Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Jak si to udělat - pro muže

Jak si to udělat - pro muže Nemám penis, jak bych asi měla napsat článek o technikách masturbace pro muže? Prvním objektem mého výzkumu byl můj přítel, a tu zásadní otázku odnesl tedy on. „No, takhle si ho chytnu a takhle honím.“, marně jsem čekala na nějakou další techniku. „Pak můžeš použít druhou ruku.“řekl nadšeně, protože vymyslel další způsob a zároveň s pobavením. Copak neexistuje nic jiného? A světe div se, našla jsem toho víc, než jsem hledala.

Vanilopka 18.3.2015 5 komentářů
Jak si to udělat - návod pro ženy
Tipy a rady

Jak si to udělat - návod pro ženy Věta „Jaký si to uděláš, takový to máš.“ platí v různých oblastech, ale nejlépe vystihuje masturbaci. Musím se přiznat, že je mi smutno, když čtu o tom, jak se slečny prostě neudělají prsty a pro to mají pocit, že jsou anorgasmické, že v životě nedosáhnou orgasmu nebo že něco není dobře. „A zkusila jsi třeba sprchu?“ zeptala jsem se a předem jsem věděla odpověď. Chápu, že někdo nezkoumá svoje tělo, nenapadne ho místo prstů použít sprchu nebo něco úplně jiného, ale neznamená to, že když nemáte doma vibrátor nemáte žádnou erotickou hračku. Právě naopak, máte jich přece spoustu!

Vanilopka 28.1.2015 76 komentářů
Masturbace
Jen tak o sexu

Masturbace Masturbujete? A umíte se o tom bavit? Seděla jsem takhle s kamarádkou u vína a ona si opět, už po několikáté posteskla: „Když já z toho sexu nic nemám, nevím, co mám cítit, jak to chci, nevím, jestli někdy budu mít orgasmus. Myslím, že jsem jedna z těch, které ho nikdy nemají...“ Napadla mě jediná spontánní reakce a zeptala jsem se, jestli si „to“ udělá sama. Její výraz mě přesvědčil o tom, že ač se spolu bavíme o sexu naprosto přirozeně, masturbace do našeho hovoru nepatří a ani patřit nebude. „Já to nedělám! Mám přece jeho!“

Vanilopka 19.11.2014 61 komentářů
1–3 ze 3 článků
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma