Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Nej sexuální polohy

Jaká je vaše oblíbená poloha? Poměrně zásadní otázka, na kterou ale mnohdy není snadné odpovědět. Pořadí těch, které mám nejraději já, se mění, ale pořád mi jde o to jedno. Nadřazený muž, hluboký průnik a možnost živého a prudkého sexu. A tak jsem se dnes rozhodla povědět vám něco o tom, proč a jak. Tím, co patří mezi nejoblíbenější pozice mužů a žen se zabývá řada výzkumů. Jeden vám řekne, že u mužů frčí poloha na koníčka, kdy prostě můžou jen tak ležet a u žen misionář, protože dosáhnou tak intimity mezi partnery, a naopak druhý výzkum jasně označí za nejoblíbenější polohu ze zadu, neboli na pejsky, protože jsme pořád tak napůl zvířata.

Nej sexuální polohy

Misionář nerovná se nuda, když si to umíte zařídit

Moje nejoblíbenější poloha a také poloha, ve které je podle mě nejjednodušší dosáhnout orgasmu je misionář. A nestydím se za to, i když mi přijde, že označit tuto polohu za nejoblíbenější znamená v dnešní době, že máte nudný sex. Věřte tomu nebo ne, v téhle poloze sex není nudný, pokud se žena jen neválí na posteli s pokrčenýma nohama. Miluji, když ležím na zádech a mám skrčené nohy opřené o jeho hrudník, nebo o ramena a zespoda přirážím zadečkem.

Když je drží zvednuté u sebe, nebo naopak do praku a pořádně se o mě opře. Líbí se mi, když přirážím já se zvednutou pánví a mám tak skvělý výhled na to, jak do mě proniká a on má volné ruce. Tahle poloha je pro mě prostě bezkonkurenční a to vlastně klasického misionáře skoro ani neznám. Podle mě se v téhle poloze dá také nejsnáze dosáhnout mokrého orgasmu a také jsem tak zažila nejlepší anální sex. A určitě už znáte to, že když si dá žena pod zadek polštář, hlubšího průniku už prostě asi dosáhnout nejde.

Na druhé místo bych zařadila sex zezadu

Opravdu mi přijde takový živočišný, vášnivý a zajímavý tím, že nevidím partnera. Ne že bych netoužila po tom ho vidět, ale má to prostě něco do sebe. Líbí se mi, když mě drží za vlasy a cítím tu dominanci, nevadí mi plácnutí přes zadek. Oba dva můžete zkoušet vše, co vás napadne. Žena může dát ruce za záda a nechat se mužem držet za zápěstí, protože to dokonale prohlubuje pocit nadřazenosti muže a muž zase může různě měnit úhel přirážení a také celkový průběh.

Poloha zezadu má pro mě mnoho způsobů a klidně si užiji celý sex od začátku do konce „jen“ takhle, včetně předehry. S vyšpuleným zadečkem a hlavou na polštáři, v klasickém pravém úhlu, a taky když muž skoro sedí na patách a já na něm přirážím. Pro mě je to prostě pořád poloha zezadu. Líbí se mi také, když ležím na břiše a on klečí nade mnou.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Sex z boku neboli lžičky pro mě byl až do nedávna příliš pomalý a myslela jsem, že tato poloha až příliš svazuje k tomu mít takový něžný houpavý sex. Nakonec bych ale tuhle polohu umístila na třetí místo a to z důvodu, že jsem si našla cestu, jak i tuto polohu proměnit tak, aby mi vyhovovala, a hodně jsem si jí užila. Kromě toho (a vidíte to v každém pornu), že žena může zvednout nohu a otevřít tak partnerovi svůj klín se můžete zvednout na předloktí a oddálit se od partnera, což vám poskytne mnohem větší možnosti.

Poslední dobou jsem si zamilovala polohu, kdy já ležím na boku s nohama pokrčenýma, a on ke mně přistupuje jako právě při misionáři přímo nebo také z boku, ale vkleče. Všem ženám bych tohle chtěla doporučit, protože tak můžete zažít něco nepopsatelného a penis vám tak přijde mnohem větší. Je zajímavé, že v téhle poloze dochází ke dráždění především boční stěny pochvy, ale já tak dosáhnu skvělých orgasmů.

Jóga na koníčka

Začnu tím, že ať se snažím, jak se snažím (a že se opravdu snažím) nemůžu si k této poloze vytvořit žádný vztah. Když na ní dojde, je to většinou proto, že mám černé svědomí, že to vypadá, že všechno oddře on nebo jí používám na začátku sexu, když to ještě není nijak rozjeté. Vím totiž, že pokud se na něj usadím, moje vzrušení klesne a orgasmu tak dosáhnu až za hodně, hodně dlouhou dobu, jestli vůbec.

Zkoušela jsem různé změny, záklon, předklon, dřep, přírazy i pohyby pánví, ale nemám pocit, že by uvnitř mě jednoduše docházelo k nějakému výraznému dráždění. Naopak, když sedí na křesle a já se na něj vyhoupnu, je to něco úplně jiného. Nemám tak najednou pocit, že na něm cvičím nějakou jógu, ale naopak mi přijde, že konečně zasáhne jeho penis to správné místo. Také se mi docela líbí, když sedím obráceně, zády k němu.

Sex ve stoje

Existují situace, kdy to prostě jinak nejde nebo, kdy je sex tak rychlý, že se ani o nic jiného nesnažíte. Sex ve stoje bych rozdělila na sex zády k partnerovi a na sex čelem k němu. Pokud stojím zády, ohnutá a cokoli nebo jen tak, je to docela fajn. Ještě víc je to fajn, když má pokrčená kolena. Ale sex ve stoje, kdy stojíme naproti sobě, mi přijde až příliš krkolomný. Protože se od sebe výškou lišíme, nemůžeme do sebe pořádně zapadnout a mě to prostě rozčiluje, protože to ve stoje chci většinou hned, bez nějakého zdlouhavého nastavování.

Co úplně nesnáším je, když mě chlap zvedne. Zažila jsem to i s partnerem, který vážil asi tak stejně jako já (možná míň) a měla jsem pocit, že si okamžitě řekl, že to asi nedá. Ale to je jedno, je jedno, kolik váží, nebo kolik má síly, prostě mi může svojí zdatnost dokázat jinak než tím, že na něm visím a mám pocit, že každý pohyb zaviní to, že se skácíme k zemi.

Double Trouble

Na poslední příčku v mojí „hitparádě“ (ale zdaleka ne poslední obecně) bych zařadila všechny krkolomné pozice. Mám v hlavě polohu s názvem Double Trouble jejíž problémový název podle mě vystihuje všechny jí podobné. Rozhodně netoužím po tom, aby mě přítel oblétával jako vrtulníček s penisem zaseknutým uvnitř mě, nebo aby náš sex vypadal spíš jako cirkusové představení.

A jaký je váš žebříček polohových hodnot?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 31

Avatar Chábr Chábr před 7 měsíci

Moje je sex zezadu a na koníčka

Avatar Medi Medi před pár měsíci

tak moje 69 zezadu zboku na koníčka

Avatar Bk Bk před pár měsíci

Moje poloha je ze zadu a na konicky kdys mi mlady tece stava na moje kole a ukonIcka ji skacou krasne kozicky Jeji to miluju

Avatar Čert Čert před pár měsíci

Rád lížu když je na koníčka a udělá se.

Avatar Fantomas Fantomas před pár měsíci

jednoznačně misionář.Nejen,že je to nej.sexy poloha,ale vlastně máte více silnější vzrušení díky líbání spol.s přirážením.A to se počítá.;-)

Avatar janek janek před pár měsíci

Miluji sex na stole kundička je nádherně našpulené krásně se líže a šuká..

Avatar Av Av před pár měsíci

S přítelem mám sex ráda s nim bych mohla pořád i několikrát denně ale nejradši mám když jsem nahoře a můžu si s nim hrát měnit způsob a rychlost průniku a pak ještě miluju že zadu když mě chytí za boky a přiráží jemně a pak tvrdě

Avatar Ježíšek Ježíšek před pár měsíci

Já miluji všechny polohoy u všech to manželovi jde moc dobře

Avatar Dedek Dedek před pár měsíci

Rad to delam zezadu sikmo shora a nebo lezim na zadech a ona si na nej nasedava, krasny.

Avatar A A před pár měsíci

Ahoj holky i dámy který jsou panic a přitom nechají obšťastit

Avatar VAV VAV před pár měsíci

Mam ho dlouhýho 18cm, ja to.dost?

Avatar Pr Pr před pár měsíci

Nejlepší poloha je konicek kdys přítelkyni cumlat prsa a ji teče stevicka z broskvicky ne mě kuličky to je parada

Avatar dron dron před pár měsíci

Gdo chce sex

Avatar Delfavero Delfavero před pár měsíci

Pro mně to jsou dvě polohy.Zezadu když partnerka klečí a já ji při tom držím za prsa.A na koníčka ona čelem ke mně líbí se mně houpající se prsa a vždy se při tom udělá pak se postaví a vytéka ji štávička z její kundičky.

Avatar mil mil před pár měsíci

moje partnerka má rada konika a misionaře,na konika v čapu dosahne mokrého orgasmu,je to krása jak mi štava teče po penisu

Avatar Dick Dick před pár měsíci

Nejkrásnější je nabodnout manželku na pyj ve stylu koníček, krásně si přiráží zadkem, cucám jí bradavky, až dojde brzy za křiku (až řevu) k jejímu vyvrcholení.

Avatar sex sex před pár měsíci

no je jsné že když chceme mrdat a nemít žádnou bolest je pravděpodobné že z toho jic nebude s kámoškama a kámošema jsem si vyrazila k moři a ta byli všichni nahý nojo my jsme se svlýkli a rozdali sme si to (vvšech 17) jsem taková ta bez sechu a jebáníčka NIKAM!

Avatar Zemiak Zemiak před pár měsíci

Som panic

Avatar Pája Pája před pár měsíci

My milujeme 69.

Avatar skad skad před pár měsíci

Mne se libi kdyz moje zena lezi na brise ma roztazeny nohy a ja si na ni lehnu je to pro ni moc prijemny a pro mne taky

Avatar vlada vlada před pár měsíci

nejlepsi poloha je ta pri ktere se krasne udelam a partnece se to libi a krasne u toho vrni

Avatar kk kk před pár měsíci

69 něj.:-) :-) :-)

Avatar penis penis před pár měsíci

Mne je to jedno stejne se vzdy udelam

Avatar Diana Diana před pár měsíci

Miluji všechny polohy ve všech se dá dosáhnout orgasmus, přítel to umít tak perfektně,Nejraději mám tzv.jógu.Prostě když je ten , jehož tělo fantasticky voní, jde vše krásně

Avatar bv bv před pár měsíci

Nejlepší pozice je na koníčka protože si můžu udělat a on taky potom je vysutý sex to je taky něco pro mě a ještě 69 bože jak já to miluju

Avatar muska muska před pár měsíci

Nejlepší sex pro mě je na koníčka může mi při tom hezky okusovat bradavky to miluju

Avatar Éla Éla před pár měsíci

Pěkný článek, přidám tedy i moje TOP 3 sexuální polohy.. 1. Koníček 2. Misionář 3. Zezadu

Avatar Zuzka23 Zuzka23 před pár měsíci

Moje nejoblíbenější polohy jsou zezadu a z boku, ach, to miluju.. :)

Avatar Petruška Petruška před pár měsíci

tak já narozdíl od Vanilopky mám nejradši když jsem nahoře.. přizpůsobím si tempo a vůbec všechno ostatní. a navíc je to jediná poloha při které se s partnerem umíme udelat najednou..

Avatar Annie Annie před pár měsíci

Pro mně jsou nejlepší tyto dvě polohy. Když holka leží na posteli na ní chlap a ona si kolem jeho nohou omotá své (zvýšené tření, zaručené vzrušení, perfektní milování). Je to zázrak ... No a druhá takzvaná sedící, on dole ona na něm, úžasné je že si to užijí oba.

Avatar Lx Lx před pár měsíci

Ze kterého videa je ten úvodní obrázek ? :-)

Napsat komentář

Avatar

Další články

Masturbace
Jen tak o sexu

Masturbace Masturbujete? A umíte se o tom bavit? Seděla jsem takhle s kamarádkou u vína a ona si opět, už po několikáté posteskla: „Když já z toho sexu nic nemám, nevím, co mám cítit, jak to chci, nevím, jestli někdy budu mít orgasmus. Myslím, že jsem jedna z těch, které ho nikdy nemají...“ Napadla mě jediná spontánní reakce a zeptala jsem se, jestli si „to“ udělá sama. Její výraz mě přesvědčil o tom, že ač se spolu bavíme o sexu naprosto přirozeně, masturbace do našeho hovoru nepatří a ani patřit nebude. „Já to nedělám! Mám přece jeho!“

Vanilopka 19.11.2014
Jak hledat (a najít) bod G!
Tipy a rady

Jak hledat (a najít) bod G! O bodu G existuje mnoho příběhů, od těch, které popisují, jak dokonalé orgasmy díky němu ženy zažívají, po ty které popírají jeho existenci s tím, že je to jen výmysl. Pokud máte svojí vlastní hlavu, určitě si vyberete, kterým příběhům budete věřit nebo si vytvoříte úplně jiný. Já jsem toho názoru, že není třeba nad tím nějak extrémně bádat a vyměřovat i vagínu na centimetry a zkoušet všemožné polohy a pomůcky. Bod G je totiž podle mě docela velká oblast, kterou najdete naprosto jednoduše, třeba právě teď, když si dovnitř strčíte prst. Nevěříte? Začneme!

Vanilopka 13.11.2014
Wow
Jen tak o sexu

Porno Porno. Slovo, které už dnes neznamená žádné tabu. Mluví se o něm, veřejně se přiznáváme, že se na něj díváme, internet je přesycený stránkami, scénami a vším, na co si jen pomyslíte. Na porno se dívám často, vlastně už jsem nějak ztratila touhu po fantazii a vím, že spolehlivým společníkem při masturbaci mi bude právě nějaké skvělé video. Když se nad tím zamyslím, zní to vlastně hrozně.

Vanilopka 8.11.2014