Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Velikost penisu

Určitě už jste slyšeli o velkém divadle s malým kašpárkem. Ano, tahle věta se přece používá a můžete se s ní docela dobře uklidňovat, pokud malého kašpárka vlastníte, ale přišel čas, vyslechnout si pravdu.

Velikost penisu
Na velikosti penisu záleží

Na velikosti záleží

Byl naprosto úžasný, sexy a beze sporu mě neskutečně přitahoval. Když jsme se líbali, cítila jsem, jak vlhnu a když se mě dotýkal, byla jsem na pokraji šílenství. „Ano, ano, ano! Chci ho!“, říkala jsem si, když mělo dojít na něco víc. Bylo to vášnivé tak, jak jsem si vysnila, divoce jsme se svlékali, líbali se a pak to přišlo! Zajela jsem mu rukou do kalhot. Musela jsem se začít uklidňovat, že to je jen optický klam, protože HO ještě nevidím, ale až HO uvidím, určitě bude větší. Když se svlíknul a já věděla, že moje tvrzení o optických klamech bylo úplně mimo, použila jsem poprvé v hlavě tu slavnou větu: „I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo!“

TIP na trvalé zvětšení penisu:

Sada na zvětšení penisu Penis Extender(bezpečná a účinná) - Sada na zvětšení penisu Penis Extender je určená pro všechny muže, kteří touží po trvalém zvětšení svojí chlouby.

Sada na zvětšení penisu Penis Extender bezpečná a účinná

Sada na zvětšení penisu Penis Extender bezpečná a účinná

Abych to zbytečně neprotahovala, konečně jsem se cítila jako královna z Hlubokého hrdla a měla pocit, že ho do pusy strčím včetně koulí. Jenže když došlo na samotný sex, bylo to smutné. Vyklouzával ze mě při každém divočejším pohybu, když jsme konečně sehráli tohle, necítila jsem ho. Vůbec! Doslova mi bylo jedno, jak si ve mně jezdí sem a tam, protože to bylo téměř stejné, jako by tam vůbec nebyl. Když jsme to dělali zezadu, bála jsem se, že se mi stane něco tak trapného, že už ve mně nebude a já se budu domnívat, že náš sex pořád pokračuje. A právě tady, jsem zjistila, že na velikosti penisu záleží a to sakra hodně!

Neházejte flintu (ani svůj penis) do žita

V některých článcích se tvrdí, že chlap musí být hlavně šikovný a že pochva má jen 10 cm, takže něco většího je spíš na škodu než na divoké orgasmy. Upřímně nevím, kdo tohle vymyslel. Podle mě není třeba zabývat se každým centimetrem a řešit, jestli měří 17 nebo 20. Nicméně existuje hranice, která je prostě osudná a tou bych řekla, že je deset centimetrů. Zní to sice hrozně, ale s někým, kdo má 5 nebo 6 cm, bych prostě být nemohla.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Na druhou stranu neházejte flintu (ani svůj penis) do žita, protože každá z nás asi není stejná a možná láska dělá divy, a divy dělá také šířka nebo tvar! Měla jsem opravdu hodně velký penis, jehož majitel se musel věnovat předehře, aby pro mě byl sex vůbec příjemný a nebolestivý. Na druhou stranu, když do mě vniknul, bylo to neskutečné a vzrušovalo mě, když narážel do děložního čípku (což zase některé z nás nemusí). Čistě náhodně právě po něm, přišel ten malý kašpárek. Měla jsem potom trochu obavy, jestli nejsem vytahaná a prostě obrovská, že ho dole necítím, každopádně, když kašpárek odešel a přišel krásný zlatý průměr, zajásala jsem. Ne, nejsem vytahaná, jen prostě potřebuju víc!

Moje tipy:

Elastický návlek zvětší penis o 7,6 cm
Elastický návlek zvětší penis o 7,6 cm 760 Kč

Smutná zpráva je, že pokud už takový mini penis máte doma, dost pravděpodobně s tím nic nenaděláte a jediné co zbývá je, naučit se s tím žít. A to jak z pohledu ženy (pokud vám za to jeho majitel stojí) tak muže. Zaměřit se na dokonalý orální sex, na příjemný anál nebo jiné praktiky. Z toho, co na trhu je pro majitele malých penisů, bych se přiklonila nejvíce k návlekům na penis, které dokážou opravdu divy, a mně se sex s nějakým dobrým návlekem hodně líbí. My ženy často nevíme, co vlastně chceme. Která z nás nepřemýšlela hodiny nad tím, jestli velkou nebo malou kabelku? Ale o jedné velikosti máme myslím jasno!

A jak vnímáte velikost Vy? Zapojte se do diskuze..

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 20

Avatar Eliška Eliška před pár měsíci

Jsem rozvedená a po roční odmlce jsem potkala partnera s podstatně velkým a tlustým penisem, který mě naprosto uspokojuje a vyhovuje. Dříve jsem měla muže s menším penisem, který mě sice uspokojil, ale ten pravý sexualní prožitek jsem nepoznala do té doby než jsem poznala svého manžela. Délka 21/5 cm.

Avatar Ota Ota před pár měsíci

Je mi 70let a mám malý penis jedenác cm je opravdu málo žádná žena se neudělá

Avatar boby boby před pár měsíci

Nejhorší je,když se sex změní jen na honbu za jejím orgasmem,který nepřichází a nepřichází,to je pěkná dřina i pěkná nuda. Když žena nedokáže vyvrcholit ani při orálu,není chyba asi v partnerovi.

Avatar boby boby před pár měsíci

Každá žena touží aspon to vyzkoušet s extrémně dlouhým a tlustým penisem,žádná to ale nepřizná.Důležitější než rozměry je ale vaše výdrž,stalo se mi ale že po nepřetržitém sexu který trval půl hodiny mi ta slečna řekla že jsem předčasně vyvrcholil protože ona se ještě neudělala.Tak jsem jí poradil aby si koupila šukací stroj,že chyba bude asi v ní.Ze skušenosti vím,že většina žen se udělá už při předehře když je kvalitní,potom při samotné souloži ještě jednou,nesmí to ale samozřejmě trvat jen pár vteřin.

Avatar Pedro Pedro před pár měsíci

A jak se takového průzkumu zůčastnit Michalko?

Avatar tomas tomas před pár měsíci

jsem mlady kluk ktery mel ve 14 letech pouhych 11cm na delku v erekci,ovsem baljsem se ze je mali atak jsem si to chtel nejak overit mel jsem spoluzacku ktera byla da se rici ze kurvicka ale dalo se ji verit mela za sebou uz par kluku se kteryma spala a tak jsem se ji zeptal na vymenu fotek kdyz jsem ji poslal svuj penis a napsal zema 11cm na delku a jestli je to malo tak mi psala ze opravdu ano,ze s takovou delkou si nikdy nezaprcam.Po par dnech jsem prisel do skoly a zacali mi vsichni rikat kobro 11,zjistil jsem ze toukazala pulce skoly a poslala cele me tride kde to nektery rozesilaly,byl jsem ponizen ale po par mesicich se na to zapoelo. v 15 jsem si nasel holku ktere bylo take tolik odpanil jsem ji kdyz jsem mel penis sotva v pulkou ve vagine kdyz jsem ji ho tam vrazil celeho tak se otocila a okamzite se mezacla ptat kolik muj penis meri rekl jsem ji 15-16cm, ano za neceli rok mi vyrostl o 5cm, ta holka seznala s moji byvalou spoluzackou a kdyz ji rekla kolik meri muj penis tak zmlkla a zavolala mi jestli bych s ni nechtel spat nebo aspon rychlovku ze chce vydet jestli mam opravdu 16 amuj penis porad roste budu mit 16 a ma skoro 17cm. jestli tu bude zena co si chce zaprcat nebo neco tak napis na somm.tom@seznam.cz jen olomouc a okoli,podmina je ze prijedu ja k ni

Avatar Tomino Tomino před pár měsíci

Za sebe mohu být maximálně spokojen. Velikost mužství 18 cm uspokojí i náročnější ženy. Doplnil bych jen, že je to kombinace více faktorů. Domnívám se, že žena ocení i pevnost penisu, musí být pevný jako skála, vydržet delší hrátky a uděláš jí dobře i s menší velikostí přirození.

Avatar Lukterda Lukterda před pár měsíci

Je mi 23 let a včera jsem ho strčil poprvé do manželky. nejdřív nadávala že je moc malej a tak jsem si dneska koupil zvětšovák a z 15cm se mi zvětšil na 23cm. žeě se nelíbil a tak mi před hodinou zase dala zvětšovák a teď má můj PENIS 28cm délku a 12cm šířku. Moc se jí líbí ale do pusy se jí skoro nevejde a když jí ho strkám do prdelky tak mi ještě půlka PENISU zůstane venku. ale jinak se jí i mně VELMI LÍBÍ.......... JÁ PROSTĚ MILUJU PPEENNIISSYY

Avatar emilka emilka před pár měsíci

Ještě jsem si vzpomněla- druhý den jsme se potkali,ani jsem o to nestála,ale hrnul se ke mě a ptal se mě, jestli jsem na něho před spaním myslela.Nechtěla jsem mu ublížit,ale ani jsem nechtěla,aby si myslel,že snad v tom budem pokračovat a tak jsem mu odpověděla,že jsem na něho nemyslela,protože mi bylo špatně po alkoholu a přála jsem si co nejdříve usnout.Bohužel mi nebylo špatně po alkoholu,ale ze sebe,protože to za to vůbec nestálo.

Avatar emilka emilka před pár měsíci

Stalo se mi to jen jednou v životě a to nedávno.Nejsem pro sex s nahodilými známostmi,ale pána znám dlouho,na potkání se mi dvořil,zval na kávu,na večeři,no prostě zájem enormní.Stalo se,že nastala situace,kde došlo ke sblížení,více méně jsem se nechala ukecat,bylo mi s ním dobře,chlapa jsem dlouho neměla a tak jsem si řekla - a proč ne.Jenže - penis měl jak můj palec u ruky,přidržovala jsem jej prsty zespodu a druhou rukou z vrchu,snažila jsem se jej navádět na klitoris - do pochvy nemělo smysl- nešlo to - prostě hotová katastrofa.Domníval se, že to vylepší,když si na něho sednu- další katastrofa- vůbec jsem netušila.jestli jej mám v sobě či co a celou dobu jsem přemýšlela,proč narazím v mých letech právě na tohle.Ono se řekne - souložit ,ale musí být s čím.Takže tohle už nikdy.Jen si tak říkám,kde vzal tu odvahu se mi dvořit s touhle výbavou.

Avatar koki koki před pár měsíci

mám klasickou velikost 16/4.5 kdyby miženská řekla že je to málo tak byc ji řekl že nemužu za její vrata do stodoly

Avatar medved medved před pár měsíci

Mival jsem penis tak 15 cm,ale casem se mi nejak zmensil na 13 cm a prumer 5cm.Nikdy mi zadna nerekla,ze je to malo.Jen jedna ze na jeji sirku ze je to dost,ale vsechny byly s delkou spokojeny.Osobne si myslim,ze 11 az 14 cm je tak akorat,nad 14 cm je uz velkej a vhodnejsi pro holky vyssich postav.Mel jsem nekolik holek i o kousek vyssich nez jsem ja sam,alety jejich buchticky zase nejak rozmernejsi taky nebyly.A tak budme spokojeni s tim co mame,jine to nebude a raddujme se takovi jak nas priroda udelala.

Avatar pavelmb78 pavelmb78 před pár měsíci

Ahoj ja nevím či ho mám velky nebo malý 17,5 cm a v ženě jsem až na doraz pořád to do ní střikám a nic

Avatar Bobo Bobo před pár měsíci

Odporúčam všetkým ešte chlapcom to je do 20 rokov, neriešte to. Ak sa naskytne príležitosť tak nemyslite na niečo čo je v tej chvíli nepodstatné. Ak sa máte radi tak na ničom inom nezáleží a ak je to len jednorazovka tak skôr myslite na ochranu ako nejakú veľkosť. Autorke článku by som odkázal že asi nezažila sex z lásky a tak jej ho prajem, aby nemyslela na veľkosť svojej škatuzle ale na to že to muža má rada a on ju tiež.

Avatar mirčo mirčo před pár měsíci

Jsem již starší pán a tak si dovolím trochu shrnout život v sexu. 18cm delky a průměr 4.4 cm mi vždy stačil, ale u většiny žen to byl problém. Bolelo je to nadoraz. Takže všem začínajícím doporučuji partnerku pro život si musíte včas vybrat. Z pornoexibicí si příklad neberte. Můj kolega byl velmi obdařený,(25) měl tři manželky, které přežil. Věčné záněty a nakonec vždy rakovina.Ještě si myslel jaký je bivoj. Asi byl bezohledný. nikomu toto nepřeji. Stoupněte si nožičkama na zem. Zase 5 cm je opravdu nanic.

Avatar Hans Hans před pár měsíci

Je to asi individuální jestli záleží nebo nezáleží na velikosti... Třeba moje manželka preferuje větší velikost čím víc tím lépe, ale setkal jsem se i s tím, že některé ženy si s penisem větších rozměrů neumějí poradit a nebo je to boli mluvím z vlastních zkušeností mám penis 22/6

Avatar richard richard před pár měsíci

Myslím si že ženy rády souloží když má muž opravdu větší penis,já mám penis 22/6 a každá byla ukojená.Některé však byly "unavené!,ale slastně.Bohužel vím i to že velký penis musí umět člověk nosit jelikož bývá i středem pozornosti nejen žena,ale též mužů a jejich nevraživosti.Setkal jsem se s názorem žen,že velký penis mnoho nevydrží,že snadno uvadá,ale přesvědčil jsem je o opaku.I s velkým penisem je možné prožívat slastné souložení análu,ale musí být tvrdý.

Avatar šukálista šukálista před pár měsíci

Majitelka tohoto článku má určitě ráda penys o velikosti 12-34cm. Určitě by jí stačil i jeden američan který má penis dlouhej 36 cm.

Avatar Michalka Michalka před pár měsíci

Těm ženám, kterým na velikosti nezáleží,tak je to možná i proto, že neměli žádný velký penis. Dovolím si přiložit jednu studii. "Před časem byl na Evropském kongresu Společnosti pro sexuální medicínu představen projekt, který se zabýval zjišťováním průměrné délky penisu v erekci v různých státech světa na základě přesných měření. Nejlépe v této studii dopadli Francouzi, s průměrnou délkou penisu v erekci 16 cm. Italové dosáhli 15 cm, Němci 14,4 cm, Brazilci 14,5. Na opačném pólu se umístili Američané s výsledkem 12,9 cm, Indové s 10,1 cm a Korejci s 9,6 cm. Jako skončili Češi bohužel nevíme, protože se výzkumu nezúčastnili."

Avatar Vanessa Vanessa před pár měsíci

Pro mně neni velikost penisu až tak důležitá. Je plno chlapů, kteří maji sice velký penis, ale krátkou výdrž, nebo celkově problémy s erekcí. Existuje taky mnoho poloh, při kterých si ženy přijdou na své i s menším penisem. Samozřejmě jsou ženy, které malý penis neuspokojí, ale plati to i naopak. Ale souhlasím s autorkou článku, že existuje nějaká hranice, která je kritická.

Napsat komentář

Avatar

Další články

Pegging - když se role obrátí!
Tipy a rady

Pegging - když se role obrátí! Pegging, netradiční název a také netradiční praktika, která se ale objevuje v mnoha ložnicích (jen se o tom možná nemluví). Je to totiž obrácení rolí, kdy do té aktivní role vstupuje žena a ten, kdo naopak přijímá je muž! Pokud narazíte v sexshopu na strap- on, připínací dildo nebo prostě lidově připínák, první co si pravděpodobně vybavíte, jsou dvě lesbičky, ale je čas odhodit předsudky a představit si také něco jiného.

Vanilopka 1.10.2014
Masáž prostaty krok za krokem
Tipy a rady

Masáž prostaty krok za krokem „Je to tak strašně zvláštní, něco jako když se ti chce hrozně čůrat a je to tak vzrušující, že se uděláš. No ale neuděláš se normálně, je to dlouhý a tak, že ti to projíždí celým tělem....“ Řekl mi první, komu jsem tuhle masáž udělala. Před tím, než se udělal, jsem sama na jeho výrazu viděla, jaké to je. A tenhle výraz jsem pak viděla ještě několikrát a vídám ho i teď, když svému partnerovi tuhle masáž dělám. Kombinaci slov – masáž prostaty, slyšel už každý chlap, a každý k tomu má trochu jiný postoj. Většinou je to tak, že dokud to nezkusili, vlastně po tom ani moc netouží, ale když už to zkusí, zjistí, že jim to celou dobu chybělo.

Vanilopka 1.10.2014
Wow
Tipy a rady

Jak na anální sex Pro spoustu z nás představuje anální sex něco tajného, „zakázaného“ a o to víc rajcovního. Pouštíte si porno s análním sexem? Rádi si o něm čtete a máte ho jako fantazii při masturbaci? Přesto vám možná zbývá udělat ten největší krok.. Zkusit to!

Vanilopka 30.9.2014