Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Titty fucking

Titty fucking, Španělský sex nebo jednoduše sex mezi prsa je jednou z praktik, které milují všichni muži a která je skvělým zpestřením sexu nebo jen předehrou. Hned na úvod, zásadní pro tuto praktiku je velikost prsou. Ideální je pro ženy, které se pyšní velkým poprsím a pokud máte spíš plochý hrudník, myslím, že ani nemá cenu se o to pokoušet. Na druhé straně, není třeba obrovských balónů, mezi kterými celý penis zmizí, jak se spousta žen domnívá.

Titty fucking

Jak na titty fucking?

Prsa je třeba podržet rukama tak, aby v nich mohl penis pevně projíždět sem a tam, stejně jako při sexu. Pokud máte velká prsa, vystačíte si s podpíráním ze stran, pokud zas tak velká prsa nemáte, nemusíte se hned téhle praktiky vzdát, jen pomocí rukou uzavřete prostor, který mezi nimi vznikne a penis tak nebude vyklouzávat. Tahle praktika je úžasná pokud použijete olej nebo gel, který usnadní klouzání a můžete zkusit experimentovat a použít gel třeba hřejivý, dráždivý nebo chladivý. Úžasné je (pokud vám to půjde) spojit tuhle praktiku s orálním sexem a i když vás možná bude bolet za krkem, věřte, že pro muže je to úžasný zážitek a nakonec i pro nás ženy to není nic nepříjemného, prsa si totiž opravdu užijí!

Polohy

Vleže

Úplnou klasikou a mojí oblíbenou polohou je poloha na zádech. Řekla bych, že patří zároveň i k těm snadným, protože tempo si určuje muž, který klečí nad partnerkou a oba máte skvělý výhled. Na své si při téhle poloze můžou přijít i bradavky, protože do akce jde zapojit ruce obou partnerů!

Na boku

Tahle poloha mi přijde zvláštní a nepraktická, ale zároveň je v ní trocha romantiky. Ležíte při ní oba dva na boku, obličeji k sobě. Muž leží trochu výš, aby pohodlně dosáhl penisem mezi prsa. Výhodou je blízkost ale také fakt, že se žena velmi pohodlně dostane k varlatům.

V kleče

Žena klečí (stejně jako jste si určitě zkusili při kouření) a muž sedí naproti ní. Tyhle polohy mi přijdou jako dělané do obýváku, kdy muž sedí pěkně v křesle, žena klečí na polštářku a oba dva tak mají dostatečné pohodlí.

Nahoře

Nejméně pohodlná poloha (tedy pro ženy), při které je třeba trošku zručnosti a nácviku, protože penis tak snadno vyklouzává. Muž leží na zádech, žena klečí nad ním a vše, ale úplně vše musí zvládnout sama. Jako jedinou výhodu vidím to, že si celé tempo a vlastně průběh celé akce určuje žena, ale spojit právě tuhle polohu s orálním sexem a udržet nějaké pravidelné tempo, které vede k vyvrcholení do pusy je opravdové umění. Já mám v téhle poloze ráda spíš takovou předehru, spojenou s otíráním, poplácáváním a právě založenou na orálním sexu.

Potravinářská folie

V jednom porno videu jsem viděla skvělý trik, který vám pomůže, pokud vás nebaví prsa pořád držet, nebo pokud penis vyklouzává. Hrudník můžete omotat potravinářskou folií, která udrží vše na svém místě a vám tak poskytne volné ruce k dalšímu dráždění.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 5

Avatar Luky89 Luky89 před pár měsíci

Taky šel už šukat nějakou žensko

Avatar forpumas forpumas před pár měsíci

Hledám ženu z jižní Moravy, která ho chce mezi prsa forpumas@email.cz

Avatar Megi Megi před pár měsíci

Hledám ženu Tera sí rád nechává si lízat

Avatar sisi sisi před pár měsíci

palmal, na velikosti asi nezáleží. To je spíš na dovednostech nás zkušených ;-)

Avatar palmal palmal před pár měsíci

tak to je velká nevýhoda nás, 'spodkařů'. Za celý život jsme měl snad jen čtyři holky, se kterýma bych mohl takové věci zkusit. Asi se nad tím ještě zamyslím...

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak jí udělat pod vodou
Tipy a rady

Jak jí udělat pod vodou Není nad to, napustit si plnou vanu, vytvořit bohatou voňavou pěnu a spolu s partnerem si užít relaxaci, která je s tím spojená. Pokud vás už nebaví jen pohledy z očí do očí a nenápadné osahávání pod vodou stejně jako mě, bude vás bavit tenhle článek a hlavně to, co pak zkusíte!

Vanilopka 19.6.2015
Nejlepší erotická masáž krok za krokem
Tipy a rady

Nejlepší erotická masáž krok za krokem Pokud se rozhodnete partnera překvapit erotickou masáží, není třeba zvláštních dovedností, možná právě naopak, na všechny poučky a tabulky zapomeňte a nechte se vést intuicí. Podstatné pro to, aby byla erotická masáž opravdovým zážitkem je celkové naladění a odvaha povýšit masáž na předehru. Zažila jsem několikrát opravdu božskou erotickou masáž, při které se moje tělo naprosto uvolnilo, naladilo a roztoužilo, proto souhlasím s tím, že taková masáž je tou nejlepší předehrou. A protože mám ráda věci dokonalé a erotická masáž pro mě neznamená jen nějaké minutové hnětení zad, ráda bych se s vámi podělila o své rady, zážitky a postupy.

Vanilopka 12.6.2015
Mám prodat kalhotky
Jen tak o sexu

Mám prodat kalhotky Prodej kalhotek, pro jednu ženu nenáročná brigáda, při které si přijde na slušné peníze, pro druhou nechutná a nebezpečná praktika. Poptávky po nošených kalhotkách, ponožkách ale i propocených tričkách můžete najít jak na speciálních serverech tak na úplně obyčejných diskuzních fórech nebo na stránkách s oblečením, kde mezi sebou ženy běžně obchodují. Kdy se jedná o zábavu a kdy je třeba mít se na pozoru?

Vanilopka 3.6.2015