Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Nejlepší erotická masáž krok za krokem

Pokud se rozhodnete partnera překvapit erotickou masáží, není třeba zvláštních dovedností, možná právě naopak, na všechny poučky a tabulky zapomeňte a nechte se vést intuicí. Podstatné pro to, aby byla erotická masáž opravdovým zážitkem je celkové naladění a odvaha povýšit masáž na předehru. Zažila jsem několikrát opravdu božskou erotickou masáž, při které se moje tělo naprosto uvolnilo, naladilo a roztoužilo, proto souhlasím s tím, že taková masáž je tou nejlepší předehrou. A protože mám ráda věci dokonalé a erotická masáž pro mě neznamená jen nějaké minutové hnětení zad, ráda bych se s vámi podělila o své rady, zážitky a postupy.

Nejlepší erotická masáž krok za krokem

Atmosférou to vše začíná

Ačkoli mi romantika nic moc neříká, nemám ráda něžný a pomalý sex, u masírování mám ráda tu správnou atmosféru. Svíčky, vonné tyčinky, tlumená, pomalá a sexy hudba nebo jen šumění moře, vyberte to, co vám přijde uvolňující, ale nezapomínejte, že masírovaný nemá usnout, naopak, tahle relaxace má přejít ve vzrušení. Právě tady se mi dobře osvědčila jedna jednoduchá věc, dříve jsem měla ráda masáže po tmě nebo v šeru, protože mi ostré světlo vadí. Jenže tma pro masáž není vůbec praktická a navíc to nemá ten správný erotický náboj. Zkuste na lampičku položit červený šátek nebo si rovnou pořiďte barevnou žárovku nebo lávovou lampu, je to něco úžasného a nahá těla v červeném světle vypadají o dost víc sexy.

Nezapomeňte ani na správnou teplotu v místnosti a také si přichystejte k ruce vše, co budete potřebovat, ať nemusíte odcházet. Jak bude masáž vypadat? Nesnažte se o to, stát se mistry improvizace. Vždy jsem ráda, když mám přibližný plán nebo jsem do plánu vtažena. Je dobré na postel rozprostřít velkou osušku a umístit něco pod hlavu nebo rovnou použít latexové prostěradlo, pokud víte, že se vaše masáž promění v divokou show.

Základem masáže je správný masážní olej nebo gel, který doporučuji předem vyzkoušet na sobě. Klouže? Nezasychá? Voní? Jak chutná? Já mám nejraději oleje se silnou vůní, zároveň je pro mě cílem masáže sex, takže chci, aby mě olej nijak nepálil a nezpůsobil nám podráždění. Úžasným zpestřením masáže (a také řešení, pokud se stydíte) je šátek přes oči. Díky šátku tak masírovaný více vnímá svoje pocity, soustředí se na doteky a nic ho nerozptyluje, masér se může více odvázat a masírovat celým tělem i v případě, že má nějaké zábrany. Právě tady přichází různé možnosti masáže, může to být klasické masírování tělem nebo si k ruce můžete připravit různé pomůcky. Jedna z pomůcek, na kterou nedám dopustit je skleněné dildo. Je neskutečně příjemné, klouže, je správně tvrdé a nakonec se dá použít více způsoby než jen na masírování.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book
 

Samotná erotická masáž

Část první

Partner by měl být na začátku masáže nahý a ležet na břiše. Než se pustíte do masírování, svlékněte se i vy a usaďte se na zadeček masírovaného. Už jen to, že na mě partner sedí, je neskutečně sexy, cítím se správně „uzemněná“, vzrušuje mě, když cítím jeho erekci a muže zase bude jistě vzrušovat vlhnoucí klín. Do dlaní si nalijte olej a ruce promněte, na začátku odolejte pokušení polévat partnerova záda a pak olej studenýma rukama roztírat. Nebudu popisovat jak a kde masírovat který sval, ani já ani moji partneři jsme žádným masérským kurzem neprošli, stačí postupovat tak, jak vám to přijde přirozené.

Olej nejprve lehkými doteky bez tlaku rozetřete po zádech a poté postupujete od shora až dolů různým tlakem, střídáním dlaně a kloubů. Mně se líbí masáž krku včetně hlavy, pokud zajedete rukou do vlasů a masírujete jemným tahem po celé ploše hlavy je vzrušení zaručeno. Myslete na to, že se jedná o erotickou masáž, otírejte se různými částmi těla a také masírujte jinde než jen na zádech. Nevynechávejte zadeček, kde je spousta nervových zakončení a kde si můžete dovolit ostřejší plácání. Poté nechte partnera, aby se uložil na záda.

Část druhá

Všimli jste si, že je tenhle návod naprosto univerzální? Opravdu je jedno jestli jste muž nebo žena a koho právě masírujete, sedněte si teď k partnerovu rozkroku – buď nedosedejte úplně, nebo si sedněte (opatrně) celou vahou. Stejně jako na zádech pokračujeme směrem od shora dolů a směr si můžete vybrat. Buď se usaďte klasicky obličejem k němu a začněte od krku nebo to zkuste obráceně a můžete začít u chodidel. Vaše cesta tak jako tak končí tam, kde oba dva chcete. Sami dobře víte, jaká místa na těle jsou důležitá, takže pochybuji, že někdo přeskočí prsa a konkrétně bradavky, které pod klouzavými doteky zažívají ráj. Postupně se dopracujte až ke klínu, kde ale neudělejte chybu! Jednoduchý způsob jak masáž zkazit je okamžitě zapomenout, že nějaká masáž probíhala a vrhnout se na divoké honění, prstění nebo orální sex. Masírujte!

Masírování penisu

Na dlaně naneste větší množství oleje a pak jimi přejíždějte po penisu nahoru a dolů. Pokud stojí, tlačte ho tímto dotekem natažený lehce dolů jako byste ho chtěly schovat mezi stehna a naopak po nějaké době směrem k břichu. Používejte obě ruce, které můžete střídat, krýt přes sebe nebo každou zaměstnat jinak. Díky množství oleje můžete zkusit i pořádné stažení předkožky a schování žaludu do dlaně druhé ruky, pomalé otáčení a „houpání“ na jeho vrcholu si chválili všichni muži! Ke klasickému honění přecházejte velmi pomalu nebo vůbec a nezapomínejte ani na varlata.

Masírování kundičky

Úplně top, nejvíc, nejúžasnější je, když muž použije dávku oleje a pak dělá pohyby rukou tak, že otírá palec a ostatní prsty o sebe (jako když solíte, víte jak to myslím?). Tenhle pohyb je dovolím si říct, klíčovým. Takto se dají pak o sebe třít stydké pysky, takhle se mne klitoris a stejným pohybem, i když s otočenou rukou se dá velmi dobře dráždit uvnitř.

Teď se dostáváme pomalu, ale jistě k samotnému sexu

Víte proč pomalu ale jistě? Díky masáži se nádherně uvolníte a tělo možná zatouží po masáži análu, u mužů je v tenhle okamžik skvělá masáž prostaty nebo budete zkoušet ještě něco úplně jiného, protože erotických masáží a jejích způsobů je celá řada (a na některé se ještě podíváme!). Nicméně, věřte tomu, že sex po masáži je intenzivní, já třeba snadněji dosáhnu mokrého orgasmu a oba dva si svoje uvolněná těla můžete vzájemně více užít.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 6

Avatar Mazlinka Mazlinka před pár měsíci

Náhodou jsem měla nedávno příležitost vyzkoušet přímo na sobě. Byla to známost na jednu noc, ale FAKT to uměl! Hrál si se mnou asi hodinu, já byla udělaná jako ještě nikdy. Na závěr mě dlouze políbil na kundičku... aaach

Avatar pusinka pusinka před pár měsíci

Včera jsem byla na masáži vagíny. Hodinu a půl. Bylo to nádherné jak mi masér přejížděl prsty po mé vagíně, jemně tam a zpátky. byla jsem úplně mokrá a vzrušená. Chci to ještě!!!

Avatar čoki čoki před pár měsíci

Sám mám masérské kurzy, ale využívám je jen občas. Někdy zajdu na intimní masáž k výborné profesionálce, ale zjistil jsem ke svému obrovskému překvapení, že se mi moc líbí masáž od muže - teď už mého kamaráda. Ten sice intimní masáž jiným nedělá (asi), ale v mém případě nějak vycítil, že mne to láká a zareagoval. Při masírování zad se samozřejmostí zajel až téměř mezi hýždě a mne to přímo svedlo k nadzvednutí zadečku. On zajel dál a "bylo jasno". Pak už se mne jen zeptal, jestli se chci otočit. Používá dost teplého oleje, dost času věnuje celému tělu a pak už stačí jen málo. Chci zdůraznit, že ani náhodou nejsem na muže!

Avatar Marťas Marťas před pár měsíci

ve článku mi trochu chybí zmínka o masáži chodidel.mám s tím výborné zkušenosti a všem (chlapům) doporučuju.nesmíte to přehnat s tlakem a tak, ale každá mi hned roztaje pod rukama.M

Avatar jenda jenda před pár měsíci

ze zkusenosti vim, ze je dulezite uvedomit si, ze nejde o masaz jako takovou, ale jen o smyslne hlazeni. kdyz ma clovek zkusenosti s masazi jako takovou, tak se to ovlada hure, ale jde to. jakmile ale zacnu pri eroticke masazi "napravovat", pozitek je ten tam. to by si mely uvedomit

Avatar radim_vykladal radim_vykladal před pár měsíci

lepší začátek milostného vztahu si ani neumím představit. Jen je velice těžké odolat a nevrhnout se na mastnou holku po pěti minutách :-) Vydržet to se ale vždy vyplatí...

Napsat komentář

Avatar

Další články

Mám prodat kalhotky
Jen tak o sexu

Mám prodat kalhotky Prodej kalhotek, pro jednu ženu nenáročná brigáda, při které si přijde na slušné peníze, pro druhou nechutná a nebezpečná praktika. Poptávky po nošených kalhotkách, ponožkách ale i propocených tričkách můžete najít jak na speciálních serverech tak na úplně obyčejných diskuzních fórech nebo na stránkách s oblečením, kde mezi sebou ženy běžně obchodují. Kdy se jedná o zábavu a kdy je třeba mít se na pozoru?

Vanilopka 3.6.2015
Role aneb jak oživit sex
Tipy a rady

Role aneb jak oživit sex Ve vztahu se často řeší stereotyp a pokládá se zásadní otázka. Můžeme mít navždy vzrušující sex, když spíme jen s jedním člověkem, kterého už známe nazpaměť? Často se právě tady vloupá do hlavy myšlenka na někoho cizího. Přitom ten nebo ta cizí nemusí být nutně někým, koho neznáte. Že v tom máte zmatek? A co když si vezmete paruku, kostým nebo jen změníte jméno a povahu?

Vanilopka 27.5.2015
Sex a alkohol
Jen tak o sexu

Sex a alkohol S každou další sklenkou ztrácíme zábrany a touha po divokém sexu vzrůstá. Sex s trochou alkoholu v krvi zná asi každý. Ne nadarmo muži objednávají u baru drinky s vidinou, že žena je pak povolnější a do postele jim vleze sama. Ne nadarmo si ženy dávají víno, když si chtějí užít. Existuje ale velmi tenká hranice mezi tím, kdy po sexu neskutečně toužíme a tím, kdy toužíme akorát tak po ibalginu a spánku.

Vanilopka 4.5.2015