Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sex ve třech s umělou vagínou

Ležel na posteli se šátkem přes oči a s napětím očekával moje překvapení. Držela jsem v ruce umělou vagínu, kterou jsem pro tenhle účel objednala a sama jsem si rozhodovala, jestli si bude užívat mě nebo jí. Byla to neskutečně sexy podívaná, zlobit ho touhle průhlednou gelovou hračkou a sledovat jak do ní proniká, zatímco mě dráždí jazykem.K nápadu pořídit si umělou společnici a vzít jí do postele mě přivedlo jedno porno video. Strašně mě vzrušovalo, jak byl muž se zavázanýma očima zmatený a zatoužila jsem po tom tahle potrápit i toho mého. Pokud vyberete správně a správně ji do sexu zapojíte, bude mít totiž opravdu co dělat, aby poznal která je která.

Sex ve třech s umělou vagínou

Hned na začátek musím upozornit, že stejně jako mají někteří muži problém tolerovat v posteli vibrátor, můžete mít ze začátku problém nevnímat umělou kámošku jako konkurenci. Nicméně výhodou je to, že jí můžete dát stranou kdykoli se ve vás ozve žárlivost. Podle mě nemá vůbec cenu erotické hračky při sexu vnímat nějak negativně, protože mohou váš společný zážitek obohatit, zpestřit a posunout úplně jinam.

Jakou vybrat a jak jí zapojit

Můj první výběr byla čistě průhledná gelová vagína, podobná té, kterou jsem viděla na videu. Tehdy mě nejvíc lákalo to, že krásně uvidím, jak do ní projíždí a navíc byla otevřená na konci, což se mi taky líbilo. Jednoduše vybírejte podle toho, co od ní očekáváte, protože jedině tak budete spokojená. Pokud vám dělá problém hračka, která je věrnou kopií vagíny, pořiďte třeba 3D masturbátor Tenga, který má tvar válce, je elegantní a moderní nebo jednoduché vajíčko Tenga. Myslete na to, že např. právě u zmíněných vajíček je dost tenká vrstva, takže je cítit sevření vaší ruky a prsty na rozdíl třeba od jiných masturbátorů, které jsou více „cizí“ a partner v nich bude mít úplně jiné pocity. Já právě z toho důvodu vajíčko vynechala, i když se mi jeho design líbí. Můžete vybrat různé výstupky, intenzitu dráždění, ale například i možnost podtlaku a regulace. Nemusíte zůstat jen u klasické umělé vagíny, ale existují i hračky simulující orální sex nebo anál.

TIP: Za mě a (nejen za mě) mohu doporučit Tenga Deep Throat, která je prý k nerozeznání od opravdového kouření, včetně možnosti sání a opravdu reálného prostředí uvnitř. Když jsem do ní strčila prsty, překvapilo mě, jak je měkká a vlhká, úžasné! Jedinou nevýhodou je, že je určená na jedno použití nejde rozebrat a umýt, takže jediná možnost je používat opakovaně s kondomem..

Tenga Deep Throat masturbátor pro orální sex

 

Pokud máte vybráno a chcete ho překvapit jako já, je třeba použít pouta a hlavně šátek přes oči. Nevěřte mu, že se nebude dívat a dotýkat. Uložte ho nahého na záda, svažte zápěstí a zavažte oči. Střídejte sebe a umělou společnici a zvlášť pokud máte tu s reálným tvarem, užívejte si, jak jí přítel líže nebo prstí, je to velmi zajímavý a vzrušující pohled. Nenechte ho odhalit, kdy která z vás přijde a až do konce ho držte v napětí. Skvělá poloha, kterou si užijete i vy- Usaďte se mu klínem na obličej čelem k nohám a předkloňte se, on vás tak může divoce lízat, zatímco vy simulujete na jeho penisu sex na koníčka pomocí umělé vagíny!

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 4

Avatar Max Max před pár měsíci

Náhodou uměla vagina je super jako živá ,

Avatar Benník Benník před pár měsíci

Mít nebo vlastnit umělou panenku nebo panu nebyli by pohlavní choroby a samci by nedělaly hlouposti nic takového se tady neprodává ani nevede z pozdravem.Benník

Avatar Vojta Vojta před pár měsíci

...jako bych ho strkal do lahve od Coca Coly. Moc vzruseni v tom nevidim teda...

Avatar simona simona před pár měsíci

Teda, co ti lidi dnes vsechno nevymysli :-)) Moc jsem nepochopila, proc se mazlit s kusem platu, kdyz mam vedle sebe nekoho jineho. I kdyz s plastovou kacenkou si v posteli s kamaradkou obcas hrajeme ;-)))

Napsat komentář

Avatar

Další články

Proč reálný sex nemá 50 odstínů
Jen tak o sexu

Proč reálný sex nemá 50 odstínů „Proč jsou všechny ženy hotové z 50 odstínů šedi, ale když na ně vytáhneme bič, tak je to nebere?“ Tohle je jeden z mužských dotazů, který mi dal námět na celý článek. Tahle otázka je totiž dost podobná jako: „Proč když mě kousnul pavouk, nejsem Spider-Man?“ nebo: “Proč se moje auto nepřemění na robota?“ Jasně, je to trošku nadsázka, ale je třeba si uvědomit, že film má od reality daleko a taky to, že pan Grey je neskutečně sexy milionář, který sice dá svojí Aně přes prdel, ale následně jí odveze ve vrtulníku. Nebudeme se teď bavit o samotném filmu, protože to by bylo vážně na dlouho, stačí, když vám povím, kterému muži bych nastavila já a kterého bych poslala s bičem tam, odkud přišel.

Vanilopka 31.7.2015
Titty fucking
Jen tak o sexu

Titty fucking Titty fucking, Španělský sex nebo jednoduše sex mezi prsa je jednou z praktik, které milují všichni muži a která je skvělým zpestřením sexu nebo jen předehrou. Hned na úvod, zásadní pro tuto praktiku je velikost prsou. Ideální je pro ženy, které se pyšní velkým poprsím a pokud máte spíš plochý hrudník, myslím, že ani nemá cenu se o to pokoušet. Na druhé straně, není třeba obrovských balónů, mezi kterými celý penis zmizí, jak se spousta žen domnívá.

Vanilopka 16.7.2015
Jak jí udělat pod vodou
Tipy a rady

Jak jí udělat pod vodou Není nad to, napustit si plnou vanu, vytvořit bohatou voňavou pěnu a spolu s partnerem si užít relaxaci, která je s tím spojená. Pokud vás už nebaví jen pohledy z očí do očí a nenápadné osahávání pod vodou stejně jako mě, bude vás bavit tenhle článek a hlavně to, co pak zkusíte!

Vanilopka 19.6.2015