Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Venušiny kuličky

Když jsem poprvé zkusila Venušiny kuličky, všechno obyčejné se změnilo v zajímavý zážitek, hlavně cesta autobusem. Před pořízením svých prvních kuliček mě odrazoval jen jeden fakt a tím je velký výběr a jen malá představa toho, co od nich vlastně čekám. Jsou vhodné na běžné nošení? Nebudou slyšet? Nebudou těžké, velké, tvrdé? Je to vlastně erotická hračka v pravém slova smyslu nebo jen spíš nějaký nástroj na cvičení? Myslím, že tyhle otázky se před koupí kuliček položí každá žena a tak na ně zkusím odpovědět dřív, než si na ně odpovíte samy.

Venušiny kuličky

Jak kuličky fungují?

Začít tím, že Venušiny kuličky jsou kuličky, není moc originální a ani pravdivé, protože v současné době se používají i tvary ovoce, různé výstupky a také různý počet kuliček, takže klidně jen jedna. Ale pokud bych zůstala u klasiky tak ano, jsou to duté kuličky, uvnitř kterých jsou menší a těžší kuličky, které se díky vašemu pohybu rozhoupou a narážením vytvářejí vibrace. Právě proto jsou kuličky skvělým společníkem při tanci nebo běhu!

Když jsem se odhodlala ke koupi svých prvních kuliček, věděla jsem, že chci silikonové. Silikon je hodně příjemný, a protože ho mám ráda na ostatních hračkách, byla to jasná volba. Také pro mě bylo důležité, aby nedělaly v mém těle nějakou paseku, protože jsem poměrně náhlá na různé infekce a podráždění a také proto jsem radši ze svého výběru vynechala tu nejlevnější kategorii, plast.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Ty nejlevnější verze jsou složené ze dvou „polokuliček“ a slepené, často se spojovacím obyčejným provázkem, kde je jasně obtížnější hygiena. Pokud se obáváte hluku, opět se snažte vybrat měkký materiál, který narážení kuliček tlumí, ty moje nejsou vůbec slyšet. Z plastových kuliček se může ozývat lehké ťukání, stejně jako to popsala moje kamarádka, která právě sáhla po tom nejlevnějším modelu. Trošku méně spokojená jsem byla se svým výběrem velikosti. Průměr každé mé kuličky je 3,5 cm a délka kuliček vedle sebe téměř 10cm, to je na mě moc a někdy jsou mi kuličky nepříjemné a mám pocit, že se do mě pořádně nevejdou. Kdybych je kupovala znovu, vezmu si menší nebo jen model s jednou kuličkou.

Zdravotní pomůcka především

Jako erotická pomůcka se mi příliš neosvědčily. Orgasmu s nimi nedosáhnu a samotnou existenci kuliček uvnitř mně bych popsala jako spíš zvláštní než vzrušující. Zkoušela jsem pomalé vytahování, rychlé, a také spojení s drážděním klitorisu... nic moc. Takže pokud si kupujete hračku, která vám má sloužit na masturbaci nebo při sexu, tak po téhle stránce u mě kuličky příliš nebodují.

mŮJ TIP:

Venušiny kuličky (Joyballs secret) - Růžovo-černé venušiny kuličky Joyballs secret jsou unikátní pomůckou pro trénink pánevních svalů.

Venušiny kuličky Joyballs secret

Venušiny kuličky Joyballs secret

Líbilo se mi, když jsem si je nechala na noc. Zdály se mi díky nim opravdu hodně vzrušující sny, ráno jsem se probudila vlhká a vzrušená a to díky tomu, že s každým převalením se uvnitř mě ozvala příjemná vibrace. Primárně kuličky slouží k posilování pánevního dna, což samozřejmě pocítíte okamžitě. Já měla ze začátku pocit, že ze mě vypadnou, ale po chvíli si tělo zvykne a drží je tak nějak podvědomě, pokaždé když je ale vyndám, cítím úlevu, stejně jako po posilování.

Venušiny kuličky nejsou pro mě nějakým extra zázrakem. Abych se přiznala, nepoužívám je moc často a ani mě nebaví. Přesto, pokud chcete, nebo máte pocit, že byste měla, pro sebe něco udělat, je to docela příjemná forma prevence ochablého svalstva a také osvědčený lék (pokud je používáte pravidelně).

Chcete se zeptat nebo podělit o své zkušenosti, napište do diskuze..

Témata článku #venušiny kuličky

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar Janulka Janulka před pár měsíci

Chtěla bych se podělit o mou zkušenost, dnes mi přišly venušiny kuličky, ale jsou spíše ve tvaru vajíček. Zkusila jsem je a bohužel druhá se nevejde, a když, hned vypadne. Tak mladším holkám bych taky asi doporučovala menší průměr kuliček.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Sex při menstruaci
Tipy a radyJen tak o sexu

Sex při menstruaci Máte při menstruaci taky tak šílenou chuť na sex? Není to nic neobvyklého! Vždy jsem si myslela, že je to tím, že prostě při menstruaci je sex něčím „zakázaným“ a o to víc mě právě láká, ale pak jsem se dozvěděla, že za to můžou hormony. Týden před, při a ještě pár dní po, jsem neskutečně nadržená a mám pocit, že mě vzruší jen sebemenší podnět. K sexu při „těch dnech“ se každý z nás staví trochu jinak, někdo ho snese, jinému vyloženě vadí a někdo si ho zase užívá. Zapomeňte na nějaké řeči a předsudky a zkuste to, možná budete patřit do té poslední skupiny.

Vanilopka 28.10.2014
Jak vybrat pr(a)vý vibrátor?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak vybrat pr(a)vý vibrátor? První vibrátor! Je vám patnáct a máte prostě chuť přestat si to dělat sprchou. Je vám dvacet a cítíte už se natolik dospělá, že pořídit si vibrátor vidíte téměř nutnost. Je vám třicet, máte za sebou pár chlapů a konečně jste se odhodlala poznat něco nového. Je vám čtyřicet a.... prostě ho chcete.

Vanilopka 11.10.2014
Velikost penisu
Jen tak o sexu

Velikost penisu Určitě už jste slyšeli o velkém divadle s malým kašpárkem. Ano, tahle věta se přece používá a můžete se s ní docela dobře uklidňovat, pokud malého kašpárka vlastníte, ale přišel čas, vyslechnout si pravdu.

Vanilopka 3.10.2014