Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Tipy na dárek k Valentýnu

Valentýn. Chodíte kolem růžových výloh plných medvídků a přepadá vás pocit nenávisti k americkému svátku lásky? Nebo naopak tenhle den berete jako výjimečnou příležitost vyznat svoje city? Ať je to jak chce, nabízí se vám o důvod navíc proč přinést (nejen) do ložnice nějakou hračku a posunout svůj sex někam za hranice všednosti. Vybrala jsem pro vás ty nejlepší a nejzamilovanější dárky, které si užijete jak jinak než ve dvou!

Tipy na dárek k Valentýnu

Kožená plácačka se srdíčky

Přejete si svoje vyznání vtisknout přímo na kůži? A chcete, aby vašeho partnera vyznání hřálo a pálilo? Pokryjte jeho kůži červenými srdíčky a mučte ho láskou tak dlouho, dokud nebude prosit! Černá kožená plácačka dokáže přesně vystihnout vaše temné já, inspiraci přitom můžete načerpat už v kině, před tím než dorazíte domů, tedy pokud si vyberete 50 odstínů šedi.

Něžně chlupatá černá pouta

Představte si předehru, při které použijete tenhle kousek. Ve mě vyvolává romantiku a něžnost, s nádechem něčeho tvrdšího, a protože si ráda užívám, když má nade mnou někdo moc, tenhle valentýnský dárek bych ocenila. Máte to stejně? A ještě váháte?

Párový vibrátor

Ano, ano, ano! Dlouho jsem hledala něco, co náš sex oživí, ale zároveň nenaruší a právě párový vibrátor je dokonalý a hlavně nenápadný společník. Proč na Valentýna dávat hračky jen pro ni nebo naopak jen pro něj? Je to svátek zamilovaných a chvíle, kterou si máte užít spolu, ve dvou! S párovým vibrátorem poznáte úplně jiný sex a věřte tomu, že u vás bude mít místo i dlouho po tomhle dni.

BOMBA S feromony do vany

Taky tak milujete společné koupání? Tentokrát ale nebuďte tak přízemní a nekupujte pěnu, protože ať už vyberete jakoukoli, bude to pořád jen hromada bublinek. Je tady něco speciálního, zábavného a sexy! 

Bomba do vany s feromony Sexylicious
Bomba do vany s feromony Sexylicious 140 Kč

Vibrátor na ruku

O vibrátor, který se dá jednoduše umístit do dlaně, se můžete střídat a jeden druhému tak dávat neskutečnou dávku vzrušení. Použít ho ale můžete i jinak. Jak? To už je na vás!

Slavíte Valentýn? A máte už vybraný dárek?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar Petr Petr před pár měsíci

Už vidím, jak dám své nastávající plácačku. To bych si to doma pěkně zavařil ;-) Jednou jsem jí obstaral takový pěkný vibrátor, akorát jsem nezkontroloval, jestli jsou součástí balení i baterky...

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak si to udělat - návod pro ženy
Tipy a rady

Jak si to udělat - návod pro ženy Věta „Jaký si to uděláš, takový to máš.“ platí v různých oblastech, ale nejlépe vystihuje masturbaci. Musím se přiznat, že je mi smutno, když čtu o tom, jak se slečny prostě neudělají prsty a pro to mají pocit, že jsou anorgasmické, že v životě nedosáhnou orgasmu nebo že něco není dobře. „A zkusila jsi třeba sprchu?“ zeptala jsem se a předem jsem věděla odpověď. Chápu, že někdo nezkoumá svoje tělo, nenapadne ho místo prstů použít sprchu nebo něco úplně jiného, ale neznamená to, že když nemáte doma vibrátor nemáte žádnou erotickou hračku. Právě naopak, máte jich přece spoustu!

Vanilopka 28.1.2015
Erotické pomůcky pro BDSM
Erotické pomůcky

Erotické pomůcky pro BDSM Už jste vyzkoušeli všechno a chcete ještě víc? Láká vás pořídit si domů něco, co okoření váš sexuální život? Chcete se podřídit dokonale za doprovodu dokonalých pomůcek? Pořídit si první hračku zařazenou v kategorii BDSM nemusí být lehké, protože výběr je opravdu veliký a vše je pro vás pořád trochu cizí. Jak by mohla vypadat taková ideální začátečnická sada? Myslím si, že po vyzkoušení řady věcí jsem si takovou sadu utvořila a chci se s vámi podělit.

Vanilopka 21.1.2015
Sex na jednu noc
Jen tak o sexu

Sex na jednu noc O sexu na jednu noc už se toho napovídalo spoustu. Sex na jednu noc není totiž nic neobvyklého a může k němu dojít z mnoha různých důvodů. Možná jste právě single a s trochou alkoholu pod kůží se vrhnete na zcela neznámý protějšek, potřebujete si trochu zvednout sebevědomí nebo zalepit rány po rozchodu. Na opačné straně je sex na jednu noc v případě, že zas až tak single nejste. Kdy do toho jít a kdy se radši držet zpátky?

Vanilopka 12.1.2015