Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sex při menstruaci

Máte při menstruaci taky tak šílenou chuť na sex? Není to nic neobvyklého! Vždy jsem si myslela, že je to tím, že prostě při menstruaci je sex něčím „zakázaným“ a o to víc mě právě láká, ale pak jsem se dozvěděla, že za to můžou hormony. Týden před, při a ještě pár dní po, jsem neskutečně nadržená a mám pocit, že mě vzruší jen sebemenší podnět. K sexu při „těch dnech“ se každý z nás staví trochu jinak, někdo ho snese, jinému vyloženě vadí a někdo si ho zase užívá. Zapomeňte na nějaké řeči a předsudky a zkuste to, možná budete patřit do té poslední skupiny.

Sex při menstruaci

Sex při menstruaci má něco do sebe.

Ženské tělo je mnohem vnímavější, vagína je prokrvenější a také klitorisu se dostává více citlivosti. Je to trochu ironie, ale pokud máte problémy s dosažením orgasmu, máte v tomhle období mnohem větší šance na to, že konečně přijde! Když už jsem u orgasmu, já ho při menstruaci miluji, protože je to úplně něco jiného, zkuste to, zjistíte, že je víc procítěný, hluboký a ještě vám pomůže od křečí.

Konec s teorií, nejlepší je praxe!

Pokud vás děsí krev a máte pocit, že tohle prostě nemůžete ustát, počkejte si do fáze, kdy už je krvácení slabší a vlezte pod sprchu. Pravda je taková, že já si radši užívám v těchto dnech jinak než ve stoje, ale ze začátku to pro mě bylo skvělé řešení. Další možností jsou tmavé ručníky na posteli a někdo doporučuje černé latexové prostěradlo, které bych já ale nepoužila, protože případnou krev nevsákne a vy se v tom budete vesele dál plácat a to pak nemusí být úplně skvělý pohled. Ve vaší hlavě to možná vypadá děsivě, ale mohu potvrdit, že v 90% jsem žádnou krev neviděla, což je sice zvláštní, ale je to tak. Krvácení neprobíhá nepřetržitým proudem a při sexu se většinou trošku zklidní a rozjede se zase až po tom. Když jsem poznala svého současného partnera, jasně mi oznámil, že sex při menstruaci nechce v životě zažít, děsí se toho. Ano, i takový může být názor chlapa...

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Ale jak to tak bývá, nenechala jsem se jednoduše odbýt a svojí nadrženou náladou jsem ho rychle nakazila. Bylo to právě minulý týden, kdy jsme si takhle užili a bylo to skvělé! Teď budu mluvit jen a jen k ženám. Pokud máte někoho takového, a po sexu při menstruaci toužíte, zkuste to tak, aby to pro něj nebylo nijak traumatické. Skoro tma, tmavé povlečení, předehra může probíhat s tamponem. Nejideálnější je klasická misionářská poloha, např. s nohama nahoře, při které krvácení opravdu není nijak silné ani v prvních dnech. Možná to pro někoho bude moc, ale takový sex ráda dokončuji tím, že mu to dělám pusou, dokud se neudělá. Proč? Abych případné „nečistoty“ uklidila. Trocha mojí krve mi nevadí. Myslím, že problém sexu při menstruaci je jen psychika. Máte k dispozici sprchu, důvěřujete si a tak se prostě nemůže nic stát.

Řešení? Tampony!

Několikrát jsem se milovala při svých dnech s tamponem. S klasickým tamponem, protože předehra je s ním úplně skvělá a nakonec jsem se nechala tak unést, že jsem si ho prostě nechala zavedený a šla do toho. Několikrát jsem pečlivě hlídala šňůrku a sex byl o to míň komfortní, ale rozhodně jsem neměla problém tampon vyndat. Pak jsem taky několikrát udělala blbost a nechala to být. Tampon jsem pak dostávala ven těžko a rozhodně bych tohle nedoporučovala, pokud nechcete skončit s roztaženýma nohama u doktora a se zvláštní historkou, proč se dostal až tak daleko.

můj TIP:

Kvalitní menstruační tampóny Soft Tampons plní podobnou funkci jako klasické tampóny, nicméně s tím rozdílem, že nemají šňůrku a proto se skvěle hodí na sex během menstruace.

Mini Soft Tampons 10ks malé menstruační tampóny

Mini Soft Tampons 10ks malé menstruační tampóny

Řešením se pro mě staly Soft tampony. Jsou to poměrně velké houbičky ve tvaru srdce (nebo koleček), které se skvěle hodí právě pro sex při menstruaci. Mají totiž svoje výhody a to především v tom, že nemají provázek, jsou měkoučké a pohodlné. Po sexu jsem se trochu bála, že houbičku nedostanu ven, ale dá se v podřepu snadno nahmatat a vytáhnout. Výrobce uvádí, že váš partner nic nepozná, ale ten můj mi hned oznámil, že ho něco dře a vážně to není příjemné. Možná s kondomem by ale nevěděl o ničem, těžko říct. Doporučuji zvlášť v tomhle období dbát na hygienu před a po sexu, ale myslím, že tohle nemusím nikomu připomínat. Takže, odhoďte zábrany, skočte pod sprchu a užijte si hned teď!

Máte rádi sex při menstruaci? Pište do diskuze..

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 14

Avatar Medvídek Medvídek před 1 měsícem

Mně osobně sex během menstruace nevadí,naopak přítelkyně občas při troše krve na mém penisu říká "fuj" :-) a říká ať se jdu rychle umýt :-).Na druhé straně sex prožívá více intenzivněji a vášnivěji a oba si jej v těchto dnech užíváme.

Avatar Rampa Rampa před 6 měsíci

Mohu říci že každá žena je jiná ale většina se jen partnerovi aspoň ze začátku stydí nabídnout možnost styku při menstruaci většinou jsem toto téma nadhodil sám jednoduše protože sem starej nadržené chuj a nesce se mi čekat několik dní než partnerka přestane hárat

Avatar botybotyboty botybotyboty před pár měsíci

sex během menstruace je boží, žena je více citlivá, otevřená a krásně- jinak to klouže. S tamponem (pouze při silné menstruaci) se vůbec nepozná, že žena má krámy. Lituji těch mužů a hlavně těch žen, že si sex při menses odříkají. Pokud je to možné úmyslně vyhledávám den, kdy je menstruace nejsilnější. Můžete napsat :-). botybotyboty@centrum.cz

Avatar Martin Martin před pár měsíci

Ahoj. Sex během menstruace mohu jen a jen doporučit. Mě krev nevadí a tolik jí zase není. Snoubence se to sice ze začátku zdálo nechutné ale pak tomu přišla na chuť a teĎ se my sama ve své dny nabízí ke hrátkám. Mohu potvrdit to co tu už někdo napsal, a to že se partnerka udělá o dost dříve než je běžné. Oproti 7-8 minutám je to tak něco kolem dvou minut. Myslím že tabu ohledně sexu při menstruaci vzniklo z potřeby nějaké ženy aby měla alespoň týden v měsíci od chlapa klid :)

Avatar Jana Jana před pár měsíci

miluju to

Avatar Mišica Mišica před pár měsíci

Na začiatku som s tým mala veľký problém , pripadalo mi to nechutné a odporné, ale musím priznať, po viac násobnom uistení partnera že mu to nevadí/v čom mi prišiel divný :D /, že je všetko v poriadku, som v konečnom dôsledku rada, že som sa nechala "ukecať". Okrem utíšenia mojej nadržanosti, je to citlivejšie, efektívnejšie , iné :D je menštruácia menej bolestivá / vivala hormóny šťastia/ a trvá kratšie. preč s tabuizovaním !!

Avatar Karol Karol před pár měsíci

Nekdy se taky stalo ze se ma draha nechala kdyz to mela pravda je ta ze byla vic nadrzena oba jsme si to nesmirne uzivali me samotneho to dost laka ikdyz posledni dobou ji musim i premlouvat jestli neco bude ikdyz to nema nevim kam zmizela jeji chut k sexu to ja bych mohl furt :-*

Avatar touny touny před pár měsíci

Múžu jen doporučit je to super a partner tím i ukaže partnerce že se nemà zač stydět a miluji ji za každe okolnosti a oba si to určiťě užijí krev pusobí jako lubrykant a žena je citlivější a proto si to více užije

Avatar aj aj před pár měsíci

Budliban....ano muze,ale to asi pisu pozde..

Avatar Honza Honza před pár měsíci

Sex při menstruaci je super,nechápu proč to většině žen vadí.

Avatar budlibán budlibán před pár měsíci

Může moje partnerka v době menstruace při sexu otěhotnět?

Avatar Áda Áda před pár měsíci

Nechápu co na tom někomu přijde nechutné. Já jsem to s přítelem během mých dnů dělávala i vícekrát denně ať už ve sprše nebo v posteli a nebyl žádný problém. A ještě to bylo i příjemné. :D

Avatar Wanda Wanda před pár měsíci

Sex během menstruace je ze zdravotních, estetických a hygienických důvodů nežádoucí. Může se zvýšit krvácení nebo dostat infekce. Menstruační tampon také není 100% hygienický, stejně tak i klasický tampon, protože menstruační krev se hromadí ve vagíně. Savost tamponu může způsobit syndrom toxického šoku. Během 3 až 7dní, co trvá menstruace, žena bez sexu přece vydrží.

Avatar Helena Helena před pár měsíci

Sex během menstruace je i podle mě super, kdo nezažil, neví, ať nesoudí.. Při menstruaci je žena o 100% citlivější než obyčejně a z mé zkušenosti řeknu jen tolik, že při takovém sexu jsem přestala krvácet a nepoužila jsem tampon do doby než jsem měla silnou menstruaci a bolesti, po sexu při menstruaci bolesti zmizely a krvácela jsem jen minimálně.. Pokud se chlapům hnusí krvácení, jsou zde ještě kondomy, takže není se čeho bát :)

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak vybrat pr(a)vý vibrátor?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak vybrat pr(a)vý vibrátor? První vibrátor! Je vám patnáct a máte prostě chuť přestat si to dělat sprchou. Je vám dvacet a cítíte už se natolik dospělá, že pořídit si vibrátor vidíte téměř nutnost. Je vám třicet, máte za sebou pár chlapů a konečně jste se odhodlala poznat něco nového. Je vám čtyřicet a.... prostě ho chcete.

Vanilopka 11.10.2014
Velikost penisu
Jen tak o sexu

Velikost penisu Určitě už jste slyšeli o velkém divadle s malým kašpárkem. Ano, tahle věta se přece používá a můžete se s ní docela dobře uklidňovat, pokud malého kašpárka vlastníte, ale přišel čas, vyslechnout si pravdu.

Vanilopka 3.10.2014
Pegging - když se role obrátí!
Tipy a rady

Pegging - když se role obrátí! Pegging, netradiční název a také netradiční praktika, která se ale objevuje v mnoha ložnicích (jen se o tom možná nemluví). Je to totiž obrácení rolí, kdy do té aktivní role vstupuje žena a ten, kdo naopak přijímá je muž! Pokud narazíte v sexshopu na strap- on, připínací dildo nebo prostě lidově připínák, první co si pravděpodobně vybavíte, jsou dvě lesbičky, ale je čas odhodit předsudky a představit si také něco jiného.

Vanilopka 1.10.2014