Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak si to udělat - pro muže

Nemám penis, jak bych asi měla napsat článek o technikách masturbace pro muže? Prvním objektem mého výzkumu byl můj přítel, a tu zásadní otázku odnesl tedy on. „No, takhle si ho chytnu a takhle honím.“, marně jsem čekala na nějakou další techniku. „Pak můžeš použít druhou ruku.“řekl nadšeně, protože vymyslel další způsob a zároveň s pobavením. Copak neexistuje nic jiného? A světe div se, našla jsem toho víc, než jsem hledala.

Jak si to udělat - pro muže

Stejně tak jako my ženy, si muži mohou vybrat především podle toho, kolik času chtějí masturbací strávit. Máte chuť na rychlovku? Určitě víte jak se spolehlivě udělat během minuty, uvolnit napětí a zase pokračovat v práci. Máte víc času sami na sebe? Proč si neužít něco víc?

Podle názorů mého drahého a také po podrobných diskuzích s přáteli jsem došla k závěru, že zatímco ženy se umí rozmazlovat i co se týče masturbace, muži na to moc nejsou. Nebo se pletu? Většina mužů je spokojena s tím, co mají a co se naučili v počátcích objevování svého těla, naprosto jim vyhovuje osvědčená pravá ruka a klasický pohyb, který v ní už za tu řádku let mají. Ale proč nezkusit něco víc?

Vleže na břiše

Mě osobně tahle změna hodně zaujala. Tedy, je to úplně někde jinde, než když si představím klasicky masturbujícího muže, ale podle názorů na fórech je právě tohle docela zajímavé zpestření. Právě v poloze vleže zapojíte výborně různé silikonové vagíny, které vám nasimulují dokonalý sex a které můžete buď umístit mezi matrace (jako je tomu v různých komediích) nebo do nich vnikat „jen tak“.

Umělá společnice

Když už jsem to nakousla hned na začátku, nebudu pokračování nechávat na konec. Nemyslete si, že sexshopy slouží jen pro nadržené ženy, právě naopak. V současné době mě až překvapuje kolik různých pomůcek, kterými můžete obšťastnit svůj penis, na trhu najdete. Příteli jsem jako první hračku koupila obyčejnou gelovou kundičku, a i když byl z počátku nedůvěřivý (že prý je stejně nejlepší ruka a znáte to) nakonec byl nadšený. Jako další na řadu přišlo Tenga vajíčko a pak technický vrchol Cobra Libre. Víte, že Cobra vibruje a vůbec nepřipomíná vagínu? Dokonce s ní ani neděláte pohyby nahoru a dolů a jen si ho dovnitř pěkně položíte. Podobného výsledku dosáhnete i v případě, že si půjčíte vibrátor své partnerky a přiložíte ho na spodní stranu žaludu. Četla jsem dokonce diskuzi, kdy si tam muž přikládal vibrační joystick od Playstationa. Tomu říkám vynalézavost!

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Kombinace

Přijde mi, že dráždění análu je mezi muži největší tabu. Když jsem seděla s partou nad skleničkou vína a debatovala na „anální téma“, všichni přítomní muži se tvářili naprosto znechuceně s výrazem alá „Copak jsem buzna?“. Naštěstí a náhodou mezi námi byl můj věrný kamarád homosexuál a ten naprosto narovinu přiznal, že stimulace análu je u něj při masturbaci běžná. Možná si říkáte, no jasně, tím se potvrdilo, že tohle patří jen k čtyřprocentní menšině. Ale možná pro to, že to bylo z úst muže (i když...) možná pro to, že jsme během diskuze vypili víc, se i ostatní rozpovídali. Jeden by to rád zkusil, druhému to dělala přítelkyně, třetí si to tak dělá občas taky. Najednou měli všichni kladný názor. Jen někdo musel prolomit ledy (a bylo jedno kdo). Také pro dráždění análu, pokud se vám nějaký způsobem příčí použít vlastní prsty, existuje řada mužských vibrátorů. A dosáhnout vyvrcholení můžete, aniž byste se svého penisu vůbec dotkli.

Stará dobrá ruka

„Takhle by mě nikdy nenapadlo si ho chytnout!“ prohlásil, když jsem ho udělala mezi prsty. Někde se tahle technika označuje také jako Mr. Spock, prý podle toho, že máte ruku jako při pozdravu ze Star Treku. Zajímavé taky je masturbovat jako normálně, ale narážet při tom do dlaně druhé ruky. A co je ještě zajímavější? Mučení! Protože určitě dobře víte, že oddalovaný výstřik má mnohem větší sílu než ten, který si dopřejete okamžitě. Hoňte až na pokraj a pak úplně přestaňte, zopakujte si to ideálně několikrát po sobě. Chce to pevnou vůli, ale výsledek je super!

A teď je prostor pro vás, drazí muži! Jak to děláte vy?

Témata článku #

Autor článku

Autor Vanilopka

Vanilopka Vanilopka je Banánkovo recenzentka, krom článků pro Banánka, píše i svůj

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 3

Avatar Mephistopheles Mephistopheles před pár měsíci

Velice hezký článek zlato. Jsem muž heterosexuál. Miluju holky a nikdy bych nesáhl na chlapa, ale můj zadeček je můj poklad. Při masturbaci často používám prst s lubrikantem nebo malý vibrátorek a udělám se mnohem silněji než klasický bum bum 30 vteřin a hotovo.... Hezké porníčko a příprava a vítejte v sexuálním ráji. Kdo nezkusil, nepochopí. Ale řeknu ti že 99% chlapů si zkusili análek sólo a milovali to a vždy budou. Je to tabu, jasně, ale každej to dělá haha ♥️♥️♥️

Avatar slon slon před pár měsíci

Honím už přes 55let a ruce jsou vždy po ruce i když umělá taky udělá své

Avatar Karel Karel před pár měsíci

Moc jsem nepochopil, proc pise zenska clanek na toto tema, ale dobry! Nevym, proc okolo toho ale delat takove caviky. Vzdyt staci chytnout, zmacknout a zatahnout...

Napsat komentář

Avatar

Další články

Vakuové pumpy pro ženy
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro ženy Na rozdíl od vakuových pump pro muže jsou ty ženské o něco méně známější, možná dokonce o dost méně. Pokud jste si stejně jako já mysleli, že se jedná pouze o hračku pro muže, vyvedu vás z omylu. Dokonce jich my ženy máme mnohem víc!

Vanilopka 12.3.2015
Sexy fotky
Tipy a radyJen tak o sexu

Sexy fotky Kdo netouží po tom mít svoje vlastní sexy fotky? A kdo netouží po tom mít nahé fotky svojí partnerky? Jděte do toho, modelku a fotografa přece máte doma! To, jak sexy vaše fotky v závěru budou, záleží především na tom, jak sexy se cítíte v danou chvíli vy.

Vanilopka 2.3.2015
Vakuové pumpy pro muže
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro muže Řekla bych, že vakuové pumpy pro muže není třeba nějak zdlouhavě představovat, protože si asi každý dokáže představit, o co se jedná. Jak ale taková pumpa funguje? A máte si jí pořídit i vy? Na to se podíváme zblízka.

Vanilopka 24.2.2015