Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak jí udělat pod vodou

Není nad to, napustit si plnou vanu, vytvořit bohatou voňavou pěnu a spolu s partnerem si užít relaxaci, která je s tím spojená. Pokud vás už nebaví jen pohledy z očí do očí a nenápadné osahávání pod vodou stejně jako mě, bude vás bavit tenhle článek a hlavně to, co pak zkusíte!

Jak jí udělat pod vodou

Abych hned na začátku uvedla věci na pravou míru, nemám ráda sex ve vaně. Nevím, jestli je to tím, že v naší klasické panelákové vaně nemohu najít ani jednu polohu, která by byla pohodlná nebo tím, že bych nechtěla znovu zažít vytopení sousedů. Mnohem radši mám na sex sprchový kout, ale o tom zase někdy jindy. To, že klasický sex je pro mě ve vaně téměř tabu ale neznamená, že si koupel pořádně neužívám, právě naopak! Přicházejí na řadu úplně jiné praktiky, návleky, prsty a vodotěsné hračky. Právě tady je drazí muži prostor pro to, ukázat, jak vynalézaví jste a jak úžasně to dokážete partnerce udělat pod vodou!

Příprava

Pamatujte, že až budete ležet ve vaně, nebude se vám chtít vylézt, běžet do ložnice pro to didlo, které se vám líbí a běžet zase zpátky. Možná si dokonce vyslechnete, že našlapete po celém bytě nebo něco jako: “Fajn, tak já už jdu taky z vody!“ což rozhodně nechcete. Příprava je proto důležitá a měla by být hlavně nenápadná. Až žena přijde do koupelny, nechte jí položit se mezi šumějící bublinky, a potěšte jí třeba světlem svíček nebo skleničkami se šampaňským. Dilda, návleky a ostatní hračky taktně zamotejte do ručníku, který budete mít vedle vany připravený k rozmotání.

TIP:

Skleněné dildo ICICLES No. 8 představuje kombinaci krásného designu a úžasných schopností. Má krásné, nepravidelně tvarované tělo pro výraznou stimulaci a působivý design.

Silikonový anální lubrikační gel Pjur Analyse Me! 100 ml

Silikonový anální lubrikační gel Pjur Analyse Me! 100 ml

 

Připravte si také silikonový lubrikační gel, vodní prostředí je jinak pro veškeré hrátky docela nepraktické, protože omývá přirozené vlhnutí. Jak se do vany uložíte, to už je na vás, já mám ráda, když sedíme naproti sobě, opřu si hlavu o vanu, podložím polštářem a zavřu oči. Vám se možná bude líbit, když si partnerku opřete zády o sebe, ale to trošku omezuje pohyb. Začněte naprosto přirozeně: „Pojď ke mně, dneska si tě celou umyju!“ a houbičkou přejíždějte po jejím těle. Při tom můžete zkusit dráždit bradavky, a pokud jste odvážnější, klidně ji vyzvěte, ať na vás vyšpulí zadeček. Doteky hebké houbičky nás krásně připraví a klidně používejte tlak celé houby na naší kundičku, doufám, že si některá z žen nevezme vaše počínání osobně, ale já mám ráda klidně pořádné „drhnutí“ houbičkou, jako když jí chcete opravdu pořádně umýt. Po téhle přípravě ji vyzvěte, ať si udělá pohodlí, roztáhněte její nohy a vyberte jednu z hraček.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Nejlepší hračky do vany!

Skleněná dilda

Jednou z největších výhod je to, že skleněná dilda drží teplotu, nádherně se v teplé vodě nahřeje a protože je naprosto, ale naprosto voděodolné nemusíte mít žádné obavy. Zvláště ve vaně jsem hodně citlivá na „nedokonalosti“ hraček jako jsou různé spoje, přechody, ostré hrany a to tady nehrozí! Většina sklených hraček je také udělaná tak, že je možné používat oba dva konce, to vám zajistí dostatečné možnosti a zároveň nemusíte střídat pomůcky jako diví.

TIP:

Skleněné dildo (ICICLES No. 8) - Skleněné dildo ICICLES No. 8 představuje kombinaci krásného designu a úžasných schopností.

Skleněné dildo ICICLES No. 8

Skleněné dildo ICICLES No. 8
 

Návleky na penis

Měli jsme doma návleky na penis, které jsme zkusili jednou a při klasickém sexu jsem je nevyhledávala. Máte doma taky takový kousek? Pokud ne, tak si nějaký pěkný s výstupky pořiďte právě do vany. Můžete ho natáhnout na prsty nebo na dildo a neskutečně tak rozdráždit svojí partnerku pod vodu.

TIP: Návleky na prsty se těší velké oblibě, ale můžou být i skvělou erotickou pomůckou na vodní hrátky ve vaně. Tyto erotické pomůcky mají za cíl jedinou věc - ještě více vzrušit partnerku při masturbaci nebo si trochu zpestřit své milostné hrátky.

Návlek na prsty

Návlek na prsty

Nenápadná kachnička

Takovou kachničku má totiž ve vaně spousta lidí, jen tahle je trošku jiná a skrývá v tělíčku ukryté vibrace. Pokud nechcete ženu vyloženě „tlačit“ do nějakého dráždění, darujte jí ve vaně malou kachničku a nabídněte, že jí vyzkoušíte společně. Zobáček přitisknutý na klitoris je víc než příjemný.

Samotná koupel

Začít můžete už u pěny, a pokud chcete něco speciálního, klidně sáhněte po afrodiziakální pěně nebo po želé. Za sebe doporučuji želé, které je samo o sobě sexy zážitkem a které stimuluje celé tělo.

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 3

Avatar Vendulka Vendulka před pár měsíci

no já jsem si spíš oblíbila sprchu. Dá se tam toho "zmáknout" víc. A to i když jsem tam sama. Navíc ten můj má nejraději orálek právě na tomto místě :D

Avatar ferda ferda před pár měsíci

paradni clanek, dekuji. hratky ve vane patri mezi oblibeny nedelne-vecerni program a tak jsme toho uz dost zkusili: kachnicky, vrnici hracky, lodicky, balonky apod. za nej vynalez ale povazuju takovou tu penovou zizalu, ktera plave na vode ;-)

Avatar Marcela Marcela před pár měsíci

Ve vane si rada hraju jen rukou. To je fajn. Nikomu ale nedoporucuju sex a vubec jakoukoliv praktiku, kdy se voda z vany dostane dovnitr. Jednou jsem mela z podobnych hratek ve virivce celkem nemile problemy :-/

Napsat komentář

Avatar

Další články

Nejlepší erotická masáž krok za krokem
Tipy a rady

Nejlepší erotická masáž krok za krokem Pokud se rozhodnete partnera překvapit erotickou masáží, není třeba zvláštních dovedností, možná právě naopak, na všechny poučky a tabulky zapomeňte a nechte se vést intuicí. Podstatné pro to, aby byla erotická masáž opravdovým zážitkem je celkové naladění a odvaha povýšit masáž na předehru. Zažila jsem několikrát opravdu božskou erotickou masáž, při které se moje tělo naprosto uvolnilo, naladilo a roztoužilo, proto souhlasím s tím, že taková masáž je tou nejlepší předehrou. A protože mám ráda věci dokonalé a erotická masáž pro mě neznamená jen nějaké minutové hnětení zad, ráda bych se s vámi podělila o své rady, zážitky a postupy.

Vanilopka 12.6.2015
Mám prodat kalhotky
Jen tak o sexu

Mám prodat kalhotky Prodej kalhotek, pro jednu ženu nenáročná brigáda, při které si přijde na slušné peníze, pro druhou nechutná a nebezpečná praktika. Poptávky po nošených kalhotkách, ponožkách ale i propocených tričkách můžete najít jak na speciálních serverech tak na úplně obyčejných diskuzních fórech nebo na stránkách s oblečením, kde mezi sebou ženy běžně obchodují. Kdy se jedná o zábavu a kdy je třeba mít se na pozoru?

Vanilopka 3.6.2015
Role aneb jak oživit sex
Tipy a rady

Role aneb jak oživit sex Ve vztahu se často řeší stereotyp a pokládá se zásadní otázka. Můžeme mít navždy vzrušující sex, když spíme jen s jedním člověkem, kterého už známe nazpaměť? Často se právě tady vloupá do hlavy myšlenka na někoho cizího. Přitom ten nebo ta cizí nemusí být nutně někým, koho neznáte. Že v tom máte zmatek? A co když si vezmete paruku, kostým nebo jen změníte jméno a povahu?

Vanilopka 27.5.2015