Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Proč reálný sex nemá 50 odstínů

„Proč jsou všechny ženy hotové z 50 odstínů šedi, ale když na ně vytáhneme bič, tak je to nebere?“ Tohle je jeden z mužských dotazů, který mi dal námět na celý článek. Tahle otázka je totiž dost podobná jako: „Proč když mě kousnul pavouk, nejsem Spider-Man?“ nebo: “Proč se moje auto nepřemění na robota?“ Jasně, je to trošku nadsázka, ale je třeba si uvědomit, že film má od reality daleko a taky to, že pan Grey je neskutečně sexy milionář, který sice dá svojí Aně přes prdel, ale následně jí odveze ve vrtulníku. Nebudeme se teď bavit o samotném filmu, protože to by bylo vážně na dlouho, stačí, když vám povím, kterému muži bych nastavila já a kterého bych poslala s bičem tam, odkud přišel.

Proč reálný sex nemá 50 odstínů

Bez řečí s bičem za zády

BDSM praktiky jsou bezesporu citlivé téma a není možné vytáhnout bič a následně čekat, že s vámi podepíšeme smlouvu o D/s vztahu. Pokud jste se ještě nikdy o podobných technikách nebavili, začněte u toho, protože komunikace je základním bodem toho všeho. Mluvte otevřeně o tom, co chcete zkusit a na druhé straně pokud vám jde jen o jedno a to o „vztah“ z červené mučírny uvádějte věci na pravou míru. Dokážu v posteli přistoupit na řadu věcí a praktik, ale musím vědět, do čeho jdu.

Dominantní ňouma

Pokud to nemáte v sobě, nedokážete být opravdu dominantní a chovat se tak po celou dobu sexu, zapomeňte na to. Ne, opravdu nemá cenu chovat se jako drsňák s kamennou tváří, když se omlouváte za každým oslovením „děvko“ nebo když se bojíte dát výprask.

Pan Grey jako známost na jednu noc

Od neznámého muže bych se nenechala spoutat ani náhodou. Je to sice skvělá představa a často si v hlavě promítám podobný scénář, ale ve skutečnosti by mi to strach nedovolil. Poutání pro mě znamená odevzdání a důvěru, takže tudy cesta nevede. Samozřejmě takové praktiky nepatří nutně jen do vztahu, ale určitý „vztah“ je podle mě nutností.

Přehnané hraní

Muž, který udělá ze sexu divadlo, mě spolehlivě odradí. Možná je to nějaká moje specialita, ale sex beru vážně a ještě vážněji beru sex, kde bych měla být vyloženě v submisivní roli. Pokud napochodujete do ložnice s plácačkou na mouchy a prohlásíte: „Ahoj, jsem Christian Grey!“ nečekejte vůbec nic. Já bych do toho nešla ani v případě, že by to doprovázely nějaké naučené fráze, přehnaná gesta a snaha za každou cenu působit jako na plátně kina.

Pokud si chcete na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být dominantní milionář, jděte do toho! Zbožňujeme, když si nás vezmete tak, jak chcete se vší parádou kolem. Pokud s tím začínáte, uvítáte určitě základní vybavení, jako jsou bičíky, pouta, horký vosk a svorky na bradavky. Nemusíte rovnou sáhnout po klasice, kterou si představíte, naopak, já sama nemám příliš v lásce opravdové BDSM ale líbí se mi výprask plácačkou se srdíčky, saténové pásky a místo horkého vosku svíčka s olejem.

Výbava, které neodolám:

Témata článku #bdsm, #fifty shades, #bičování

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Titty fucking
Jen tak o sexu

Titty fucking Titty fucking, Španělský sex nebo jednoduše sex mezi prsa je jednou z praktik, které milují všichni muži a která je skvělým zpestřením sexu nebo jen předehrou. Hned na úvod, zásadní pro tuto praktiku je velikost prsou. Ideální je pro ženy, které se pyšní velkým poprsím a pokud máte spíš plochý hrudník, myslím, že ani nemá cenu se o to pokoušet. Na druhé straně, není třeba obrovských balónů, mezi kterými celý penis zmizí, jak se spousta žen domnívá.

Vanilopka 16.7.2015
Jak jí udělat pod vodou
Tipy a rady

Jak jí udělat pod vodou Není nad to, napustit si plnou vanu, vytvořit bohatou voňavou pěnu a spolu s partnerem si užít relaxaci, která je s tím spojená. Pokud vás už nebaví jen pohledy z očí do očí a nenápadné osahávání pod vodou stejně jako mě, bude vás bavit tenhle článek a hlavně to, co pak zkusíte!

Vanilopka 19.6.2015
Nejlepší erotická masáž krok za krokem
Tipy a rady

Nejlepší erotická masáž krok za krokem Pokud se rozhodnete partnera překvapit erotickou masáží, není třeba zvláštních dovedností, možná právě naopak, na všechny poučky a tabulky zapomeňte a nechte se vést intuicí. Podstatné pro to, aby byla erotická masáž opravdovým zážitkem je celkové naladění a odvaha povýšit masáž na předehru. Zažila jsem několikrát opravdu božskou erotickou masáž, při které se moje tělo naprosto uvolnilo, naladilo a roztoužilo, proto souhlasím s tím, že taková masáž je tou nejlepší předehrou. A protože mám ráda věci dokonalé a erotická masáž pro mě neznamená jen nějaké minutové hnětení zad, ráda bych se s vámi podělila o své rady, zážitky a postupy.

Vanilopka 12.6.2015