Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Máte zkusit sex ve třech?

Jedna z mých fantazií je sex ve třech. Dvě ženy a jeden muž. Dlouho jsem o tom snila a pak přišlo období, kdy jsem naprosto reálně toužila po tom si do postele někoho pozvat. Jenže právě v tuhle chvíli jsem si uvědomila, že trojku sice chci, ale. Těch ale bylo najednou tolik, že jsem z toho zase opatrně vycouvala a uložila svoje fantazie někam do tajného šuplíčku s nápisem Masturbace.

Máte zkusit sex ve třech?

Kdo by měla být ona? A kdo on?

Vždy jsem živě viděla její dlouhé tmavé vlasy, které se rozprostírají všude kolem a chlapa, o kterého společně pečujeme. Střídáme se při olizování jeho penisu a najednou se naše jazyky setkávají a hrají si svojí soukromou hru. Jenže kdo by měla být ona? A kdo by měl být vlastně on? Protože, když už jsem stála kousek od toho si svůj tajný sen splnit, došlo mi, že tohle udělat nemůžu, pokud ta třetí nejsem já. Jednoduše řečeno, nechci, abych byla s někým ve vztahu, a ta třetí holka si užívala s mým přítelem. Ano, jsem žárlivá, ale nepředstavuji si, že by ode mě odešel a začal randit s ní, spíš je mi jasné, že bych to nezvládla po té stránce, že prostě spal s někým jiným (i když přede mnou.) První podmínka tedy byla stanovena. Trojka se rozhodně nebude konat v mém vztahu.

Když jsem se ocitla single, otřepala jsem se z rozchodu a začala si užívat, zjistila jsem další skutečnost. Součástí páru, se kterým bych měla mít sex, nesmí být žádná moje kamarádka ani kamarád. Ano, bylo to neskutečně erotické, když mě nenápadně chytl za jejími zády, nebo když se spolu smáli a on flirtoval se mnou a já jí pak políbila, ale něco mi řeklo, že tohle nejde. Jednoduše pro to, že si nejsem jistá, že by to uneslo naše přátelství a pak také pro to, že nechci být důvodem k tomu, aby se rozpadl vztah lidí, na kterých mi nějakým stylem záleží.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

A tak jsem začala brouzdat po seznamkách a našla jsem konečně to pravé pro mě. Mladý pár, naprosto cizí a dostatečně vzdálený. Ona sexy černovláska, přesně taková, jakou jsem jí chtěla. On vysoký atraktivní svalovec. Musím se přiznat, že spousta našich konverzací přes chat byla doplněna hodně žhavou masturbací a že jsme si vyměnily fotky i silná slova. Když se blížil den D a vše začalo být vážnější, připadalo mi najednou, že je vše tak dokonalé, až to nemůže být možné. Začala jsem fantazírovat až přespříliš a v hlavě mi jako zběsilé naskakovaly případy znásilnění, mučení a kdo ví čeho. Schůzku jsem zrušila.

Sex ve třech může být skvělým zážitkem, oživením vztahu a krásnou vzpomínkou. Stejně tak jako to může být obráceně. Nic nemusí být tak, jak jsme chtěli a protože trojku často doprovází alkohol na posilnění, mezi partnery pak může zůstat hořká pachuť a ráno může přijít kromě kocoviny i kocovina morální. Trojka a zvlášť pokud se jedná o tu ve vztahu, chce odhodlání a promyšlenost. Nemám ráda, když slyším: „On(a) chce trojku, náš sex je prý už nuda, sice se strašně bojím, co pak bude, ale asi do toho půjdu.“ Ne asi, ne strach, ne dělat to pro druhého. Spoustu věcí (a možná i všechny) je nejlepší dělat sám pro sebe, jen pro to, že to chci já.

Přesto, že jsem zatím do sexu ve třech nešla, dál o něm sním, a dál mám záchvěvy toho, že svůj sen zrealizuji.

A jak to máte vy?

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 4

Avatar Janička Janička před pár měsíci

My jsme to dlouho chtěli s přítelem vyzkoušet, ale báli jsme se toho. Nakonec jsme našli zlatou střední cestu - společná erotická masáž. Zašlí jsme do salonu https://redmassage.cz/ a bylo to super. Doma jsme pokračovali..))

Avatar Štěpka Štěpka před pár měsíci

No já bych do toho teda nešla! Asi bych se s tou druhou ženskou o svýho chlapa prala nebo se bála toho druhýho chlapa bála. Možná je to věkem ale v posteli mají být dva.

Avatar Martin Martin před pár měsíci

Je to vážně super a kdo to vyzkouší a sedne to,nechce nic jiného.Musí být však k tomu pouze a jen vyzrálí jednici,kteří do toho jdou,aniž by žárlili,jinak je to určitě riziko pro narušení vztahu,který může vyústit až v rozchod,či rozvod.Takže vyzrálí jedinci,kteří si s plnou vážností dokáží své sny a touhy převést do reality.

Avatar Pavel Pavel před pár měsíci

My jsme se ženou sex ve třech právě nedávno zkusili a ani jeden ze zúčastněných toho nelituje.. Bylo to vážně super!

Napsat komentář

Avatar

Další články

Tipy na vánoční erotické dárky
Tipy a radyErotické pomůcky

Tipy na vánoční erotické dárky Podle mě není lepší chvíle na koupení erotického dárku, než jsou právě Vánoce. Chcete potěšit, nažhavit, ukázat, že vás sex s danou osobou baví a navíc je to mnohdy i dárek z pravé lásky. Vybrat to pravé, to co zaručeně splní očekávání je ale ještě těžší než v klasickém obchodě. Proto jsem se rozhodla napsat malý vánoční seznam, který vám může vaše nakupování usnadnit. Koho jsem se ptala? Tak přes ty ženské dárky jsem tady já (protože to je nejověřenější ;)) ale nezapomněla jsem ani na kamarádky, ohledně mužských dárků mi pomohl s názory samozřejmě můj přítel a pro změnu zase jeho kamarádi. A vznikl tak malý, ale cenný průzkum!

Vanilopka 10.12.2014
Jak správně lízat vagínu
Tipy a rady

Jak správně lízat vagínu Orální sex, dráždění ústy, prostě lízání vagíny. Dovolím si říct, že je to jedna z nejvíce intimních praktik, které můžete v sexu zažít. Když se bavím o orálním sexu, ráda říkám, že je to jediná oblast, kde radši dávám, než přijímám, protože mít partnerovu hlavu v klíně mě nikdy příliš nebralo. Přesto můžu říct, že jsem zažila opravdu úžasný orální sex a také ten, při kterém jsem si připadala jako miska, ze které lačně pije můj udýchaný pes. Jaký je mezi tím rozdíl? Podstatný, ale hranice může být tenká.

Vanilopka 4.12.2014
Masážní svíčka
Erotické pomůcky

Masážní svíčka Nikdy jsem příliš netíhla k nějakých BDSM hrátkám, ale vždy mě lákala troška nebezpečí a erotického napětí. Spoutané ruce, zavázané oči, očekávání, co se bude dít. Zároveň mám moc ráda masáže, hýčkání, doteky a chvíle, kdy se sex záměrně oddaluje až k šílené touze. Spojit tohle všechno dohromady se mi povedlo, díky masážní svíčce. Že jste o masážní svíčce ještě neslyšeli? Tak teď zbystřete, protože taková masáž je neskutečný zážitek pro oba!

Vanilopka 2.12.2014