Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?

Možná už máte každý svůj šuplík v nočním stolku, kde máte různé množství různých pomůcek, které vám z masturbace dělají naprosto dokonalý a bezchybný zážitek. Možná si některými čas od času zpestřujete sex. Ale máte nějakou, která je přímo pro vás pro oba? Něco, čím se uspokojíte oba dva zároveň? Pokud ne, nabízí se jednoduché řešení a tím je pořízení párového vibrátoru!

Jaký je párový vibrátor We Vibe 4?

Hned na začátek musím říct, že párový vibrátor byla hračka, nad kterou jsem asi nejdéle váhala. Opravdu ho potřebuji? Nebude nám při sexu spíš vadit? A nestačí prostě jen klasické hračky? Doma jsem měla různá dráždítka na klitoris, která se dají poměrně jednoduše do sexu zapojit, takže jsem si nebyla jistá, jestli vůbec párový vibrátor využijeme. Po prvním vyzkoušení (nebo možná ještě při něm) jsem se chválila za tak dobrý nápad a za to, že jsem si ho nakonec (i přes vyšší cenu) pořídila.

We co? We Vibe!

Moje volba padla na We Vibe a vlastně jsem nezvažovala ani nic jiného. Narazila jsem až v okamžiku, kdy jsem zjistila, že doba jde nezadržitelně kupředu a než jsem se stihla na poli sexu rozkoukat, vznikly postupně čtyři různé verze. Všechny vypadají v podstatě stejně s typickým tvarem písmene U, ale přeci jen se dost liší a já teď mohu v tomhle případě potvrdit, že čím vyšší číslo a novější typ, tím lepší a kvalitnější zpracování. Protože u mě vyhrál i materiál, sáhla jsem po nejnovějším a to po We Vibe čtyři, silikonovém krasavci, který má navíc trošku specifický tvar a nevypadá, že by úplně „útočil“ na bod G, jako jeho předchůdci.

Sólíčko s We Vibe

Jen jednou jsem nechala zkoušení erotické hračky až na samotný sex a docela to zkazilo atmosféru. Tentokrát jsem chtěla být připravená, mít náskok a vědět co všechno můžu od We Vibe čekat (a nebo taky nečekat). Lehla jsem si na postel a umístila vibrátor přesně tak, jak napovídal obrázek. Překvapilo mě, že dost pěkně drží na místě a svírá stydkou kost mezi své dvě části.

Ovladačem jsem hračku zapnula a zkoušela všechny možné stupně vibrací, až jsem narazila na program s názvem Echo vibe. Echo vibe je speciální program, díky kterému projíždí hračkou střídavé vlny a po pár zavlnění přišel prudký orgasmus, který jsem nečekala. K mému potěšení, hračka drží na svém místě v různých polohách, takže jsem si jí užila ještě při uklízení.

V páru

Náš první sex, při kterém jsme We Vibe použili, byl dost rychlý, což bylo ale dobré znamení, že si ho netradičně užívá i partner! Zvlášť při poloze zezadu vibrace zasáhnou žalud na jeho nejcitlivějším místě a může to pro vás být opravdu extáze.

Další pokusy už byly zkouškou kvality. Jak drží při poloze na koníčka? Nevysouvá se? Nepřekáží? Jaké je svěřit ovladač do ruky partnerovi? Až teď jsem ocenila velikost „čtyřky“ která je o 30% menší než u předchozích modelů a tím pádem vůbec nepřekáží.

Jsem docela úzká a tak jsem se trošku obávala, zda mi nebude vadit, mít v sobě jednu část vibrátoru a ještě k tomu penis, ale je to výborné! Vyhovuje mi, že ovladač je umístěný „mimo tělo“ vibrátoru, takže nemusím nikde lovit rukou mezi našimi těly a vibrace si jednoduše ovládám mimo. Sex s We Vibe jsme si před tímhle článkem užili už několikrát a myslím, že dalších akcí „ve třech“ nás čeká ještě nekonečně mnoho, protože nás určitě jen tak neomrzí.

Tipy na konec

We Vibe jako úžasný pomocník při análním sexu

Při análním sexu si ráda užívám ještě klasického dráždění, takže tohle pro mě byla neskutečná výhra. We Vibe celou práci udělá za mě (a dokonale!) a já se tak mohu věnovat rukama ještě jiným částem těla We Vibe trošku jinak- Až budete držet tuhle hračku v ruce, určitě vás budou napadat jiné a jiné možnosti, podle toho, co máte rádi. Já ho nasadila trošku jinak a to částí, která patří na klitoris směrem k análku (jednoduše obráceně) a nestačila jsem se divit!

We Vibe jako honítko

Skvěle se umístí do ruky a sevře každý nadržený penis. A pak už ho jen můžete mučit pomocí kolísání vibrací.

A co vy, máte ho doma? A napadly vás další možnosti využití?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Různé druhy orgasmů
Jen tak o sexu

Různé druhy orgasmů Pokud jde o orgasmus, jsem neskutečně ráda, že jsem žena. Čím jsem starší, tím víc si užívám fakt, že jsem schopná dosáhnout různých orgasmů. Různá délka, intenzita, ale i způsob vyvolání orgasmu, to je to, co dělá každý orgasmus nečekaným, novým a hlavně čím dál tím lepším. Kolik vlastně existuje druhů orgasmů? A jak je zažít? Vyjmenuji vám ty, které jsem zažila já!

Vanilopka 3.11.2015
Vybíráme anální hračku
Tipy a radyErotické pomůcky

Vybíráme anální hračku Pokud máte rádi anální sex nebo jen chcete zkusit něco nového, doporučuji se podívat po některých análních hračkách. Právě tyhle pomůcky jsou totiž cestou k nečekaným orgasmům a sex pro vás okamžitě dostane úplně jiný rozměr. Z čeho všeho můžete vybírat a na co si dát pozor?

Vanilopka 23.10.2015
Kdy má cenu předstírat orgasmus?
Jen tak o sexu

Kdy má cenu předstírat orgasmus? „Jak nejlépe předstírat orgasmus?“ zeptala se mě jedna čtenářka a čekala radu, jak nejlépe nahrát vyvrcholení tak, aby partner nic nepoznal. Ano, dobře víme, že orgasmus se dá vcelku dobře předstírat a sehrát takové postelové divadýlko není žádná věda. Dokonce můžete na internetu najít přesné návody na zadržování dechu, vzdychán í, cílené stahování poševních svalů a spoustu další zaručených rad, co dělat, aby muž žil ve sladké nevědomosti. Můj názor na předstírání v posteli není tak úplně negativní, ale ani s tím úplně nesouhlasím. Jsem někde mezi tím, a pokud bych mohla doporučit jednu jedinou věc, tak je to přemýšlet nad tím, jestli si tím pomůžete nebo naopak.

Vanilopka 15.9.2015