Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Mám prodat kalhotky
Jen tak o sexu

Mám prodat kalhotky Prodej kalhotek, pro jednu ženu nenáročná brigáda, při které si přijde na slušné peníze, pro druhou nechutná a nebezpečná praktika. Poptávky po nošených kalhotkách, ponožkách ale i propocených tričkách můžete najít jak na speciálních serverech tak na úplně obyčejných diskuzních fórech nebo na stránkách s oblečením, kde mezi sebou ženy běžně obchodují. Kdy se jedná o zábavu a kdy je třeba mít se na pozoru?

Vanilopka 3.6.2015 4 komentáře
Sex a alkohol
Jen tak o sexu

Sex a alkohol S každou další sklenkou ztrácíme zábrany a touha po divokém sexu vzrůstá. Sex s trochou alkoholu v krvi zná asi každý. Ne nadarmo muži objednávají u baru drinky s vidinou, že žena je pak povolnější a do postele jim vleze sama. Ne nadarmo si ženy dávají víno, když si chtějí užít. Existuje ale velmi tenká hranice mezi tím, kdy po sexu neskutečně toužíme a tím, kdy toužíme akorát tak po ibalginu a spánku.

Vanilopka 4.5.2015 4 komentáře
Sexy fotky
Tipy a radyJen tak o sexu

Sexy fotky Kdo netouží po tom mít svoje vlastní sexy fotky? A kdo netouží po tom mít nahé fotky svojí partnerky? Jděte do toho, modelku a fotografa přece máte doma! To, jak sexy vaše fotky v závěru budou, záleží především na tom, jak sexy se cítíte v danou chvíli vy.

Vanilopka 2.3.2015 3 komentáře
Týden s misionářem
Tipy a radyJen tak o sexu

Týden s misionářem Když řeknu, že moje nejoblíbenější poloha je misionář, mám pocit, že se dobrovolně přiznávám k tomu, že náš sex probíhá jednou za měsíc přesně ve středu, pod peřinou a za tmy. Když vám řeknu, že bych sex v téhle poloze mohla mít klidně každý den po celý týden, možná vás napadne, že to musí být opravdová nuda, u které se chlap nadře a žena leží a kouká do stropu. Právě pro to vznikl tenhle článek, ne abych vám vyplnila diář, ale abych ukázala, že to není úplně černobílé.

Vanilopka 16.2.2015 4 komentáře
Sex na jednu noc
Jen tak o sexu

Sex na jednu noc O sexu na jednu noc už se toho napovídalo spoustu. Sex na jednu noc není totiž nic neobvyklého a může k němu dojít z mnoha různých důvodů. Možná jste právě single a s trochou alkoholu pod kůží se vrhnete na zcela neznámý protějšek, potřebujete si trochu zvednout sebevědomí nebo zalepit rány po rozchodu. Na opačné straně je sex na jednu noc v případě, že zas až tak single nejste. Kdy do toho jít a kdy se radši držet zpátky?

Vanilopka 12.1.2015 29 komentářů
Jasně dané role
Tipy a radyJen tak o sexu

Jasně dané role Když se řekne dominance a submisivita, většina z nás si představí mučení, biče a temné vlhké sklepy nebo při nejmenším příběh 50 odstínů šedi. Nemusíte mít doma skříň plnou BDSM pomůcek abyste si vyzkoušeli jasně dané role. Na začátek stačí použít svoje vlastní těla a některé předměty a doplňky, které máte doma. Záleží jen na vás, kam necháte svoje hrátky dojít a možná zjistíte, že je to víc příjemné, než jste si dosud představovali.

Vanilopka 5.1.2015 1 komentář
7–12 z 19 článků
1 Předchozí 2 Další 4
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma