějakou z vás vilizal,dlouho jsem to nedělal

Avatar Davecb Davecb před pár měsíci

Už jsem celkem dlouho nelízal a chtěl bych si to pořádně vyzkoušet. Nejlépe se někdy nejdřív sejít a někam zajít a v případě sympatií pokračovat dále. Mladá Boleslav a okolí. email b.tom@centrum.cz

Avatar Lizacka69 Lizacka69 před pár měsíci

Hledám kluka co by mi pořádně podráždil kliťák a vylízal štávičku z mojí vlhký kundičky

Avatar Lizacka69 Lizacka69 před pár měsíci

Hledám kluka co by mi pořádně podráždil kliťák a vylízal štávičku z mojí vlhký kundičky

Avatar Lizacka69l Lizacka69l před pár měsíci

Hledám kluka co by mi pořádně podráždil kliťák a vylízal štávičku z mojí vlhký kundičky

Avatar Lizacka69 Lizacka69 před pár měsíci

Hledám kluka co by mi pořádně podráždil kliťák a vylízal štávičku z mojí vlhký kundičky

Avatar Mňam mňam Mňam mňam před pár měsíci

Je mi 30 hubený, vysoký.. Miluju lízat hodiny a hodiny... Praha 608972426

Avatar zdenda zdenda před pár měsíci

Miluju když lížu, žena se oddává slasti a vzlétá až ke hvězdám při bouřlivém orgasmu. Je to nádhera. napiš - nebudeš litovat :-) zdenda151@seznam.cz

Avatar Martin Martin před pár měsíci

Ahoj, nechce nějaká žena, holka vylízat kundičku? Pište Martin2413@seznam.cz

Avatar honda honda před pár měsíci

ahoj rad lizu miluju když si žena sedne na muj oblicej cucat postevacka...ktera by mela zajem napiš 702649622.Caslav okoli

Avatar Boss Boss před pár měsíci

Ahojky rád lizu a na oplátku která ráda kouří zlin

Avatar Pája Pája před pár měsíci

Chce někdo vylízat až do konce 702587537

Avatar lolko_dejvis321 lolko_dejvis321 před pár měsíci

nepište díky omyl :))

Avatar lolko_dejvis321 lolko_dejvis321 před pár měsíci

ahoj jsem david a rád lížu vagíny . určitě mi napište 774 629 803 okolí Telč chutná mi každá nebojte

Avatar Lubo Lubo před pár měsíci

Ahoj, nějak holka/žena, která by chtěla vylízat?(klidně obě dírky) Napiš mi lubo6898@gmail.cz

Avatar Bruteman Bruteman před pár měsíci

Ahoj nějaká holka okolo 15 let která by chtěla vylizat okolí Frýdlant v Čechách pokud ano tak napiš na číslo 702 457 218

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

728 264 853

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Najde se žena z Nymburka, Kolína která chce být uspokoena oralne, diskrétnost, čistota samozřejmostí

Avatar Badboy Badboy před pár měsíci

Holky, ženy do 35let co by si chtěly užít. PetrZlin123.zavinac.cz Pouze Zlín a okolí.

Avatar MILFLOVER MILFLOVER před pár měsíci

Ahoj, hledám MILFku okolo 35ti let na lízání. Mám rád přirozené ženské křivky, ale ne obezitu. Je mi 16, jsem z Prahy. Nemám praxi, spíše hledám někoho kdo mi s tím pomůže. Nabízím dlouhodobou "spolupráci".

Avatar luba luba před pár měsíci

Najdu ženu z Pardubic a okolí které se líbí lízání kundičky a nemá jí to kdo udělat.Moc rád ji uspokojím.Neboj a napiš na email: pegin1111@seznam.cz (je mi 60 let)

Avatar BROSKVIČKA BROSKVIČKA před pár měsíci

Miluji když mně muž liže a já mu ho vykouřim.Na jde e tu muž z Havirova6,Ostravy a okolí. Pokud ano napiš na denisaos@seznam.cz

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

Ahoj mám chutě na nakou

Avatar Rebel33 Rebel33 před pár měsíci

Nino moc rad.

Avatar motorista motorista před pár měsíci

Najde se tady nějaká slečna nebo žena, která chce zažít něco výjimečného se zralým mužem? Napiš na email, motorista55@seznam.cz Nejlépe ZLÍNSKÝ KRAJ.

Avatar lizatko lizatko před pár měsíci

Ahoj Zeny.umim perfektni lizat.ucila me Zena,a kdyz to delam Zene to nemuze se toho nabazit,chce me nektera vyskouset?jsem kousek od Brna takze prijedu,piste NAMORNIK-3@seznam.cz

Avatar karel karel před pár měsíci

ahoj Leny odkud jsi?

Avatar Bruteman Bruteman před pár měsíci

Nějaká holka okolo 15 let a z okolí české lipu která by chtěla vylizat stačí napsat na číslo 702 457 218

Avatar karel karel před pár měsíci

ivano odkud jsi?prijedu rad. karel

Avatar karel karel před pár měsíci

jo inzeratu hodne a zadna neodpovi

Avatar Dominik Dominik před pár měsíci

Líbání pochvy je přirozené a pro muže tak nesmírně lákavé k projevení úcty a lásky k božskému stvoření, kterým žena je. Toho se muž nemůže nikdy nabažit Soulož je pak už na 2. místě

Avatar xapai xapai před pár měsíci

Nina rád bych ti ji dlouze vylízal .odkud jsi

Avatar Markus Markus před pár měsíci

Ahoj najde se holka do 30 let která se nechá na hodinku o denně vylízat Věk 30 let mě už je 30 Napiš na Facebook Markus mark

Avatar Markus Markus před pár měsíci

Ahoj najde se holka do 30 let z Brna a chtěla by si ji tak na 2 hodinky odemne vylízat ? Sem z Brna mě je 30 let email pavelmark57@seznam.cz

Avatar Luke Luke před pár měsíci

Slečny a dámy, pokud máte rády lízání a jste z Olomouckého kraje ozvěte se na Lucasdains@email.cz. Diskrétnost samozřejmostí.

Avatar Jardas Jardas před pár měsíci

Nino, jak sji daleko, rád Ti ji vylížu. Jka se domluvíme?

Avatar Jardas Jardas před pár měsíci

rád bych nějakou pěknou kundičku lízal

Avatar Miš Miš před pár měsíci

Rád uspokojím ústy :P Na věku nezáleží..;) machael-69-69@seznam.cz

Avatar Nina Nina před pár měsíci

Nechce mi ji nikdo pořádně vylizat ??❤❤

Avatar kkt2k2 kkt2k2 před pár měsíci

je mi 16 a chtěl bych se zeptat jestli se tunajde nějaká holčina na vylizaní pište na sexiboy2000@seznam.cz budu se těšit

Avatar Rikitan Rikitan před pár měsíci

Hledám ženu na užasné hrátky,miluji dlouhé lízání, moje žena o to nestojí.ble711@seznam.cz

Avatar Fanynek Fanynek před pár měsíci

Lízání je to, co je třeba se učit. Každá to chce jinak. A jsou i velice náročné.

Avatar Fanynek Fanynek před pár měsíci

Která žena z Liberecka chce vylízat a pocucat volejte 602 780 058.

Avatar MILAN MILAN před pár měsíci

NEJAKA PEKNA HOLKA NA VYLIZANI OBOU DIREK 737282869 DOMLUVA OKOLI NERATOVICE

Avatar craxhano craxhano před pár měsíci

Miluji lízaní prcinky holky věku z Plzeňského kraje 18-35 let pište mi nebo volejte 777 872 124/darknesfear@seznam.cz

Avatar Keny Keny před pár měsíci

Rad ližu starší ženy 50 a víc kdo ma zajem tak se ozvěte na kensigton@seznam.cz jen praha

Avatar Lilianka Lilianka před pár měsíci

Super článek. Chtěla bych, alby mě někdo jenom vylízal a to fakt pořádně, ale bez sexu. Chci si to zkusit pak taky na tom druhém. Pište: liliana.kladivova@post.cz

Avatar Jahůdka Jahůdka před pár měsíci

Chtěla bych aby mě někdo pořádně vylízal. Kontakt: karolina.jahoda@email.cz

Avatar emanuel emanuel před pár měsíci

ahojte dievčatá. rád lížem mladé kundičky, ale až po 18. nestlintám! kúsok hryzkám. som zo slovenska, ale rád aj cestujem!

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Miluji lízani, hledám kundicku na krásné lízani, Mladá Boleslav, Nymburk, 728 264 853

Avatar Tazmanak Tazmanak před pár měsíci

Jsem moc rad kdyz zena ma rada lizani jelikoz me to bavi w umimnje krasne udelat a pekne na mokry orgasmus moc rad lizi a zkousim nove vefi nebranim se nicemu pokud chcete volejte ale jen brno. 704022979. Snad se nekdo najde hlavne diskretne vse.

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Ahoj najde se žena s mokrým orgasmem, rád lizu diskrétnost zaručena 728 264 853

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

Miluji lízání, hledám kundičku na pravidelné lízání, chci čichat a polykat tvou šťávu. Chci aby si tekla moc a moc, vypiju tě, na věku nezáleží ani na postavě. Mám rád, horkou, mokrou, vyholenou. Praha 732787943

Avatar Vlasta Vlasta před pár měsíci

Ahoj rád bych lízal nějakou holku.. klidně dojedu kamkoliv.. je mi 27 jsem pohledný muž.. tak zavolej 774 106 802

Avatar Rodrigo Rodrigo před pár měsíci

Rad bych lizal nejakou holku Hodonin a okoli sms 723730785

Avatar pavel pavel před pár měsíci

Chtěl bych vylizat holku hranice a blíž kdo by měl zájem tak ať pošle zprávu na email hilferund@seznam.cz

Avatar Lízal Lízal před pár měsíci

Ahoj,chceš vylizat,zablbnout si?okolí Mělníka jarintrdlo@gmail.com

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Ahoj najde se žena z Nymburka rád uspokojim 728 264 853

Avatar forpumas forpumas před pár měsíci

Je tu nějaká žena z Jižní Moravy, která má zájem? forpumas@email.cz

Avatar Panyc Panyc před pár měsíci

To já bych ocenil ted nejakou šťabajznu z karvine a lizal bych jí abych nelhak do půlnoci klidně muzete psát ale žadné stydlivky prosím 737145702

Avatar Líza Líza před pár měsíci

Ahojky je tu někdo poblíž města Lanškroun nebo Ústí nad Orlicí pokud ano napište na e-mail mokra.mysicka@seznam.cz Moc ráda bych se nechala vylízat a je mi jedno jak hlavně aby si protějšek užil... Může to být i drsně i něžné s pozdravem a těším se na odpovedi...

Avatar Green3 Green3 před pár měsíci

Ahoj nekdo z Trutnova ?

Avatar Lordlízal Lordlízal před pár měsíci

ahoj, rád bych zkusil vylízat nějakou holčinu 15-18. Je mi 16. Pokud jsi Z okolí české lípy na liberecku napiš na Snap Jpetek70.

Avatar Bruteman Bruteman před pár měsíci

Ahoj nějaká holka která by chtěla dlouze vylízat v okolí Liberce věk okolo 16 let pokud bys chtěla tak napiš na 702 457 218

Avatar xapai xapai před pár měsíci

Holka co jsi sama a nemáš nikoho kdo by ti ji vylízal nech na sebe kontakt

Avatar xapai xapai před pár měsíci

Která chce dlouze vylízat na věku nezáleží.nech vzkaz z kontaktem na sebe ozvu se. disktetne

Avatar Nightlaxik Nightlaxik před pár měsíci

Napis Skardlet na nightlax@seznam.cz domluvime se :)

Avatar Skardlet Skardlet před pár měsíci

Ja bich se nechala ošuka proto že miluji kluky jestli nevadí že sem měla sex

Avatar Terka Terka před pár měsíci

Chtěla bych poprvé skusit orální sex 720028075

Avatar Adam Adam před pár měsíci

Moc rád bych lízal nějakou holku od 15-18let Tel: 776 017 630 . Je mi 17 a bydlím v Plzni Ig adam.vlasak

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Rád uspokojim ústy jakékoli ženy, na věku nezáleží, důležité čistota zdraví 728264853 nejsou to jen silacke řeči

Avatar Nightlaxik Nightlaxik před pár měsíci

Ps - nightlax@seznam.cz

Avatar Nightlaxik Nightlaxik před pár měsíci

Ahooj, tak ktera se nacha ode mě jemně uspokojit jazýčkem?? Ja 18 let z Prahy...

Avatar Leoš Leoš před pár měsíci

Ahoj Šárko čekám na tvůj vzkaz nech mi jej tady,pokud se neozveš úterý padá,líbám tě, tvůj Leoš.

Avatar Leonidov Leonidov před pár měsíci

Děvčata, pokud jí chcete krásně vylízat nebo i něco jiného, tak napište na email, je jedno jestli jste starší nebo mladší. leonidov@post.cz

Avatar lev lev před pár měsíci

Ahoj holky, pokud je tu některá, která ji chce krásně vylízat, napište komentář, ozvu se a dám tel. MORAVA. Rád přijedu.

Avatar Johny Johny před pár měsíci

Napište mi na messenger honza micza holky pište je mi 15 a rád ti ji vylizu

Avatar Černá mamba Černá mamba před pár měsíci

Miluji dlouhé lízání mé prcinky...miluji když mohu stříkat. Jen Praha mysicka3710@email.cz

Avatar Thomy cr7 Thomy cr7 před pár měsíci

Chtěl bych vylizat holku hranice a blíž kdo by měl zájem tak ať pošle zprávu na email Tomashradil14@seznam.cz jemi 17 v srpnu 18 papa a těším se

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Ženy které to dlouho neměly napište a domluvíme se, na věku nezáleží 728264853

Avatar Vikiss Vikiss před pár měsíci

No jo prostě kunda. nejlepší je jak se do ní zabořite a jak hezky teče.

Avatar Romča Romča před pár měsíci

Rada si necham vylizat, kluci predvedte se! Jen SMS ‭+420 606 776 690‬

Avatar churri churri před pár měsíci

Miluji lízání, nejraději když jí můžu lízat hezky zezadu... Nebo si můžeš sednout na můj obličej.Mám rád plne tvary.Nějaké to kilo navic nevadí.Diskretně.Přijedu.Olomoucký kraj.chimichurri@email.cz

Avatar vodnar65 vodnar65 před pár měsíci

Milé dámy,miluji lízání,hledám ženu,která to má ráda.Stačí napsat na fery.madl@volny.cz a můžeme se domluvit.Rád Vám vyhovím.Fanda

Avatar Allan Allan před pár měsíci

Ahoj dívky či mladé paní, hledám dámu na orální sexík. Hlavně, ať si ráda necháváš dlouze lízat kundičku. Mám to nejraději. P-6 okolí, kontakt snowdavid@seznam.cz

Avatar Superman Superman před pár měsíci

Nějaká holka okolo 16 let která by chtěla vylízat z okolí České Lípy pokud ano tak napiš 702457218

Avatar Analomrd Analomrd před pár měsíci

Ja lizu rad i prdele, devcata.

Avatar Carlos Carlos před pár měsíci

Nějaká holka co chce lízat?Usti nad Labem okolí 775444675

Avatar frantík frantík před pár měsíci

Ahoj dívky,ženy,po přečtení článků se musím připojit.Moc rád lížu a rád bych kdyby se nějaká holka,žena ozvala.Budu lízat třeba hodku,dvě,jen aby byl protějšek maximálně spokojený.Jsem z jižní Moravy,budu se Těšit na zprávy od Vás.Napíšem si něco o sobě.Nestydte se a napište.Můj email ajvos@post.cz

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Dámy dyskretnost zaručena, zdraví, čistotnost a velká spokojenost 728264853

Avatar Nightlaxik Nightlaxik před pár měsíci

Ahojte girls, ktera by chtela jemne vylizat napiste...ja 19yo nightlax@seznam.cz

Avatar tosik tosik před pár měsíci

strasne miluji zensku vaginu,chci ji olizovat furt nezalezi od veku partnerky

Avatar fůzo fůzo před pár měsíci

Štíhlé slečny, či ženy s menšími ňadry, toužící po něžném, dlouhém orálu až do úplného vyvrcholení a orgasmu, mohou být i panny! Nabízím vzájemnou pohodu a krásné zážitky! Zbožňuji voňavou kačenku a hlavně když si užíváš vše na maximum. Přání krásných zážitků nemusí být jenom snem! Pište na adresu: fuzobuk@seznam.cz Věřím, že tvá i má touha bude naplněna! Bez závazků!

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Rád lížu kundičku, rád i přijedu, věk není důležitý 728264853

Avatar Tomik2 Tomik2 před pár měsíci

Miluji lizani kundicky která holka to má ráda at se ozve 722671573

Avatar Art Vigile Art Vigile před pár měsíci

Miluji lízání, nejraději když jí můžu lízat hezky zezadu... Jestli se tady najde nějaká kočička které to chybí moc rád ji poznám... FB- Art Vigile

Avatar Karlos Karlos před pár měsíci

Holka, jakou ji mas, vyholenou? Olizal bych ti ji

Avatar Lucky Lucky před pár měsíci

Mám lízání rád jeto ta nejkrásnější věc na sexíku která to chce at se ozve na lucky.big@post.cz. Okolo Č.B.

Avatar Holka Holka před pár měsíci

Jak si mam vilizat vaginu,když jsem sama

Avatar Lucky Lucky před pár měsíci

Mám lízání rád jeto ta nejkrásnější věc na sexíku která to chce at se ozve. Okolo Č.B.

Avatar Leny Leny před pár měsíci

malamulatka22@seznam.cz ozvi se dráždím si jí pro tvůj jazýček

Avatar Leny Leny před pár měsíci

Miluji sání a cucání mojí kundičky.chceš lízat stačí za mnou přijet

Avatar Luke Luke před pár měsíci

Nějaká holka Přerov, Hranice a okolí co by chtěla sex ?

Avatar znalec znalec před pár měsíci

Našla by se,pouze štíhlá dívka do 20let ze ZLÍNA,která by chtěla zkusit pěkně vylízat...napiš mobil

Avatar Jakub speed Jakub speed před pár měsíci

Jakubspeed@post.cz

Avatar Jakub speed Jakub speed před pár měsíci

Nějaká holka z okolí Havířov a Ostrava max do 25 let

Avatar Pepé Rumba Pepé Rumba před pár měsíci

Je tu nějaká z okolí Zlína/Uh.Brodu a Hradiště/, které bych mohl udělat radost? snickers.pmdd@email.cz

Avatar Terka Terka před pár měsíci

Mám zájem o krásný orál, mám ráda jemné dlouhé lízání, posilejte foto, chci si vybrat 720028075

Avatar kobra kobra před pár měsíci

rad bych lizal pipinku je tak dobrá a kor když je mokra a teče

Avatar Jarda1 Jarda1 před pár měsíci

Miluju lizani rad lizu dlouhé hodiny moc mi chutna nadrzene pipinka. Napíše mi nějaká? Na psaniprome@seznam.cz

Avatar Lízálek Lízálek před pár měsíci

Ja jen lízám a vzdycky se mi povedlo každou holku privést k orgasmu a to i nekolikrat za sebou. Lízání miluji vic nez sex :-)

Avatar tom tom před pár měsíci

ja bych rád jaj

Avatar Jaj Jaj před pár měsíci

Ahoj, chtěla bych jen orální sexu a nic víc. NeZ pohlavního styku pouze lizat. Je mi 15 a jsem panna a chci jen orgazmus

Avatar katka katka před pár měsíci

Mám zájem se nechat orálně uspokojit

Avatar Tlustý ocas Tlustý ocas před pár měsíci

Ahoj náma co chce vylizat a zmrdat? Můj mail.lukysekburi20@seznam.cz..napište

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Dámy splnim vám jakékoliv přání 728264853 pište

Avatar Ta co by chtěla vylízat Ta co by chtěla vylízat před pár měsíci

Jsem spíše na holky ale i nějaký kluky 14-16 bych brala...ráda bych to zkusila už jsem to dlouho nedělala...prosím potěší mě tu někdo?? Dobruška Náchod a okolí...Pište prosím prosím..messenger verca bartokova

Avatar Uspokojovač Uspokojovač před pár měsíci

Ahojte holky nechcete nějaká vylízat nebo si zašukat?

Avatar Uspokojovač Uspokojovač před pár měsíci

Ahojte holky nechcete nějaká vylízat nebo si zašukat?

Avatar Uspokojovač Uspokojovač před pár měsíci

Ahojte holky nechcete nějaká vylízat nebo si zašukat?

Avatar Verca Verca před pár měsíci

Pište na messenger verca bartokova♥

Avatar Verca Verca před pár měsíci

Nenajde se tu nějaký kluk 14-16 co by si chtěl trochu pohrát a vylízat mi..okolí dobruška náchod♥

Avatar Lízánek Lízánek před pár měsíci

Ahoj holky chcete někdo vilízat kundičku?? Jsem vysoký 178cm ve věku 32 a udělam každou buchtu.Máte li zájem prijedu a udělam vas.Zbožnuji sex i dlouhej oralek Email:lojzag@post.cz

Avatar Ben Ben před pár měsíci

Najde se tu nějaká slečna z Hradce králové nebo poblíž, která by mě naučila, jak lízat kundičku? Napiš prosím na mail mojeorno@seznam.cz

Avatar Jenny Jenny před pár měsíci

Hlavně nekousat!!!

Avatar Frenk Frenk před pár měsíci

Najde se Holka která chce vylízat? PavelMark3@email.cz

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Holky, která chce hezky vylízat středočeský kraj 728264853

Avatar Jardaprst Jardaprst před pár měsíci

Ahojky miluju lizat zenu a hrat si sni najde se nejaka ja 40 let Praha a okoli imeil. jaroslav.d@centrum.cz

Avatar zbinek zbinek před pár měsíci

Holky, najdese se nějaká která se nechá vylizat ? Nezklamu ! zn. liberecko,píš nebo volej. 728408032

Avatar george george před pár měsíci

ahojky pokud mas skype, nebo messenger, posli mi na sebe kontakt. bude se ti to líbit. budu se tesit. 18+. pa

Avatar george george před pár měsíci

mas skype ?

Avatar fucking_beautiful fucking_beautiful před pár měsíci

já bych nejraději dělala toto, ale jak najít tu správnou a atraktivní ženu, pro mě přímo dělanou :-/ https://www.xvideos.com/video2201332/lesbea_stunning_blue_hot_for_girls

Avatar janek janek před pár měsíci

Ahoj holky miluji lízání kundičky jazykem nahánět poštěváček.. je tu nějaká co to má ráda a je někde na vysočině?

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Ja mám rád keď žena kovzi a ja lizu

Avatar Pepa Pepa před pár měsíci

Vylížu tě jako talíř po dobrým jídle

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Katka Pošli fotku akú ju máš

Avatar katka katka před pár měsíci

To se musí zažít,je prostě skvělý, můžu doporučit

Avatar katka katka před pár měsíci

To se musí zažít,je prostě skvělý, můžu doporučit

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Jé děkuji hezky se to čte, kdyby náhodou 728264853

Avatar katka katka před pár měsíci

Nechci, když budu mít chuť zavolám klucinu,je mladý a krásný

Avatar Jan Jan před pár měsíci

A chcela bi si ani som ti vilizal ostane to medzi nami

Avatar katka katka před pár měsíci

Jo mám moc ráda lízání, ale ne odkazdeho, klučina je diskrétní, skvělý

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Katka máš rada lízanie

Avatar katka katka před pár měsíci

Tak jsem skusila klucinu, fakt dobrý, diskrétní, krásný.jako když na diskotéce někomu vykouříš a dost, už ho nikdy neuvidíš

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Jednú holku som jazickem urobím osum krát a za kazdim striekala

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Pardon rád vilizem

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Ktorá má rada lízanie nek príde rád jej bielizeň

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Lízanie je perfektný

Avatar NIKY NIKY před pár měsíci

PARADA

Avatar Karlos Karlos před pár měsíci

Holky potrebuju lizat, ktera mi roztahne? Piste cislo, ozvu se. Klidne dve kamosky, cim vic, tim lip

Avatar MrCarter MrCarter před pár měsíci

chtěl bych zkusit lízání, nikdy jsem ženu nelízal, napíše mi některá, Ml.Boleslav ?

Avatar dara dara před pár měsíci

Taky mě to láká

Avatar katka katka před pár měsíci

Chtěla bych to skusit,ale stydím se.

Avatar Hana Hana před pár měsíci

Holky musím se podělit o zážitek ze zdejším klučinou.Odepsala jsem,sešli se krásně mě uspokojil ústy.Nebojte se zkuste a poznate číslo dole,klučina.

Avatar Milan Milan před pár měsíci

Je tu nějaka holka kolem Ostravy ktera vykouři penis. jedlickamilan1@email.cz

Avatar orchid.flower orchid.flower před pár měsíci

miluji orální sex a dovedu si představit, že kdybych si měla vybrat druh jednoho sexu po zbytek svého života, byl by to pravě ten orální, takovou rozkoš a silné orgasmy, které při tom zažívám jsou nepopsatelné a nezapomenutelné. A ještě když k tomu připojíte funkční a kvalitní erotické hračky, tak pak vaše vagina doslova exploduje. :-P Já osobně bych ale může neuspokojovala, z moji strany mi to přijde neosobní a nedokazala bych si to asi tak užit, jako s milovanou osobou. To už budu lízat nějakou frndu, a jen ta myšlenka na to....

Avatar Pedro Pedro před pár měsíci

Chce nějáká vylízat z Českých Budějovic?

Avatar geco geco před pár měsíci

da nekdo email

Avatar geco geco před pár měsíci

kdo chce lizat mušličku

Avatar Petr Petr před pár měsíci

Moc rad Te vylizu zavolej 728682251 Jilemnice

Avatar senior1 senior1 před pár měsíci

moc rad bych vylizal nejakou kundicku 60+

Avatar Wesley Fuller Wesley Fuller před pár měsíci

Jak se to vám zenam nejvíc líbí?nevim si rady

Avatar demonka demonka před pár měsíci

Ahoj lizalove, jsem úplně zvlhlá, kdo chce uspokojit moji kundičku pište na 725846450 pište rychle

Avatar Karlos Karlos před pár měsíci

Lizu porad,skoro kazdy den, potrebuju vic kundicek,holky taky to tak chcete, jako ja?

Avatar maldik maldik před pár měsíci

ahoj nejaka zena nebo holka co by chtela neco? olomouc a okoli jsem mladej kluk a chci zaucit neodmitnu ani prcani. tak napis na somm.tom@seznam.cz

Avatar Jirka Jirka před pár měsíci

Zdravým holky kdo chce vylízat tak se ozvěte,jsem hodně dobrej.

Avatar Honza Honza před pár měsíci

Ahojte žení ližu nebezpečně.

Avatar Werewolf Werewolf před pár měsíci

Kdo mi vylīže řiť ?

Avatar Macki1 Macki1 před pár měsíci

Kdo mi vylīže příděl?

Avatar Venca Venca před pár měsíci

Ahoj,která chce vylízat.Červená voda,Králíky a okolí ozvi se

Avatar Lízal Lízal před pár měsíci

Lízání je muj koníček tak která si řekne rád jí to udělám

Avatar lizac lizac před pár měsíci

ahoj lizani je moc krasne rad lizi dlouho a uzivam si te vune a stavicky je to proste uzasne a zena si to take uziva ktera chce vylizat 603517863 ostrava a okoli

Avatar Lízat to já umím Lízat to já umím před pár měsíci

Já vilížu komukoli je my 13 let a chci to skusit s dospělou ženou. Prosím

Avatar mails mails před pár měsíci

ml.heineken@seznam.cz

Avatar mails mails před pár měsíci

Miluju dlouhe lizani celou plochou jazyka a uprostred hluboko dovnitř točit jazykem. Chceš li me zkusit, tak napiš na ml.heineken.cz

Avatar Kondimek Kondimek před pár měsíci

Orální sex je velice fajn a příjemná záležitost,nejvíc je když si to holčina umí užít umí se uvolnit a užívá si to cumlání a sání poštěváčku a jemné lízání celou plochou jazyka nahoru a dolů a nebo zajíždění jazykem dovnitř,pak roztažení pipinky dvěma prsty a sání odhalenýho poštěváku a mnutí mezi rty a lehký dotek sem tam špičkou jazyka v intervalu až do cukání nohou oartnerky....kondimek@seznam.cz 31roků.

Avatar Kolda Kolda před pár měsíci

Ktera chce vylizat z ceskych budejovic?728623248

Avatar Zoosex Zoosex před pár měsíci

Ahoj která má ráda lízání psem?napiš fujinon@seznam.cz Fanda

Avatar Mar Mar před pár měsíci

Tak ktera to dnes chce hodonin a okoli 774177288

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Najdese slečna,dívka, paní co chtějí nechat se,lízat bez do.

Avatar pepa pepa před pár měsíci

Ahoj. Moc rad a dlouho lizu a nevynecham ani zadecek.. chtela bys. tel 732191061.

Avatar homo homo před pár měsíci

Sem pišou jen ožrály lidi

Avatar tom tom před pár měsíci

je tu nejaka holcina co by něco chtěla?lizal bych podruhe a rad bych se zaucil. Jsem takovej zajcek 15 let a tendole není nejak velkej ale tak snad to staci.ktera by chtěla tak piste na somm.tom@seznam.cz jen olomouc a blizke okoli

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Tak to je nádhera to se mě líbí závidím ti tvé maximální uspokojení já ho mám jen případě že si to vezmu pevně do ruk sám.

Avatar Vera Vera před pár měsíci

To nejsou predstavy, ale skutecnost.? Mam hodneho a rajcovniho manzela s prima kamosem. Obcas si okorenime nas sex . Je to velka rozkos byt rozmazlovana dvema muzi. Nadhera libat se s manzelem a byt oralne uspokojovana jinym muzem ..oba nas to rajcuje.

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Máš krásné představy

Avatar Vera Vera před pár měsíci

Nejlepši lizačka je pri 69 zena nahoře a muž ji peknē jazyčkem a prsty rozrajtuje...a pak přistoupi ze zadu k rozevřene pipce dalši muž a pekne vam ho tam narve..Nejprve jemne rajdi na krajicku od analku k pipině a pak mne chyti za vlasy pritahme a poradne zasune a soulozi..pritom mne druhy muz stale lize pipku, cuca,kouse a drti frajtrika.je to bozske a nezapomenutelne.. zboznuji to... Vera

Avatar klučina klučina před pár měsíci

Ďáblice ozvise mám zájem

Avatar Ďáblík Ďáblík před pár měsíci

Jsem celá žhavá kdo mi chce vylízat pište ‭606 172 664‬

Avatar Lízejte mi kundičku Lízejte mi kundičku před pár měsíci

Už nevolejte ani nepište zprávy na to číslo otravuje mě to.

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Chci jen uspokojit ženy ,co to dlouho neměli, diskrétně

Avatar Klučina Klučina před pár měsíci

Klučina, rád bych nějakou vilizal,na věku nezáleží, normální ženskou.728264853

Avatar pat pat před pár měsíci

když někdo líže hodinu tak to neni pravda to by ho mněl asi v sádře nebo já nevím ,jenom blbý keci nebo sen.

Avatar pat pat před pár měsíci

ani jeden z vás nemá šajn jak si pohrat s mušličkou

Avatar pan ja pan ja před pár měsíci

Holky najde se nějaká která se nechá vylízat?Zn. Český ráj?

Avatar Čůráci Čůráci před pár měsíci

Děte do prdele zjebaný kokoti vážně blbci. Vy tady chcete lízat a přitom nemáte žádný zkušenosti. Když chcete lízat tak pořádně. Mě včera lízal takovej debil akorát mě to bolelo místo toho aby to bylo příjemný. Takže fakt debilové.

Avatar pan ja pan ja před pár měsíci

Já bych lízal kundicku

Avatar Hledám Hledám před pár měsíci

Ahoj je tu někdo ochoten mi ji vylizat??? Nikdy mě ještě nikdo nelizal....Je mi 18. Pište na-almond22@seznam.cz

Avatar Lízejte mi kundičku Lízejte mi kundičku před pár měsíci

Co to je za debila jakej prank. Jinak kdo mi chce lízat pište zprávy na číslo 776 704 384.

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

Je li tu nevyholená žena která se ráda nechá dlouze lízat z okolí Prostějova tak napiš na sonyxperiav@seznam.cz

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Prank JSI MAGOR

Avatar Prank Prank před pár měsíci

A jinak sem gay takže chlapy chci vidět všeho chlapečka takže ukazujte mi ho pápá penískové moji miloučký sem nadržené na vašeho dlouhýho chlapečka chci vám ho lízat jako ženská .

Avatar Prank Prank před pár měsíci

Ha ha ha prank sem chlap takže na to číslo už nevolejte stejně sem si jo vymyslel nechtěl bych bejt takovej debil jako vy nadrženci.

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Za tři podobné se omlouvám nevěděl jsem jestli se to odeslalo Jestli tu někdo z Královéhradecka nějaká holka je a chce to udělat Zašli tady email a já se ozvu

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Nějaká holka z Hradce Králové by to chtěla udělat. Zkusil bych to poprvé

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Nějaká holka z Hradce Králové by to chtěla udělat. Zkusil bych to poprvé

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Nějaká holka z Hradce Králové by to chtěla udělat. Zkusil bych to poprvé

Avatar Rebelka Rebelka před pár měsíci

Dobře Apac tak já ti ho vykouřim. Jo a jinak mám doma takový sex hračky. Tak ahoj atěšim se na tebe můj miláčku.

Avatar sampon sampon před pár měsíci

Nechal bych si ho vykourit

Avatar Rebelka Rebelka před pár měsíci

Apac jeslí mi chceš vylízat tak klidně.Zavolej a domluvíme se 603 595 007 už sem to psala dlouho sem neměla sex a můj starej jak někdo psal je fakt na chlapy řekl mi to ale mě to nějak nevadilo.Apac kolik ti je? Doufám že lížeš dobře.

Avatar Apac Apac před pár měsíci

Apac neni z Havirova. Ale zjistil jsem,jaky to tu je. Oznaceni žen,tu pouzivaji,hlavne buzny :( fuj ble

Avatar Mirek Mirek před pár měsíci

Moc rád lizu picu

Avatar Třešnička Třešnička před pár měsíci

Apac s Havířova

Avatar Rebelka Rebelka před pár měsíci

Klidně lízej a šukej a jinak jestli chceš můžu lízat tvýho.Teda jestli chceš jinak mám ji krásnou a mám vibrátor takže mi tam můžeš strčit vibrátor je to velmi příjemné jinak je mi 20 sem krásná. Takže volej na číslo 603 595 007

Avatar Apac Apac před pár měsíci

Rebelko chceš vylizat?

Avatar Apac Apac před pár měsíci

Tresnicko,od kud jsi? Chtel bych vidět tu tvoji pipinku a lizat jí ;)

Avatar hogo fogo hogo fogo před pár měsíci

lk51124@seznam.cz

Avatar hogo fogo hogo fogo před pár měsíci

vylížu každe

Avatar tomas tomas před pár měsíci

kdo nejaka lolitka na liyani

Avatar Lízání bez přestávky Lízání bez přestávky před pár měsíci

Kdo chce vylízat ať volá na číslo 603 595 007 a domluvíme se na to rád by sem lízal líbí se mi to a je to boží jinak lízám dobře.

Avatar Je mi 15 Je mi 15 před pár měsíci

Třešnička, napsal jsem, ale asi nebudeš chtít, ale za pokus to stojí

Avatar Třešnička Třešnička před pár měsíci

Ahoj chtěla bych aby mi to někdo udělal. Tak se mi ozvěte: natalkatre@seznam.cz

Avatar pičulíz pičulíz před pár měsíci

Rebelko s čím má tvůj starej problém,není nahodou na chlapy?Já tě klidně vylížu a užiješ si to.Kontakt na mě máš níže .stačí napsat do mailu a domluvíme se

Avatar Je mi 15 Je mi 15 před pár měsíci

Rebelka? Rád bych ji viděl, je mi 15 a rád bych to zkusil, takže pokud máš zájem, můžeš mě to naučit

Avatar Rebelka Rebelka před pár měsíci

Každýmu chlapovi se moje pipinka líbila a proto taky podvádim svýho chlapa protože mu to přijde divný.

Avatar apac apac před pár měsíci

Ženský,mám velkou chut lízat pecičku :) . Která chcete vylízat ???

Avatar JIRKA JIRKA před pár měsíci

AHOJ HOLKY RAD VYLIZU KUNDICKU I CELOU NOC BEZ PRESTAVKY JE TO NADHERA LIZAT KUNDICKU I CELE HODINY A PAK HO ZASUNOUT A PAK ZASE LIZAT KTERA SE NECHA VYLIZAT Z PRAHY I CR PRAVYDELNE 775606403

Avatar doleondra doleondra před pár měsíci

Já bych chtěl už lízat ale nikoho nemám

Avatar MarkoMarmo MarkoMarmo před pár měsíci

Strasne rad lizem zenam pice a ked si ju pekne roztvorim a zbadam tu nadheru tak len lizem a neviem prestat staci sa ozvat

Avatar Paja Paja před pár měsíci

Ahoj holky kdyz uz jsme u tohohle tematu,tak bych si to chtel parkrat vyskouset vsechno vam reknu po telefonu nebo si me najdede na facebooku Pája Pavlík Hošťálků a moje cislo je 705 276 336 nebudete litovat

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Ja lizu strašně rád baví mě to celé hodiny. Miluju vůni a chuť pipinky lizal bych každý den. Pokec na jarous33a@seznam.cz

Avatar myspulinka72 myspulinka72 před pár měsíci

Mám super dobrého přítele.Je to mistr v lízání vžda mně ji pěkně vylíže a líže dlouho i hodinu v kuse a ju se vždy při tom krásně udělám a teče a někdy i stříkám no prostě je to super ale i v sexu.

Avatar pičulíz pičulíz před pár měsíci

VZKAZ PRO REBELKU.Jestli potřebuješ přelíznout napiš mi do aviatik43@email.cz a tam se domluvíme co a jak.

Avatar pičulíz pičulíz před pár měsíci

Je mi 53 let a v sobotu jsem lízal 31 letou,když byl její starej v práci.Nejlepší na tom je ,že je to kolega.Moc se o ni nestará,věčně někde na melouchu,tak jsem ji pozval ke mě na kávu.Po chvilce povídání jsme se přesunuli do ložnice a povídali si tam .Najednou jsem zaregistroval ,jak říká ,že jí moc chybí sex a tak jsem šel pomalu na věc.Nejdříve jsem ji hladil na paži a na zadku.Po chvilce jsem zajel mezi nožky a cítil jak povoluje a tak jsem pokračoval a zároven jsem ji začal cumlat ouško,když v tom začala sténat a já věděl že je moje.Zajela rukou pod deku a rozepnula si kalhoty,které měla doté doby na sobě.Moje ruka věděla co má dělat a tak se sunula pod kalhotky na vyholenou pipku.Prostředníček začal pomalu zajíždět do její mušle a ona zase zasténala rozkoší.Vzala mojí hlavu do dlaní a začala mě sunout hlavu k její jeskyni.Tady už nastoupil jazyk na noční směnu a začal jsem ji lízat a lízat až se udělala několikrát zasebou.Potom už chtěla odejít ,tak se utřela,natáhla kalhotky a začali jsme se líbat .Já jí zajel znovu rukou dolu a najednou si kalhotky ze sebe docela brutálně servala a šlo se nové kolo.To trvalo skoro další hodinu.Těch orgasmů co dosáhla bylo několik.Byla to vášnivka jak hrom.Celé ruce mám poškrábané,ale stálo to za to.A proto vám můžu jen vřele doporučit,že lízačka je to nejlepší, co ženský dostane tam, kde je chcete mít.Od té soboty jsem přešel jen na lízačku a stále je to v pohodě .Dnes má starej zase tři dni noční ,tak hurá lízaná.Chlapci nebojte se toho je to super.

Avatar Rebelka Rebelka před pár měsíci

Jak mám říct chlapovi aby mi lízal vagínu?

Avatar Rady Rady před pár měsíci

Když je clovek spravne vzrusenej..to se líze nejlepe..delat zvraceny věci..treba si nechat nacurat do pusy a taaak..ale bez vyruseni to nejde..mozna jen tem co to delaj za prachy.

Avatar Cenda Cenda před pár měsíci

Rád lížu obě dírky, která máte zájem napište 731271046 Olomoucko. Zdraví a čistota podmínkou.

Avatar ivikula ivikula před pár měsíci

miluji to když mi líže muj manžel je to superrrr !!

Avatar Tb978788 Tb978788 před pár měsíci

Holka z ústí co chce vylízat? Napiš na tb878899@gmail.com

Avatar Mili Mili před pár měsíci

Lizáni je super

Avatar Jana Jana před pár měsíci

Muži lízejte ženy...je to boží a orgasmus je vždy!! Já to mám hodně ráda a můj muž nechce....musím hledat jidnde.Mám milence a ten to umí nej na světě..milenec mě tak vylíže a tolik orgasmů mám že od něho sotva jdu!! A vo tom ot je!Můj muž o tom neví a tráví chvíle na rybách...jen kdyby věděl jak si užívám a mám orgasmiscké křeče z jiným.

Avatar delnas delnas před pár měsíci

Nejaká slečna ci paní na toto krásné téma Šluknovsko

Avatar Bobo Bobo před pár měsíci

Ktera to ma rada okoli Roudnice nad Labem rad pekne vylizu. Piste na helabo53@gmail.com

Avatar Michal9991 Michal9991 před pár měsíci

Bydlim ve frydku misktu a kdyby mel nekdo zajem at odpovi na tuto stranku a at tam napise moje jmeno doufam ze jse nekdo ozve

Avatar Michal9991 Michal9991 před pár měsíci

Rad bych to skusil lizat picku

Avatar Apac Apac před pár měsíci

Ahoj,jsem z Prahy. Rad lizu picku,hraji si. Je mi 47 let.Je tu nějaká nadrzena co chce nezavazny sex???

Avatar Marmo Marmo před pár měsíci

Ktora to ma rada rad pridem a vylizem ti pipinu milujem to a budes velmi spokojna to ti garantujem 0907943096 KE

Avatar bruno bruno před pár měsíci

Kdo ma zájem dámy a slečny rád vylížu Frýdek-Místek 728750189.

Avatar bobo bobo před pár měsíci

Miluji lízání je to boží. Holky pište helabo53@gmail.com

Avatar Jemi15 Jemi15 před pár měsíci

Strašně mě to láká :D Nějaká kočka to zkusit? :)

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Rád lizu chci to porad miluju vůni nadrzene vaginy holky piste na jarous33@seznam.cz

Avatar nikytka nikytka před pár měsíci

Chci jí pořádně. Vylízat přidej na facebooku. Nikolka veverka Frintova.

Avatar Znojmak Znojmak před pár měsíci

Někdo ze Znojma na lízání?

Avatar furan furan před pár měsíci

Rad lížem vaginu, pred aj po sexe. Raz sme sexovali v parku bola to rychlovka, nevydržal som dlho a vypustil som celu dávku do jej mušličky, ked sme prišli na byt vyzliekla sa, stiahla mokre gatky, sadla na okraj postele a povedala: teraz mi ju vylíž!,strašne ma to vzrušuje ked z pičky vyteká sperma. Email: Furan@azet.sk

Avatar lasturka lasturka před pár měsíci

Ahoj holky(zeny)Mame tu vikend a leje jak ...,co s tim udelame,zustal jsemomentalne sam.Rozzhavenej klitoris neni k mani?

Avatar Kundo Lee Zatch Kundo Lee Zatch před pár měsíci

Zdravím dámy, je mi 15, pište holky 15-20 let na mail smejky.2001@seznam.cz Kdo chce vylízat, a je z okolí Prahy nebo z Prahy, pište.

Avatar janek janek před pár měsíci

Ahoj dámy mám chuť na vaše vlhké kundičky..napiš mi na prokdanka@seznam.cz

Avatar Nadržená lesbička Nadržená lesbička před pár měsíci

Ahoj jmenuju se Káťa a jsem moooc nadržená kdyz tak víměna fotek a pak schůzka.... Pridej si me na snapchatu : ksoukupova31 . tesim se na holky i kluky

Avatar Tonda Tonda před pár měsíci

Velmi vzrušujíci.Rád lížu ženu až do vyvrcholení.

Avatar lasturla lasturla před pár měsíci

Joo lizani muslicky je fakt super Je uzasne po chvilce lizani videt a citit jak se jeskynka zacina plnit jeji stavickou a zacnou vaginalni svaly pracovat.Umim lizat dlouho,ale je to zaber na pindoura,ten je potom tak tvrdej ze to snad neni ani mozne,jako by byl z kamene a potom ma uzasnu vydrz a nstaci mu se vystrikat jednou.Je potom kresne soustat dve hodiny vkuse,ale to se zase zenskym moc nelibi,protoze ji rozpichanou,ale je super volna a strasne mokra a to je strasne krasny!!!Nesmi byt moc zarostla a je jedno zda je hubena ci silnejsi mlada ci starsi.Kdyz se to libi oboum tak proc ztracet cas a jde se na lizando.Take jsem zapomel na to ze cim dele lizu treba do poledne tak do vecera je polotvrdy a nevi kdy ma dost.No a ted me ceka honicka ptacek uz ceka ,tak ahoj

Avatar lasturka lasturka před pár měsíci

Ahoj holky.Neni pro me nic krasnejsiho nez lizani vasich jeskynek.Je uzasne po chvilce hry videt a citit jak vam pekne vlhnou dirky a posevni svaly zacinaji pracovat.To je super.Nepovedlo se mi lasturku vylizat az k jejimu vystriku,vzdycky to ukonci a hupsne na pindoura a dodela se takto a to me mrzi.Je to ale super hra nez na nej nasedne tak z nej tece stava jak z potoka a krasne to klouze a na to jak je tvrdej z te hry tak nevi kdy ma pinda dost,jedno vystriknuti do dirky nestaci a tak dve hodky si jen tak soustame az je z toho jeskynka rozbolavena a krasne mokra a vlacna.Joo lizani je proste uzasne a je jedno ze je tlusta,hubena,mlada,starsi,nebo stredni vek,nesmi byt moc zarostla.Tak cauky,nez protejsek dovoli tak si to jdu preventivne udelat.A take je moc hezke kdyz si ji holky lizou navzajem,ae tretiho nepotrebuji.Jsou tu dve holky na hrani a ja bych se jen koukal,mozna???

Avatar janek janek před pár měsíci

Ahoj vám všem miluji když žena lízáním vlhne a cáká..

Avatar kundolíz VI kundolíz VI před pár měsíci

Dráždím ženu ústy opravdu moc rád a baví mě to víc než soulož. Ale moc bych prosil ženy, když se vyvíjí perspektiva, že k něčemu takovému dojde, aby provedly intimní hygienu. Zvláště pokud od posledního mytí uplynulo více hodin a mají za sebou nějakou fyzickou činnost, nebo je vedro. Vaše vybavení má mimo jiné i tu vlastnost, že se "rychle kazí". Mějte trochu soudnosti a neočekávejte že partner bude odvařený z doslova archeologických vrstev usazenin vašich výměšků, na kterých už dlouho hoduje rozvinutá kolonie bakterií. To opravdu přejde chuť i jinak nadšené lízače.

Avatar Holka co chce lizat Holka co chce lizat před pár měsíci

Ahoj nechcete mě někdo přijet lizat bohužel u mě doma to nejde ale venku někde u lesa nebo v autě by to bylo hezké pokud někdo bude mít zájem napište mi prosím na email sarkamargita@seznam.cz

Avatar kantyn kantyn před pár měsíci

Není v sexu nic lepšího než partnerce lízat kundičku a jazykem zajíždět co nejhlouběji a také dráždit poštěváčka a lízání kundičky je v sexu to nejkrásnější a lízat až do jejího ogasmu.

Avatar mucko mucko před pár měsíci

Nejlepši je když se ti při lizáni ještě trochu vyčura do pusy,je to boží.

Avatar Rostík Rostík před pár měsíci

Miluji lízání kundičky dlouze, něžně, jemně a pak divoce. Rád lížu kundičku mokrou od semene, je to naprosto úžasné cítit šťávy obou na jazyku. Krásné je pak sjet jazýčkem k zadečku a dokola jej olízat a zase zpět a jazykem hluboce dovnitř kundičky a nasát poštěváček, brnkat jej jazykem, olízat pysky kundičky, prostě si užívat tu nádhernou rozkošnou mokrost a vůni.

Avatar Kaktus Kaktus před pár měsíci

Taky rád lížu kundičky, miluju tu vaší šťávičku...kdyby nějaká kolem Plzně chtěla...kaktus766@seznam.cz

Avatar Lizanek23 Lizanek23 před pár měsíci

Ahoj holky a damy.jsem z prahy,hubeny,23let a chtel bych si moc moc liznout 735098258

Avatar korzar korzar před pár měsíci

Chtel bych tet lizat nakou kundu

Avatar normalní kluk normalní kluk před pár měsíci

Lízání miluju, někdy je třeba tlačit jazykem jindy zase jen tak hladit a někdy použít jen rty, ale lízání prostě miluju, dělal bych to všude a každé, která by si řekla... profesor@atlas.cz

Avatar myspulinka72 myspulinka72 před pár měsíci

Můj přítel mně vždy pěkně vylíže je super líže mně i poštěváčka a přivede mně k pěknému orgasmu a nškdy mně líže kundičku i hodinu v kuse

Avatar vasil vasil před pár měsíci

je super lízat ,je to můj koniček

Avatar Radas Radas před pár měsíci

Moc rad lizu cele hodiny podle praní slečny, kdyby měla některá zájem ad se ozve 721779720

Avatar pepíno pepíno před pár měsíci

Lízání miluju, nejlépe starší ženě, která si to dokáže hezky užít :-P son_2002@volny.cz

Avatar zector zector před pár měsíci

Miluji lízání a rád každou ženu vylížu.Chcete některá?Rád přijedu.

Avatar Lizal Lizal před pár měsíci

Lizani je moc super. Je mi 17 a lizani se setrenici milujem. Sestrenici je 10 let a moc se jí to líbí. Vím že to co dělám není správné a nemůžu si pomoct. Zbývá mi jen doufat že to nikomu neřekne a já nepůjdu do basy.

Avatar delfavero delfavero před pár měsíci

Nic není lepšího než ženě pěkně vylízat kundičku i poštěváčka a ona se při tom pěkně udělá.A lízání musí být každý den.A kdo nezkuzol neuvěří a kdo nezačal nepřestane.

Avatar rené rené před pár měsíci

pro nadrženou NEVU - krasne bych ti to udelal - prožilas bys velikou slast odepís-

Avatar rené rené před pár měsíci

ja šílene miluji lízat...ale to musí skutečne vědet jak?? Pěkne ( i zezadu) sié přitulit k pindušce a chytit pěkne pošteváčka mezi rty a cucinkat-cucinkat s pekným líznutim mezitím a ženská se uudelá i víckrát a mne do pusinky nebo na obličej-Nikdy nesmí muž pustit poštačka z pusy když ženská se udeláva,pak to bude víckrát za sebou a bude štastná a bude te chtít jako mne-i když ted nemám ženu starší kolem 45-55 a silnejší baculky to je nádhera... tak pusinky pa pa ozvise tikoz@seznam.cz

Avatar 2jarmil@seznam.cz 2jarmil@seznam.cz před pár měsíci

Ahoj baví mě to dělám to rád a líbí se mi jak si to partnerka užívá .

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Miluju lizani dělám to rád a dlouho nejrac každý den napište holky a pokecame jarous33a@SEZNAM.CZ

Avatar Sem nadržená neva Sem nadržená neva před pár měsíci

Njakej muž z prahy a okolí co by vilizal holce 35-40let

Avatar Sem nadržená neva Sem nadržená neva před pár měsíci

Twllll chci lízat??

Avatar Sem nadržená neva Sem nadržená neva před pár měsíci

Také to mám ráda pekne clanky?m

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Miluju lízani dělám to rád a dlouho cele hodiny

Avatar Fuj Fuj před pár měsíci

To je fuuuuuuuh

Avatar fanny fanny před pár měsíci

Už jsem poznal hodně žen,mladší,starší ne nejsem žádný Casanova,ale normální chlap. Je pravdou že každá to má ráda jinak.Ale jisté je že rozkoš je ta nej věc.Člověk jako by nereagoval na nic.A jen si užíval slast milování.Já velmi rád lížu,spíš než sex je pro mě lízání.Mám s toho větší požitek,když se žena svíjí slastí.A věřte u spoustu žen to tak bylo.Nedošlo ani k sexu.Proto,jsem u této praktiky také zůstal.A věřím že pokud budu moct tak u toho zůstanu.Je mi málo přes 50let a kdyby, měla některá z dam , či slečen, zájem napište.Rád odhalím i vaše tajemství,rozkoše.Moje adresa fanny244@email.cz.

Avatar durdo durdo před pár měsíci

lízanie je fajn,

Avatar Jarek Jarek před pár měsíci

Když líži manželku, musím na to pomalu a postupně sílit...To jsou pak orgasmy a žena u toho pak náramně kříčí, až bouchají sousedi!! Normální sex třeba na koníčka to není ono a nemá takové orgasmy jak při pozvolném lízání!!Proto lízejme všichni!!!!

Avatar Lizac Lizac před pár měsíci

Ahojky rád lizu picinku a rád i prdelku přeji to hodně ženě rajčaje

Avatar Jarda Jarda před pár měsíci

Ja miluju lízání užívám si to a vydržím to treba hodiny rad se dívám na svijejici se tělo blahé zeny kdys ji lizu pipku uzasny pocit i chuť.

Avatar Kundolog Kundolog před pár měsíci

ten Lízač co je v chtu je nějákej trouba co neumí psát i/y kundički vilízat vikouřit s takovouhle asi ještě dlouho nezasune :-D :-D

Avatar Koleda Koleda před pár měsíci

Lízání je prima,jeste když je mokry org.krasa.Chce některá udělat?dvorakj123@seznam.cz

Avatar pichal pichal před pár měsíci

lizat je super i bez sexu a to i v 70ti prsty ji udelaji do mdlob

Avatar bozenka bozenka před pár měsíci

Lízání kundičky mě moc láká, a to i dlouhodobě. Je mi 35, prý sympatická, z Prahy. Ještě mě nikdo nevylízal tak, abych se udělala. Uděláš mi to ty? Můžeš lízat jak dlouho budeš chtít. bozenka.slepickova@seznam.cz

Avatar radek radek před pár měsíci

taky bych poradne lizal a pak celou noc mrdal

Avatar ustecak19@seznam.cz ustecak19@seznam.cz před pár měsíci

Jsem bi 30 letá štíhlá žena a hledám bi přítelkyni i s přítelem k dívčím hrátkám, popř. výměně partnerů. UL tel.737 959 492. Možno i Swingers.

Avatar Lízálek Lízálek před pár měsíci

Kdo nelízal tak neví o co přichází

Avatar petruco petruco před pár měsíci

najde se holka z Hodonína která by chtěla vylízat?

Avatar BON BON před pár měsíci

oralni sex je ale opravdu velke vzruseni pro kazdeho, mam ho moc rad, a sve byvalce to lizal skoro kazdy den... ted uz neni. ale ktera by to chtela zazit dloouuhee lizani s dovedenim do mnoho krat orgazmu, tak klidne dejte vedet na bolegn21@seznam.cz nebo na mob. 727 9 727 18 a jsem z Prahy. jinak se zivim jako mobilni maser...

Avatar sailor sailor před pár měsíci

Ahojda ani ja neznám vetší vzrušení, nez kdyz lížu kundičku mé krásné ženy, které se to moc líbí!:)Ona přitom saje štávu z mého ...který také teče.))

Avatar blbl blbl před pár měsíci

Rád bych zkusil holku vylízat,tak jak by si přála :)

Avatar blbl blbl před pár měsíci

Není tady nějaká která by se nechala vylýzat? :)

Avatar Laura Laura před pár měsíci

Já bych se klidně nechala lízat, je to příjemné :)

Avatar dieselbitch dieselbitch před pár měsíci

lížu lížu až do sucha :-D

Avatar Kristy Kristy před pár měsíci

Musím říct, že ve svých 20 letech, jsem ještě nikdy nebyla nikým lízána, nikdy na to žádný přítel nebyl... Ale jako takové se mi moc líbí ta představa :-) určitě super článek :-)

Avatar roy roy před pár měsíci

jojo lížu rád a dlouho je to krása když mi pa šťávička stéká po tváři

Avatar Jaja Jaja před pár měsíci

Myslím si, že tyto intimnosti bysi měl nechat každý pro sebe. Kdyby ty vaše rady četly naše babičky, ty by asi koukaly jak se ty další generace ukaji.Mam takový pocit, že dnešní generace už neví roupama co by.I když jsem také jenom žena a sex mám ráda. Mějte se a hlavně se chraňte.

Avatar Persil11 Persil11 před pár měsíci

Odporúčam dochutit kokosovym olejom.Krásne vonia,fajn chutí.

Avatar lízák lízák před pár měsíci

lízáni to je nádherná šílenost .Bez lízání to není ono.

Avatar NeoJeLesba;) NeoJeLesba;) před pár měsíci

mám holku kterou ráda lížu ;)

Avatar smrdímiztlamy smrdímiztlamy před pár měsíci

Nejlepší ve vagíně je ten žlutobílej tvaroh, ten se doslova rozplývá na jazyku, a zanechává dlouho trvající a nezapomenutelný zápach v ústech.

Avatar filip filip před pár měsíci

Veronika (co napsala: Jen lízejte muži, lízejte. Nádherné je to v poloze 69 kdy by měla být žena nahoře. Prohnutá v zádech a s vystavenou kundičkou proti mužově obličeji. Vzniká tak vzájemná symbióza kdy žena co si to užívá, tak si užívá také mužského penisu v ústech. Je to blaho pro oba. Občas soulož přerušit a chvílemi se tímto způsobem věnovat jeden druhému hodně sex okoření. Hodně vzájemné také je když se tato praktika šedesátdevítky uplatní po mužském vyvrcholení a vycucne své sperma z vagíny a pak Vám to jazykem buď předá do úst, nebo rozmazává po těle. Jenže ne každý dokáže po vyvrcholení pokračovat. ) děsně mě to vzrušilo ozvi se na filipkratonohy@seznam.cz :)

Avatar laslo laslo před pár měsíci

moc rad lížu kundičku,hlavně se věnuji jazykem poštěváčku

Avatar diblo diblo před pár měsíci

Ktera chce vylizat?

Avatar delfavero delfavero před pár měsíci

Přítelkyně má moc ráda když ji lížu kundičku a to na mnoho způsobů a dokážu lízáním přivést k orgasmu a lížu i hodinu v kuse i poštěváčka a pěkně se přitom svíjí a vzdychá.

Avatar kami001 kami001 před pár měsíci

nejaka na lizacku 737 659 489

Avatar kami001 kami001 před pár měsíci

nejaka na lizacku 737 659 489

Avatar clementina clementina před pár měsíci

taky se mi líbí, když mi jí pěkně vylíže,a když mi do kačenky ještě u toho strká prsty. To je slast. A pak když mi ho tam pěkně strčí,nelíp zezadu, tak jsem během chvíle udělaná.

Avatar Ruže Ruže před pár měsíci

Lizani kundičky je boži když si mě mužsky vezme ze zadu a vylizava mi celou pičku je blaho pak jak začnu střikat při orgasmu

Avatar Aleš Navrátil Aleš Navrátil před pár měsíci

Zdravím všechny. Našla by se nějaká žena z okolí Kyjova, na krásný sex? V případě zájmu volejte na 608503660

Avatar SOUMEN36 SOUMEN36 před pár měsíci

Hledám holku,ženu z okr.Hodonín,která miluje dlouhé lízání kundičky a moc ráda se nechá přivést jazýčkem ve všech možných polohách až na vrchol slasti a nazávěr se vždy ještě moc ráda udělá do mé pusy,mužeš zažít neomezený počet vyvrcholení SOUMEN36@post.cz

Avatar TONO TONO před pár měsíci

praktykuji lízaní. Je fajn .Většina žen je šťastná a udělá se . Ik když to nepřizná .

Avatar jirka jirka před pár měsíci

prosím nějakou holku se kterou bych mohl natrénovat lízání pro přítelkyni lustajirik@seznam.cz

Avatar lizalek lizalek před pár měsíci

Je tu nejaka starsi dama ktera by chtela vylizat muslicku chrasticko@seznam.cz napis

Avatar lizač lizač před pár měsíci

kdiš rat negdo liže kundički tak co jenatom ale žena pak musi taky vikouřit pero nebo jinak nic ok

Avatar notone notone před pár měsíci

Fuj, kdo by chtěl lízat něco tak hnusného jako je vagína, vždyť je to na zvracení!

Avatar lizal-nelizal lizal-nelizal před pár měsíci

Tahle praktika není o žádném návodu, stejně jako cokoliv v sexu. Každá ženská potřebuje jedinou věc: cítit se jako bohyně, o tom to celé je. Žádný návod není univerzální a ženy jsou jako čínská elektronika-každý kus je originál, navíc v tomhle případě dost egoistický. To co je pro jednu moc něžné je pro druhou moc drsné, málo romantické, moc hrrr atd. Návod na lízání je stejně hloupý jako návod na kouření, souložení, odpanění atd. Jediné co musíte vnímat je reakce partnerky na to, co jí právě provádíte. Každá je ujetá a každá je originál, jedna chce jazyk, druhá jazyk a prsty, třetí jazyk a prsty vzadu, čtvrtá jazyk a dušení .... takže experimentujte (pokud na to máte čas) a uvidíte :-)

Avatar the licker the licker před pár měsíci

ja tky hce lizat

Avatar pokud jazyk prsty mám soulože pokud jazyk prsty mám soulože před pár měsíci

Pokud jazyk prsty mám soulože senelekám....

Avatar Mrdal Mrdal před pár měsíci

Moje láska má rada gdyš můj jazýček olizuje její sladkou kundicku

Avatar martinus martinus před pár měsíci

Zajem o sex napis tu na skype Martin Scalety kdyz nenajde tak napis kalimero4481

Avatar t t před pár měsíci

t

Avatar lízal lízal před pár měsíci

jak já to miluji stejně jako sex

Avatar peto peto před pár měsíci

chutí jak ryba

Avatar Lenka Lenka před pár měsíci

Mě to taky moc vzrušuje,ale ten můj mi to nechce takhle dělat,že prý ji mám moc kyselou,tak nevím co s tím

Avatar Maruška Maruška před pár měsíci

Máš pravdu Mirku, je to fantastické, moc se mi to líbí a rajcuje!

Avatar Mirek Mirek před pár měsíci

Já to považuji za krásné, když ji lížu vaginku je v sedmém nebi a ty orgasmy normální soulož tak nevytvoří, a pak ta šťávička z kundinky-mňam!Nic lepšího neznám!!!Zkuste to také a nebudete litovat.

Avatar hanis hanis před pár měsíci

já bych nelízal,je moc slaná...

Avatar Marianesko81 Marianesko81 před pár měsíci

Jaj tak tohle ja miluji je tady kocka ktera si to necha udelat marian 34 napis mi na marianesko2@seznam.cz

Avatar Jaado Jaado před pár měsíci

Milují to je to nádhera

Avatar Martas1981 Martas1981 před pár měsíci

Pokud chces ukazat jak ji spravne vylizat tak napis mi608365840 Marian 34let

Avatar rarasek rarasek před pár měsíci

ja rad lizu picu cely den az do orgasmu

Avatar petruco petruco před pár měsíci

lížu rád až k orgasmu,jsem z HOdonína,kdyby tu byla nějaká holka stačí říct

Avatar Pornooooo Pornooooo před pár měsíci

Je tu nejaka holka z Olomouce která chce vylizat kundicku?

Avatar žofka žofka před pár měsíci

ten kdo tak rál líže je u mě vítán

Avatar Peter 26 Peter 26 před pár měsíci

Najlepsie otocit na styri sputat ju a pumpovat donej a rukou bit po zadku a druhou jemne skrtit :)

Avatar Tomio73 Tomio73 před pár měsíci

Kdyby některa chtěla nadherne vylízat A rozstříkať broskvicku ať písne Rad si ruzne hrají Temio@seznam.cz

Avatar KOSÍK KOSÍK před pár měsíci

NÁDHERA

Avatar KOSÍK KOSÍK před pár měsíci

LÍZAČKA JE NEJNÁDHERNĚJŠÍ VĚC,KTEROU JSEM KDY ZAŽIL

Avatar STETAK STETAK před pár měsíci

IVANO klidne te liznu odkud ses mam to rad lizu do sucha miluji gdyz strika stava a ja nestiham sat STETAK44@seznam.cz

Avatar severočech severočech před pár měsíci

Tak to mě je sedmdesát a užívám si to.

Avatar Tonda Tonda před pár měsíci

Kdo by chtel poradne vylizat stačí napsat je mi 20 let

Avatar angels angels před pár měsíci

Je to hodne vzrušující když ho tam da a hraje se tam snim ..:-)

Avatar Mysak Mysak před pár měsíci

Ja mam jednu zasadu holku udelat dvakrat jazykem a pak perem

Avatar Georg Georg před pár měsíci

Mnamka

Avatar tom tom před pár měsíci

Ahoj Ivanko tu adresu bych fakt chtěl

Avatar lízătko lízătko před pár měsíci

Nejvic rajcovní je lízání paní sousedky když usne na strěše vzdycky dela ze spi tvrde

Avatar kocicka kocicka před pár měsíci

Je to nádherná věc mám to dvakrát až třikrát dene a moc se a to líbí a obzvlášť ten orgasmus je to zuzovi doporučují všem vyzkoušet.

Avatar IGOR IGOR před pár měsíci

MOC KRÁSNÉ SUPER

Avatar FERO FERO před pár měsíci

JETO KRASNE JETO KRÁSNÉ.

Avatar fox fox před pár měsíci

jak rad bych nejakou ženu pekně vylízal ve věku od25let do45let.postavy střední nebo hubené prsa tak 3 mě více vzrušuje orání sex než klasický kdyby žena chtěla tak ad´da nasebe kontak je mi 50 let vyška 174 střední postavy tak ahojky fox

Avatar Ondatra Ondatra před pár měsíci

Ližu piču každý den - jazyk mám už obroušen. Lížu píču pořád dál - aby mi ten čurák stál. ☺

Avatar Lízálek Lízálek před pár měsíci

Také miluji lízání...a Veronika měla super příspěvek...nevídaně mě vyrajcovala...

Avatar pipi pipi před pár měsíci

rad lizu je to dobra věc třeba 3krat denně není tu někdo z havirova kdo by chtěl vylizat?

Avatar vlasan vlasan před pár měsíci

Lizám rád neustále,,je to nekonečné pořád krásné

Avatar Salhan Jekuš Salhan Jekuš před pár měsíci

Ou..líz le pohádková záležitost..Lízal bych furt a pořád..Miluji hrátky s análkem..Ovšem dámský jazýček na jahůdku je také boží..tak proč to kundičkám neoplatit..Najsi mne na FB a budem lízat napořád.kdykoli a kdekoli..Tvůj Salhan Jekuš....

Avatar hodinoví manžel hodinoví manžel před pár měsíci

já miluji ženy co sou přírodní a mám rad lízaní

Avatar Honza Honza před pár měsíci

Kolik jazyků umíš...tolikrát jsi člověkem!!!

Avatar sexicek sexicek před pár měsíci

ahojky miluji lizani vaginy na plno bez prestani je to nadhera moc pekne kdyz se do toho vziju jsem uplne v jinnem svete lizani vaginy jsem lizal 4.H bez prestani a sridal jsem sex na plno a zase lizani je to pekne kdyz zena u toho heka protahuje sve telo na plno ja hrozne miluji zenske telo ktere se samo uvolni moc pekne lizani je moje stavicku moc miluji a nekolikrat cekam az to zni jde ven.

Avatar miras miras před pár měsíci

Nejraději lížu zezadu obě dírky, chtěla by nějaká ?

Avatar muslicka muslicka před pár měsíci

Lizani miluju a po precteni Je moje muslicka úplně mokrá. Teď by bylo úplně bozi kdyby mi ji nekdo vylizal . No nic jdu si to udelat.

Avatar Lízal Lízal před pár měsíci

já líži svou milenku a ta se udělá při tom snad 8x....pak už je vysílená tak moc, že už ani nechce klasický sex s výstřikem dovnitř!!

Avatar martinosso martinosso před pár měsíci

Lížu moc rád,protože jsem při mrdání hned hotovej,tak musím.

Avatar soustalista soustalista před pár měsíci

Ahoj Ivano , jsem tady protebe a vylizuti krane tvou kacenku

Avatar ahoj Ivanko ahoj Ivanko před pár měsíci

Ivanko?

Avatar Ivan Ivan před pár měsíci

Ivanko tak piš! :D

Avatar Ivana Ivana před pár měsíci

Tak bych to teď chtěla, jestli tu teď někdo je, napíš třeba komentář. Dala bych adresu na e mail. Je tu někdo ?? Ivana.

Avatar Marvin Mexl Marvin Mexl před pár měsíci

Jednou na perniku jsem lizal 4hodiny , slecna se udelala asi 8x tekla mi uz i trosku krev pod jazykem sem si odtrhl uzdicku mebo jak se to jmenuje , slecna malem uz dostala infarkt jak ji tlouklo srdicko...Jinak moc nelizu,mam spise nahodny sex a nechci lizat po tom co se treba rano do ni udelal pritel a semnou ho jen podvede na wc v klubu...

Avatar mili mili před pár měsíci

Je to opravdu hezke pro oba

Avatar SOUMEN36 SOUMEN36 před pár měsíci

Já miluju lízání a rád bych našel holku z okr.Hodonín,která by chtěla lízání pořád a já ji mohl jazýčkem pořád přivádět k orgazmu. SOUMEN36@post.cz

Avatar frenky frenky před pár měsíci

Taky rád lížu kundičku vyšukat a vystřikat a znovu vylizat

Avatar Veronika Veronika před pár měsíci

Víte co nejhorśího může při sexu slyšet muž ??? - Ahoj zlato, už jsem doma....

Avatar Dolores Dolores před pár měsíci

Zbožnuji to !!! Když mne stahne za kotníky sundá mi kalhotky a vnoří do mne svůj jazyk a rejdí od analku po poštěvaček krouží, kouše tahá mně za pysky a potom m vyrejdí jeskynku, az jsem celá nadržená mne otoči na čtyři a nadherně mne o...!!!! Luxus Za par generací to bude rarita !!! Nebo vsichni uz budou homosexualove...

Avatar Lucka Lucka před pár měsíci

Tak moc bych si teď přála být lízaná a ten penis aby do mě vnikal, aby mě krásně pumpoval. Musím se po někom poohlédnout, dělat si to sama, to není ono. Ve dvou je to přece tak moc hezké, a když je navíc jazyk šikovný, tak není hezčího pomilování. Chci to dnes znovu a znovu, jdi na fb a snad to vyjde. Všem přejí ty nejkrásnější sexuální zážitky... Lucie.

Avatar emco emco před pár měsíci

Mam rad lizani zrusuje mne kdyz je zena vlhka akdyz jeji stava mi tece do mojichust a vim ze je partnerka uspokojena

Avatar lizac lizac před pár měsíci

je to peknyyyy

Avatar Dove* Dove* před pár měsíci

Není nad to pěkně roztáhnout její lístečky ženství a nechat pokochat jazyk s poštěváčkem, nejlépe nasátým do pusiny .... mňam.

Avatar Xpi Xpi před pár měsíci

je to slast :D

Avatar robkoo11 robkoo11 před pár měsíci

lizanie to je paradaaaaaaaaaaaaa fajne

Avatar jardi jardi před pár měsíci

je to krásná slast,když muž dokáže si pohrávat s kundičkou jak jazykem tak prstíky :-)

Avatar XxX XxX před pár měsíci

Krasny pocit :-)

Avatar luis luis před pár měsíci

mam rad hluboke lizani kundicky s peknym vyprstenim vzdyt kdo nelizal nezil a k sexu se stavi jak k praci honem at to mam za sebou

Avatar luda luda před pár měsíci

Lizani to je parrrrrrraaaaada:-)

Avatar sex sex před pár měsíci

Super,lizani mně baví...

Avatar Jan Jan před pár měsíci

Jo lízání kundičky až žena ječí jak Viktorka, to je nádhera!! Musí se pomalu, přestávat a zase zajíždět a pořád dál a dál....pak je orgasmus u ženy hóóódně bouřlivý !!! Sousedi pak bouchaj na zeď!!

Avatar amichi amichi před pár měsíci

Lízání ženě velice rád dělám dobrovolně a 69 je ještě rajcovnější a pak jí opíchat a před vyvrcholením se nechat vykouřit až do konce.

Avatar Kocour Kocour před pár měsíci

Jsem expert na lizani

Avatar mls mls před pár měsíci

Super vec

Avatar mls mls před pár měsíci

Lizat a 69 je super

Avatar Fery371 Fery371 před pár měsíci

Správné lízání se musí naučit a koordinovat s pocity partnerky... Pak je ta správná nálada a orgáč je pak jak vyšitý a žena je maximálně hlasitá a to nejen nabudí muže ale i ženu do dalších aktivit v sexu!

Avatar Kateřina Kateřina před pár měsíci

Měla jsem přítele, který mně vždy lízal jako králíček Duracell. Stále dokola jeden pohyb jazykem sem a tam, jako kdyby měl jazyk na baterky..:)

Avatar hann hann před pár měsíci

super článok, v praxi to zaživam skoro vždy...niekedy aj nad pol hodky..

Avatar pepa pepa před pár měsíci

Nic lepsiho bych fakt nenapsal a ten kdo to psal, tak je fakt borec!

Avatar Zuza Zuza před pár měsíci

Lízání miluju, ale nic se nevyrovná tomu , když mě přítel otočí zezadu, jazykem mě podráždí a strčí mi péro do kundičky.

Avatar Marko Marko před pár měsíci

To co zde některé dámy píší je tak super rajc,že se miu opakovaně zvedá a mám šílenou chuť něžně i vášnivě,samozřejmě diskrétně pravidelně,nebo dle dohody nějaké dámě vylíži kundičku.Může být případně i naplněna semenem od partnera.Záleží mi na tom,aby to partnerku maximálně vzrušovalo,tekla a oba jsme si to mohli plnými doušky užívat,dlouhodobě i jinak.Milan Praha a plzeňský kraj.

Avatar Veronika Veronika před pár měsíci

Jen lízejte muži, lízejte. Nádherné je to v poloze 69 kdy by měla být žena nahoře. Prohnutá v zádech a s vystavenou kundičkou proti mužově obličeji. Vzniká tak vzájemná symbióza kdy žena co si to užívá, tak si užívá také mužského penisu v ústech. Je to blaho pro oba. Občas soulož přerušit a chvílemi se tímto způsobem věnovat jeden druhému hodně sex okoření. Hodně vzájemné také je když se tato praktika šedesátdevítky uplatní po mužském vyvrcholení a vycucne své sperma z vagíny a pak Vám to jazykem buď předá do úst, nebo rozmazává po těle. Jenže ne každý dokáže po vyvrcholení pokračovat.

Avatar Emili Emili před pár měsíci

Nikoho neodsuzuji --kazdemu se libi neco jineho NE

Avatar Teri Teri před pár měsíci

Super clanek,nenapsala bych to lip :)

Avatar mira mira před pár měsíci

Větší kravinu jsem nečetla! proboha doufám že to nečetlo hodně mužů . Když orální sex nemusíš tak prosím tě nerozdávej tak příšerné rady!nech si to pro toho tvého a neblbni hlavy ostatním! pánové. Zapomeňte na tyhle nesmysly! Já sice nevím nic o autech ale proč nenapsat pár rad mužům. Jistě to ocení . Že?!

Napsat komentář

Avatar

Další články

Masážní svíčka
Erotické pomůcky

Masážní svíčka Nikdy jsem příliš netíhla k nějakých BDSM hrátkám, ale vždy mě lákala troška nebezpečí a erotického napětí. Spoutané ruce, zavázané oči, očekávání, co se bude dít. Zároveň mám moc ráda masáže, hýčkání, doteky a chvíle, kdy se sex záměrně oddaluje až k šílené touze. Spojit tohle všechno dohromady se mi povedlo, díky masážní svíčce. Že jste o masážní svíčce ještě neslyšeli? Tak teď zbystřete, protože taková masáž je neskutečný zážitek pro oba!

Vanilopka 2.12.2014
Wow
Tipy a radyJen tak o sexu

Nej sexuální polohy Jaká je vaše oblíbená poloha? Poměrně zásadní otázka, na kterou ale mnohdy není snadné odpovědět. Pořadí těch, které mám nejraději já, se mění, ale pořád mi jde o to jedno. Nadřazený muž, hluboký průnik a možnost živého a prudkého sexu. A tak jsem se dnes rozhodla povědět vám něco o tom, proč a jak. Tím, co patří mezi nejoblíbenější pozice mužů a žen se zabývá řada výzkumů. Jeden vám řekne, že u mužů frčí poloha na koníčka, kdy prostě můžou jen tak ležet a u žen misionář, protože dosáhnou tak intimity mezi partnery, a naopak druhý výzkum jasně označí za nejoblíbenější polohu ze zadu, neboli na pejsky, protože jsme pořád tak napůl zvířata.

Vanilopka 26.11.2014
Masturbace
Jen tak o sexu

Masturbace Masturbujete? A umíte se o tom bavit? Seděla jsem takhle s kamarádkou u vína a ona si opět, už po několikáté posteskla: „Když já z toho sexu nic nemám, nevím, co mám cítit, jak to chci, nevím, jestli někdy budu mít orgasmus. Myslím, že jsem jedna z těch, které ho nikdy nemají...“ Napadla mě jediná spontánní reakce a zeptala jsem se, jestli si „to“ udělá sama. Její výraz mě přesvědčil o tom, že ač se spolu bavíme o sexu naprosto přirozeně, masturbace do našeho hovoru nepatří a ani patřit nebude. „Já to nedělám! Mám přece jeho!“

Vanilopka 19.11.2014