Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Sex při menstruaci
Tipy a radyJen tak o sexu

Sex při menstruaci Máte při menstruaci taky tak šílenou chuť na sex? Není to nic neobvyklého! Vždy jsem si myslela, že je to tím, že prostě při menstruaci je sex něčím „zakázaným“ a o to víc mě právě láká, ale pak jsem se dozvěděla, že za to můžou hormony. Týden před, při a ještě pár dní po, jsem neskutečně nadržená a mám pocit, že mě vzruší jen sebemenší podnět. K sexu při „těch dnech“ se každý z nás staví trochu jinak, někdo ho snese, jinému vyloženě vadí a někdo si ho zase užívá. Zapomeňte na nějaké řeči a předsudky a zkuste to, možná budete patřit do té poslední skupiny.

Vanilopka 28.10.2014 14 komentářů
Jak vybrat pr(a)vý vibrátor?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak vybrat pr(a)vý vibrátor? První vibrátor! Je vám patnáct a máte prostě chuť přestat si to dělat sprchou. Je vám dvacet a cítíte už se natolik dospělá, že pořídit si vibrátor vidíte téměř nutnost. Je vám třicet, máte za sebou pár chlapů a konečně jste se odhodlala poznat něco nového. Je vám čtyřicet a.... prostě ho chcete.

Vanilopka 11.10.2014 3 komentáře
Pegging - když se role obrátí!
Tipy a rady

Pegging - když se role obrátí! Pegging, netradiční název a také netradiční praktika, která se ale objevuje v mnoha ložnicích (jen se o tom možná nemluví). Je to totiž obrácení rolí, kdy do té aktivní role vstupuje žena a ten, kdo naopak přijímá je muž! Pokud narazíte v sexshopu na strap- on, připínací dildo nebo prostě lidově připínák, první co si pravděpodobně vybavíte, jsou dvě lesbičky, ale je čas odhodit předsudky a představit si také něco jiného.

Vanilopka 1.10.2014 8 komentářů
Masáž prostaty krok za krokem
Tipy a rady

Masáž prostaty krok za krokem „Je to tak strašně zvláštní, něco jako když se ti chce hrozně čůrat a je to tak vzrušující, že se uděláš. No ale neuděláš se normálně, je to dlouhý a tak, že ti to projíždí celým tělem....“ Řekl mi první, komu jsem tuhle masáž udělala. Před tím, než se udělal, jsem sama na jeho výrazu viděla, jaké to je. A tenhle výraz jsem pak viděla ještě několikrát a vídám ho i teď, když svému partnerovi tuhle masáž dělám. Kombinaci slov – masáž prostaty, slyšel už každý chlap, a každý k tomu má trochu jiný postoj. Většinou je to tak, že dokud to nezkusili, vlastně po tom ani moc netouží, ale když už to zkusí, zjistí, že jim to celou dobu chybělo.

Vanilopka 1.10.2014 8 komentářů
Wow
Tipy a rady

Jak na anální sex Pro spoustu z nás představuje anální sex něco tajného, „zakázaného“ a o to víc rajcovního. Pouštíte si porno s análním sexem? Rádi si o něm čtete a máte ho jako fantazii při masturbaci? Přesto vám možná zbývá udělat ten největší krok.. Zkusit to!

Vanilopka 30.9.2014 25 komentářů
19–23 z 23 článků
1 Předchozí 4
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma